9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
2 duyuru geldi sıradaki bizim olsun haydi
-
Yani utanın umutsuzluğunuzdan @mağdurum bile umutsuz cümleler kurmuyor size n'oluyor
-
@pawnex senin iletiyi görünce ben de hafif bir zıpladım
-
@mağdurum sakin olun hocam inşallah biter bugün bu iş
-
@williamniskanen beni almıyorlar
-
@williamniskanen askerde atandım derken kazandığını mi öğrendin hocam askerde iken atama yapiliyoru yoksa?
-
Bize büyü yapmış olmasınlar? Doçent büyüsü filan. Kurumun önüne peluş kelepçe gömmüş olabilirler.
-
@poisson bizim sonuçlar en üstte dursun diye hepsini açıklıyolar duyuruların en son bizimki gelecek
-
Aciklanmadimi
-
sisteme yüklemek bu kadar zor mu allah aşkına, bu kadar zorsa listenin fotoğrafını çekip paylaşsınlar biz buluruz ismimizi oradan , ona da razıyım
-
Perşembe perişanlık o yüzden açıklanmaycak Cuma mübarek gün
-
@karazıpkalı çok şükür iyiydi kardeşim ya veya bana öyle gelmiş de olabilir hayırlısı olsun artık :))
-
@mezarci bana bak troll burayı terk et
-
Kimse duyum yazmasın demiyor sadece aynı şeyi bin kere yazmanın anlamı yok. Burada duyumcuya sorulan bir soruya arkadaşın ters ters yanıt vermesi canımı sıktı sadece. 2 haftadır forumda yazdığıma bakmayın, sürecin en başından beri takip ediyorum burayı. Sadece artık canım sıkılmaya başladı ve buraya yazmak istedim. Kırdıysak birilerini affola..
-
@aliyar-bey inşallah hakıkında hayırlısı olur
-
@banshe yapiliyor hocam atandim guvenik soruşturmasinida orda gecirdim geldim. 1 hafta demeden basladim
-
@tgc9, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
sisteme yüklemek bu kadar zor mu allah aşkına, bu kadar zorsa listenin fotoğrafını çekip paylaşsınlar biz buluruz ismimizi oradan , ona da razıyım
Sisteme yüklemek 20 dk hadi bilemedin yarım saatlik iş.
-
@pawnex e olduktan sonra beklemeyeceğiz o yüzden her türlü en son bizimki olacak:)
-
1000 sayfa olmaya az kaldı Millet 1000 gönderi olmadan iş başı yaptı bizimki 1000 sayfa olacak
-
@staticman bence dalga geçiyorlar artık, ilaç duyurusunu şuan yapmalarının sebebi de bu, dalgaya aldılar iyice