9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem hadi 10. proya mı atlıyoruz burdan
-
@conmaynard gelir kesin
-
@black eyvallah dostum sağol
-
@budageceryahu hakkında hayırlısı olsun hocam nasip değilmiş
-
@meçhulasker Allah razı olsun hocam. Çok sevindim sizin adınıza
-
Olmamış dostlar Allaha şükür halihazırda işim var gönlümde olan bir meslekti ama çoğunlukla işsiz kardeşlerimi almalarına sevindim. Bundan sonra daha güzel yerleri kovalıcaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@dododenizli hocam asillerden ne kadar zaman sonra ortalama ilana çıkıyorlar ? Birde yeni ilan gelirse yedeklerin durumu ne oluyor?
-
Benimde oldu arkadaşlar olan herkese hayırlı uğurlu olsun kazanamayan dostlarada Allah daha iyi kapılar açsın önümüzdeki alımlarda haklarında hayırlısı neyse o olsun
-
Kazanan tüm arkadaşlara başarılar tek ricam 7 ay beklediğimizi unutmasınlar.
Kazanamayan arkadaşların canı sağolsun bir diğer kapı onlara açılacaktır elbet, bırakmadan çalışmaya devam edin sonuçta 1200 kişiden 300 ü alınacak, her 4 kişiden 3 ü üzülecekti bunu unutmayalım.
Son bir şey; her sey torpil değil arkadaşlar şurda beraber beklediğimiz arkadaşların tümünü itham etmeyelim lütfen. Ha elbette girenler var öyle ama herkes de torpilli değil.Bu arada benim sonucum da başarısız, mülakattan çıktığımdan beri biliyordum başarısız olacağını o yüzden 7 aydır(19 eylül-19 nisan ) rahattım
-
@dododenizli inşallah dediğiniz gibi olur.Malum 7 ay bekleyince yedeklere baya bi sıra gelmesi muhtemel tabiki de yine de içimde kötü bir his oluştu.Diğer kurumları kazananların listeye dahil edilmediği konuşuluyor watsapp grubunda.
-
Çok şükür Başarılı Asil olarak kazanmışım, kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Genel olarak söylemek istediğim gerçekten nasipten öte köy yok arkadaşlar bu hiçbir şeyin sonu değil. Herkese başarılar diliyorum.
-
arkadaşlar ibf için 40-50 filan deniyor yedekler için acaba istatistik için kaçıncı sıraya kadar gelir yedeklerde tahmini olarak?
-
Arkadaşlar eve geçemedim ve şarjım az olduğu için ek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Kazanan arkadaşları tebrik ederim . Kazanamayan arkadaşlar rabbim sizlere daha güzel kapılar açsın ve yüreğiniz ferahlasın inşallah.
-
@meçhulasker her şey nasip kısmet evvela. Benim için sıkıntı o kadar büyük değil. Çok iyi olmasa da ekmeğimizi kazanıyoruz şükür. Ama son umudunu buraya bağlayıp 7 ay bekleyen arkadaşlara üzüldüm.
-
Arkadaşlar başarılı yedek 14’e gelir inşaAllah değil mi ?
-
Yedeklerin süreci nasıl işliyor bilgisi olan ?
-
@acctuerrx geçen seneki duyurulardan bulup baktım ben, İİBF'de 34 istatistikte 3 kişi yedek ilanı verilmiş. Süreç de hemen hemen 4 ay sürmüş.
-
@gökhan hayırlı olsun demeli size:)
-
@homo_economicus 56. Yedeğe sıra gelmiş geçen yıl facebookta birinin yazdığına göre.
-
kazanan arkadaslari kutlarim
olabildigince yedeklerin sevinmesini dilerim
kalanlara allah cc guc sabir versin tez vakitde surec gonullerine gore sonlansin duasiyla