9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bir yerleri kazanıp, arkasından gelenler için kendi kurumuna ait bilgiyi dahi vermeyenlerden olmadık diye bunların yapıldığını çok iyi biliyoruz. Bizden öncekiler hayatı sadece meta üzerine kurguladıkları için bu yapılanlara anlam yükleyemiyor olabilir. Her düzen yıkılmaya mahkumdur, toplumsal değişim önce zihnin değişimiyle başlar. Zihnini doğruya, iyiye, hakkaniyet ve adalete çevirmeyenler, yok olmaya mahkum olacaktır.
-
Arkadaslar arkadasim istatistik mezunu ancak p42 den basvurabiliyor mu?
-
p42 81,60 gelme ihtimali hic yok mu arkadaslar? umidi kesmeli miyim?
-
@Manifalitikoos Malesef dostum. İstatistik alımının da olduğu bir alımda denkliğinden faydalanamıyor.
-
@gaye hocam zor ama imkansız değil bekleyip göreceğiz inşallah puanlar buraları görür ama dediğim gibi sıralamadan da anlayacağınız üzere 1200 kişinin mülakata çağıralacağı alım için zor gibi
-
@totti Üstad sen kaçla kapatacağını düşünüyorsun?
-
@gaye hocam p23 puanınız kaç acaba
-
Sgk nasıl çekosuz olmazsa muhasebesizde olmaz p42nin tam olarak p113 ü karşılamadığı p23 gibi bir puan türünün de olması gerektiği en başından beri belliydi şimdi neyin davası yapılıyor anlamış değilim
-
@Antimülakat Bu forumun çizgisi duruşu takdir edilesi
-
@Antimülakat dostum birazda maliyeden gelse şu duyumlar aylardır mülakat brkliyoruz.Var mı bi duyumun veya öngörün nedir?
-
Eğer @paretowilfredo böyle bir ilanı ayrıntısına kadar paylaşmışsa,ya ilanı birebir görmüştür ya da ilanı yayınlayacak kişi çok güvendiği birisidir ondan bilgi almıştır..
-
@kizilderili teşekkür ederiz. Eksik olmayın sizin destekleriniz de takdir edilesi, efsane görsellerle renk katmaya devam ediyorsun
-
@paretowilfredo eyvallah saolasin
-
@zenginmemur hocam mhuy, muy ve duy sınavlarını yıl içinde bekliyoruz. Klişelerden uzak net duyum olmayınca ısıtıp ısıtıp bunu söylemek istemiyoruz ama bu sınavlarla ilgili duyumlar sürekli dönüyor.
-
Arkadaşlar acil bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi. Esimim görevi nedeniyle 2yil kibrisa gidecegiz. İse baslamadan direk ayliksiz izin kullanabilir miyim ?
-
@rapist Dostum bildiğim kadarıyla doğum noktasında sorun yok 24 aylık Aylıksız izin Aday Memurken de alınabilir. Ancak normal şartlarda mazeret bildirmeniz lazım bunun kabulü de idarenin takdirine bağlı. Bunun için de tebellüğ etmeniz gerekli diye biliyorum.
-
@keynesbaba p23 cok dusuk 69
-
@paretowilfredo
ÖZET: Eşi yurtdışında görevlendirilen aday memura, 657 sayılı Devlet Memurları
Kanununun 108’inci maddesi çerçevesinde aylıksız izin verilip verilemeyeceği hk.
(17/06/2011-12168)
İI Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde aday memur olarak görev yapan
…’ın, eşinin Bakanlıklararası Ortak Kültür Komisyonunca Almanya/Nürnberg'te din
görevlisi olarak görevlendirildiğini ve bu sürenin de 01/01/2012 tarihine kadar uzatıldığını
belirtilerek, ailevi sebeplerden dolayı bir yıl süre ile aylıksız izin talebinde bulunan ilgiliye
aylıksız izin verilmesi hususundaki ilgi yazi incelenmistir.
Bilindigi üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 108 inci maddesinde
memurlara aylıksız izin verilmesine iliskin hususlar düzenlenmis olup, mezkur maddenin
(E) bendinde, "Özel burs sağlayan ve bu burstan istifade etmesi icin kendilerine aylıksız
izin verilenler de dahil olmak iizere burslu olarak ya da bütce imkanlarıyla yetistirilmek
iizere yurtdisina gonderilen veya siirekli gorevle yurticine ya da yurtdi§ina atanan veya en az
altı ay süreyle yurtdışında geçici olarak görevlendirilen memurlar veya diğer personel
kanunlarına tabi olanlar ile yurtdışına kamu kurumlarınca gönderilmis olan ögrencilerin
memur olan eşleri ile 77 nci maddeye gore izin verilenlerin memur olan eşlerine görev
veya öğrenim süresi içinde aylıksız izin verilebilir." denilmekte, aynı Kanunun Ek Madde
36 nci maddesinde de memurlar ile 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununa tabi
personel arasından, Bakanlıklararası Ortak Kültür Komisyonu tarafından yurt dışında
görevlendirme yapılabileceği hükme bağlanmıştır.
Yukarıda yer verilen hükümde eşleri yurtdışında görevlendirilen memurlar için bu
iznin verilmesinde aday veya asil memur olma gibi bir kayıt getirilmediğinden, ilgili
personele mezkur madde hükmü çerçevesinde belirtilen süre kadar aylıksız izin
verilebileceği mütalaa edilmektedir.Hocam dpb nin yazdigi bir yazi. Kanunda bu var. Ancak uygulama noktasında tereddutlerim var. Bu yazi birseyin kaniti olabilir mi sizce ?
-
Herkese hayırlı olsun ilan. P-42 83.480 1316 sıralama ile gelme şansı ne durumdadır acaba?
-
@totti cok teşekkürler. Bir de bir şey daha soracagım. P39 p40 p41 puanlarım 85-90 civarı. Buralardan alım yapan kurum olur mu? Denetmenlik için umudumu kestim gibi.