9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman 73.5 ve üzeri dıyorum kenera cekılıyorum
-
@Nolmuyor geçen alımda 75le kapattığında 40 kişilik bi boşluk vardı ancak sadece 2017 puanıyla alım olacağını hesaplayarak 73e kadar düşeceğini tahmin ediyorum ben de
-
İibf 82 puana düşermi acaba arkadaşlar?
-
@clattenburg inşallah düşmesi yönünde temennimiz hocam kritik diyebilirim şahsen ve burdaki sohbetlere baktığımız zaman
-
@statistick o sebepten ötürü düşmesi lazım artması degıl ki neden boyle düşündün?
-
@Nolmuyor insanlarla aynı şeyleri düşünüp yazıp aynı görüşte olup buna rağmen onlarla tartışabilmek gibi bir özelliğin var... adam zaten düşer yazmış
-
@siyahbeyaz oooww yanlış okumuşum etiketi yapıltırmışssın biraderim sende hemen
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Bir sorum olacaktı daha önce sorulmuş olabilir,sorulduysa kusura bakmayın şimdiden.Başvuruyu yaptıktan sonra başvuru formunu kaydet dediğimde sistem hata veriyor,daha önce aynı hatayla karşılaşan oldumu.Teşekkür ederim şimdiden.
-
@friedman Özgeçmişi fazla uzun tutarsanız sistem hata veriyor belki onunla alakalıdır
-
@Nolmuyor alemsin hocam hızlı okumuş olmana veriyorum bunu mühim olan hakeden girsin sen yanlış anlasan da olur
-
@Manolya Sorun çözüldü teşekkür ederim yardımınız için.
-
@-Deficit- çok sağolasın
-
@statistick hayırlısı bakalım..
-
Merhaba arkadaşlar başvuru yaptıktan sonra görüntülediğimde adres tam gözüküyor fakat indirdiğimde il ve ilçe gözükmüyor bu durumu bi tek ben mi yaşıyorum yoksa sizde fark ettiniz mi?
-
@mtlz aynı durumu bende yaşamıştım,çıktıda adres il ilçe yazmamıştı daha sonra başvurumu güncellerken il ve ilçe bilgisini işaretlemenin yanında doldurulan bölgeye de yazdım.sonunda il ilçe iki kez yazılmış olarak başvuru yaptım,sistemsel bir sorun var farklı zamanlarda farklı oluyor.siz her ihtimale karşı doldurduğumuz alana da il ilçe yazmanızı tavsiye ederim.
-
Başvuruda sorunla karşılaşan arkadaşlar sistemden çıkıp tekrar girerek denesinler. Kayıt güncellemede önce il/ilçe seçin yoksa onları seçince sayfa yenileniyor ve diğer yazdığınız bilgiler eski haline dönüyor. Google crome üzerinden giriş yapmanızı tavsiye ederim bende sorun çıkarmadı. Birde öz geçmiş kısmında kopyala/yapıştır işlevini kapatmışlar ancak bir word dosyasında(başka yerden de olur) yazdığınız metni seçip öz geçmiş kutucuğuna sürükleyip bırakarak da işinizi halledebilirsiniz.
Başvuruyu tamamladıktan sonra dosyayı pdf olarak kaydetmeyi unutmayın geçen sefer sisteme giriş kapatılmıştı gerçi kurumu arayarak hallettiler ama genede işinizi garantiye alın bir köşede dursun.
-
@demoklesinkılıcı teşekkür ederim
-
Dostlar merhaba.2017 kpss puanımla sgk denetmen yardımcılığını asil olarak kazandığım takdirde yine bu seneki puanımla ilerleyen dönemde açılan herhangi bir a grubu kadroya aday olabiliyor muyum yoksa bu seneki puanım yalan mı oluyor ? Sgk taşra olduğu için merkez kadrolara başvurabilirsin diye birşey de duydum.Ciddi bir bilgi kirlilği yaşıyorum.Konuya hakim olan üstadlar bilgilendirirse çok sevinirim.
-
@rustcohle istediğin yere başvurabilirsin. Bir yeri kazanmış olman veya çalışıyor olman engel değil. Kamuda işler böyledir zaten. Biryere girersin sonra ordan oraya zıplarsın. Ancak menfaatin yoksa etik olmayabilir. Ki daha kariyerli bir yere başvuracaksan menfaatin olduğu düşünülür.
-
@sınavuzmanyrd çalışmaya başladıktan sonra bile aynı puanı kullanıp başka bir yere geçmemin önünde hiçbir şekilde bir engel yok yani emin miyiz çünkü bu işlerin içinde olan biri yerleştikten sonra puanımın yanacağını ancak kurumlar arası geçiş adı altında yapılan bir sınavla yer değiştiribileceğimi söyledi.