9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@iüiktisat tek çatı olunca sgk denetmenleri de 3600 ek gösterge mi alacak yani? Doğru mu anladım?
-
@æon_flux bu soruya cevap bekliyoruz
-
@hedefsgkk MAH., MH., SK, NO vs bu tip kısaltmalarda sorun yok kabul ediliyor ama Orgeneral Ahmet mahallesini O. Ahmet mh. olarak kısaltamazsın. Mernis sisteminde adresiniz de bile MH. SK. kısaltmaları mevcut sorun olsa oradaki adres de kısaltılmazdı
-
@deüdem KHK ne güne duruyor kardeşim
-
@æon_flux müfettişin özlük haklarına sahip olucaz aynen
-
@æon_flux ayrıca 3600 artık öğretmen polise verilecekse bize verilmemesi hakkaniyete sığmaz. Zira sendikalar dernekler ve devlet personel başkanlığının görüşleri alınır.
-
@iüiktisat ek gösterge 3600 olursa inşallah aylık da 4buçuk olur o zaman
-
Merhaba, siteye yeni katildim. Sgk il tercihi yapan arkadaslar varsa bir şey sormak istiyorum. Ben de tercih yaptim ancak suan edevletten tercihlere girince tercih gorüntulenmiyor. Acaba tercihim tamamlanmadan mi cıktim diyorum. Aslinda çikti almistim il tercihi formunu printe basip ama suan tercihim tamamlanmadan sistemden çikmıs oldugumdan kuşkulandim:(
-
@ozlemmm ben de yaptım şuan gorunmuyor cunku sistem kapandı artık sonuçlar için bekleyın rahat olun
-
@sacred123 çok tesekkur ederim
-
Sgk denetmenlik icin 3600 istiyoruz, etkinlik yapalm arkadaslar yoksa bi 10 sene daha yerimizde sayarz
-
Gvs formunda yeni kimlikle ilgili serino ,verildiği yer ,verildiği zaman ve veriliş nedeni kısımlarını nasıl doldurdunuz
-
@nolmuyor Hocam ben bundan elendim de baska bir kurumda soyle yapmistim
Verildigi yer:Aldiginiz nufus mud bulundugu ilce
Verilis nedeni:Kayip veya yenileme neyse artik
Verildigi tarih:Uzerinde yazan gecerlilik tarihinden itibaren 10 yil geri sayin -
@luthor eyw hocam verildiği yer kısmında içişleri bakanlığı diyen de var kararsız kaldım valla o yüzden sordum
-
@nolmuyor Hocam kurumu arayin bence en dogrusunu onlar bilir
-
@nolmuyor aslında oranın boş bırakılması gerekiyor ama bazı kurumlar illaki öğrenin diyor eğer öyle söyleseler diğer arkadaşların dediği gibi doldurulabilirdi ancak kuruma sorduklarında varsa doldurun yoksa boş bırakın denmiş yani önemli bir şey değil. Eğer bir sorun olursa gvs yapan polis size ulaşıp gerekli bilgileri sizden alır bu bilgilerin eksikliği atamaya engel değil
-
@iüiktisat seçim sürecinde çıkartmazlar diye düşünüyorum
-
@black saolun hocam
-
@ozlemmm hocam siralamaniz kaçtı? birde ilk 5 tercihleriniz nerelerdi? WhatsApp grubumuz vardı siz yoksunuz galiba
-
@carpediem 181 benimki. watsapp grubunda yokum