9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duyumu olan ?
-
Sgk'nın e devletteki sınav sonuç uygulamasından artık sınavı kazandığımıza dair yazıda bulunmuyor. Güncel sınav ilanı bulunmamaktadır yazıyor sadece
-
Ahhh SGK ahhh, yazık sana
Personel alırsın atanmazlara
Vurdumduymazlığın garibanlara
Kilit vursan da bitse çekilmez yara. -
SGK için mülakatlarda problem yaşanır, açıklamalarda problem yaşanır, sonuç açıklamasında problem yaşanır, atamalarda problem yaşanır, mesleğe atanırsın meslek içinde problem yaşanır. Hangi süreci doğru atlatacaksın, hangi süreç bizden yana olacak?
-
@antimülakat gunaydinlar hocam sen bize ne yapmamiz gerektigini soyle gozunu sevem.icimiz disimiz bekleyin diyenle şişti.ne sabir kaldi ne bir şey. Benle ayni mulakata giren kisi 4 aydir maas aliyo ben evde mastersheff murat izliyom. twit mi atalim kime atalim nasil bizi takacak bu adamlar yeter yahu kafayi yiyecem
-
@sacred123 hocam kayıt altına alınan dilekçenin baskısı kamu idaresine açılan davadan daha etkilidir. Cevap verme zorunluluğu olması yanı sıra üzerlerindeki baskıyı arttırır. Neden hala atamanızın gerçekleşmediğini yazılı olarak sorun?
-
@antimülakat ben bu donemde dilekcenin benim petkamda patlamasindan korkanlardanim.bu cengaverde kimmis bi 6 ay daha arastiralim arkadasi demelerinden sakiniyom kendi adima
-
9.promosyon bile tam anlamıyla atanamamışken bizim 10.promosyon ilanını beklememiz mantıklı mı diye sorgulamaya başladım
-
Sormak istiyorum neden neden neden açıklanmıyor!! ne yapmam veya yapmamız gerekiyor ne olur yol gösterin 4 senedir işsizim ve başlatmıyorlar bir türlü artık yıldım. ne olur yol gösterin ne olur.
-
@cant öncelikle hepimiz aynı durumdayız buradaki herkes çok uzun süre ders çalışıp bi kuruma atanmak için çok büyük emek harcadı ama maalesef uzun bir süredir atanmaya hak kazanmamıza rağmen atamamız gerçekleşmedi. Bişeyler yapmak gerektiğine inanıyorum gruptaki diğer arkadaşlarda katılırsa eğer sgk personel daire başkanlığına düzgün bir şekilde mağduriyetimizi anlatarak en azından bir açıklama yapılmasını talep edelim. Sgk daire başkanlığının mail adresi personeldb@sgk.gov.tr burdan sesimizi duyurabileceğimize inanıyorum.
-
@analist acikcasi ben twitterdan yapacagimiz bir etkinligin daha yerinde olacagi gorusundeyim
-
Arkadaslar atandiginiz il mudurlugune gidip sordunuz mu durumu ?
-
@sacred123 hocam bizler de destek veririz twitterdan sizlere. Hem siz bir an önce göreve başlarsınız hem de 10.promosyonu bekleyen bizler için de bir umut olur.
-
@legolas Gittim aldığım cevap ''Bize Gelen Bir şey yok''. Ankara için bahsediyorum.
-
@cant bu nasi cevap ya.yoksa ogren o zaman en sevmedigim memur tipi . Gerekirse il mudurune cikip
Durumunuzu anlatin hocam surec ne durumda en azindan bilgi almak hakkiniz .
-
@cant siz ankaraya mı atandıniz?
-
@legolas atandığımız kurumun bizden haberi bile yok benim atandığım kurum 2 tane denetmen yardımcısı atandığı bilgisini benden öğrendi
-
@analist haberi yoksa söyleyin olsun. Surec hakki da da bilgi almasini isteyin
-
@legolas kardeş öyle olmuyor işte. Bizzat bulunduğum ilin müdürüne sordurttum. Ankara'yı aramış vs. Ankara'dan kim ne dedi bilmem. Aldığım cevap 'gençler biraz daha sabredecekler' oldu.
-
@sosyalikilik bu biraz daha sabredecekler cümlesi söyleneli ne kadar oluyor acaba ?