9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli bunu kurumla goruserek cozemez mi adaylar,? Cok nesnel olmayan olaylar , degerlendirmeler oluyo diye dusunuyorum.
-
@richie-rich pek sanmıyorum hocam karar veren zaten kurumun kendisi. bi kuruma atanıp diğer kuruma geçerken gvssi olumsuz sonuçlananlar oluyor. denemekten zarar çıkmaz tabi.
-
@richie-rich maalesef devlette işler böyle yürümüyor eğer 657 de yazan durumlar hariç bir sebepten gvs olumsuz gelmişse zaman kaybetmeden idare mahkemesi ve idareye başvurulmalı(mahkeme idareye başvuru isterse zaman kaybetmemek için) yoksa hak kaybı yaşanır. 657 hariç bir nedenden gvs olumsuz gelmişse mahkeme bu işi çözer.
Bu olumsuz sonuçlanan gvs nin açıklanmaması da çok saçma adam hangi sebeple olumsuz olduğunu bilmiyor söyleyin adamda bilsin zaten mahkeme yolu ile öğrenecek.Suç unsuru içeren bir sebepse zaten mahkemelik olacak, suç unsuru içermiyorsa o kişiye ait bilgi neden o kişiye söylenmiyor ki? Memur olmaya engel bir durumu varsa adam öğrensin ki boşuna memur olacağım diye uğraşmasın
-
@black haklisiniz keske böyle yanlis isler olmasa. @genclerbirlikli tesekkurler .
-
Arkadaslar var mi bir duyum alan arayan soran kurumu yada tanidiklarini ?
-
@paretowilfredo üstad bizim atamalar neden durdu bir duyumumuz var mı? birçok şey söyleniyor ama artık hiçbirine inanacak takatim kalmadı
-
@paretowilfredo Üstad 153 kişinin atanması sonrası kalan 9. Promosyon adaylarının süreci 2 aya yakındır tıkanmış durumda. Bir duyumun var mı bu konuyla ilgili ?
-
Oyle gorunuyor ki surec herkesi baymaya basladi hocam bir el at gozunu seveyim @paretowilfredo
-
Ya rezalet bir durumdayız gerçekten mülakat tarihlerine geldik 20 gün sonra benim mülakat tarihi koca 1 yıl
-
Sanki herkes başlamış bi ben başlamamış gibi mutsuzum
-
@alice bende seninle beraberim:)şu an arkadaşlarla bakanlığa gidiyoruz belki bilgi alabiliriz kurumun bizi taktığı yok
-
@freeboy Size zahmet 10.promosyonuda sorar mısınız? Ne zaman ilana çıkar, akıbeti ne durumda vs.
-
@freeboy evet hocam arada 10.promosyonu da sorun bı hayrına
-
@freeboy hocam hayrına güvenlik sorusturmasının kaç asamadan olustugunu ve bu işin ne zaman sona erecegını sorabılır mısın?
-
Arkadaşlar sgk da asıl ve yedeklerin tamamı başladıktan sonra mı 10 .promosyon alımına çıkar kurum? Yani yedek yerleştirmesi bitmeden alıma çıkma gibi durum var mı? Çünkü böyle bi durum yoksa asiler dahi beklerken 10. Promosyon beklemek ütopik olcak sanki
-
@aroma goreve baslatmadan yeni alima cikacaklarini sanmam
-
@sacred123 işte hepimiz tahmin yürütuyoruz acaba daha önceki alımlarda bu durum oldu mu ?
-
@aroma ilana çıkması için şu anda hiçbir engel yok kardeşim. 9.pro ilanına çıktığında 8.promosyonun ilk tercihleri başlamamıştı bile öyle düşün.
-
@baumol yüreğim yandan rahatladı bu yandan neden neden alıma cikmiyo diyo şimdi yine de bunu öğrenmem iyi oldu tsk ederim kardeşim
-
@aroma Sgk ilana çıkma konusunda görüp görebileceğin en hızlı kurumlardan birtanesi. Devamını getiremiyorlar ama iki gözümün çiçekleri .