9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rapist Adaylık noktasında bir kısıt getirmemesi açısından örnek teşkil edebilir ancak konu farklı olduğundan direkt kullanılamaz. Ancak sondaki nokta önemli. Aday memur olmanız mâni değil gibi görünüyor. Ancak dediğim gibi işe tebellüğ etmeli sonra izin almalısınız sanıyorum. Bence ilgili kurum İnsan Kaynakları ile bir konuşun ayrıntılıca. Bu yazıyı da gösterin aday memurluk hususunda.
-
@paretowilfredo hocam eşim tsk personeli. Bunun için diger memurluklardan ayrı bir durum olabilir mi ?
-
@rapist TSK Kaymakam ve Hakimlerin eşleri için norm kadro olmaksızın görevlendirme de yapılabiliyor ancak Kıbrıs olunca bu kapsamda değerlendiremedim dostum. Ülke içinde böyle bir uygulama söz konusu ama.
-
@Antimülakat hocam peki yeni vmy ve guy ilanları yeni yılda mı gelir çok düşük bir ihtimal midir bu yıl içinde gelmesi
-
@paretowilfredo insallah meslektas oluruz kardes seninle:)
-
@Dellafeu gelme şansı yüksek hocam... ilk 1000 kesin gözüyle baksın... ilk 1500 %70 gözüyle baksın.. sonrası için yorum yapamıyorum.. kimler başvurur kimler başvurmaz bilemiyorum
-
@Keymarsh Sagol hocam. İnsallah olur. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@paretowilfredo tamam hocam yarin arayip ogreneyim ayrintili
-
Kendime göre bir hesap yaptim. Ilk 1200 içinde kafadan 250 kişi sgk denetmenlikden daha iyi bir meslekte zaten istihdam ediliyordur ve basvuru yapmayacak..ben yine en az 250 kişinin de p42 ve p23 puanlarinin ikisinin birden yüksek olduğunu düşünüyorum...
Sonuç olarak kapatacagi puan 82 küsür olacaktir bu da sanirim 1700 lere tekabul ediyor..
Kişisel tahminimdir lütfen evde denemeyin -
@davetsiz kardeş bu hesap patlar zaten drnemeyiz
-
Bende yaptığım hesapta aynı puanla p23 ün sıralamasının daha düşük oldunu gördüm kendi puanımdan örnek verim 84 puanla p42 1093 p23 de ise 1350 ye tekabül ediyor. Yani p 23 ü baz alarak hesap yapmalıyız bikere. Soru şu p42 puanı 84 ün üstünde olup p23 puanı 84 ün altında 300 kişiden fazla çıkar mı? 300 de şurdan geliyor 300 yeni sgk kazanan 100 kaymakamlık kazanan 30 idari hakimlik kazanan var 100 de sgk haricinde yüksek yerler niyetiyle sınava giren memurlar var toplam 530 kişi bunlardan 300 kişi 84 üstü puanı olsun hesabı en az olarak yapıyorum hep 1350 +300 1650 eder. Fakat burdan 1650 ye takılmayın iki puan türü olduğu için yanıltır. Şöyle düşün tekrar p42 si p23 den yüksek fakat p23 ü 84 altı olan 300 den fazla kişi yoksa 84 puanlı yüzde yüz girer. Buda çok zor. Benim analize göre 85 ve üstü garanti baksın. Umarım anlatabilmişimdir iki puan türü olduğu ve farklı derslerden oluştuğu için malesef tablo böyle bana göre
-
@Nolmuyor p12 321 ama bilemedim.. senin puan sıralama kaç?
-
@Manifalitikoos iibf denklik belgesi varsa başvurabilir diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar 1 Ağustos itibariyle askere gideceğim. birlikten izin alarak sınava girebiliyormusuz ancak ilana basvurmam için bir sıkıntı olur mu?
-
@Çetin hocam bu nedir Türkiye'nin gruptan çıkabilmesi için analizi gibi
-
@MaxMin güldürdün kardeş
-
Sanırım en sınırda olan kişi benim p23 83.26 sıralama 1688
-
arkadaşlar p23 sıralamam 815 olma ihtimali nedir ona göre kaynak almayı planlıyorum.
-
Arkadaşlar denetmenlikte p23 ün baz alınıp da p39 p40 p41 puanlarının dahil edilmemesi çok mantıksız ve birçok adayı mağdur eden bir durum ortaya çıkarıyor
Birçok kişi gibi bende 1 yıl boyunca sgk denetmen alımında çeko ağırlıklı puanlar kullanılır diye düşündüm ve 1 yıllık emeğim boşa gitti
Ben ve benim gibi durumda olan arkadaşlar ilanın düzeltilmesi için yarın insan kaynakları sınav birimini arayalım ve kurum başkanını etiketleyerek bu haksız durumu belirtelim -
Burdan arayalım arkadaşlar
sgk Sınav Hizmetleri Şube Müdürlüğü-(Tel:207 8443-8539)