9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat bilmiyorum ki hocam konusulanlari bende dahil degilim whatsapp grubuna
-
@antimülakat kaldi ki bir grupta var mi onuda bilmiyorum
-
@antimülakat uğramaz olduklarından değil de. çok yorulduk üstad üstümüzden tonlarca yük almışlar gibi oldu. millet kafa dinliyor. Tercihlerimiz açılsın da yine dolarız buraya
-
Whatsup grubu varsa paylasirsaniz sevinirim.
-
@antimülakat Ansızın uğrayan bir goygoy ekibi var aslında
-
@gök-kız hahaha gececi tayfaya selam olsun bir gece ansızın gelebilir @Antimülakat
-
@kai-hitwatari gececi tayfaya sahip çıkalım
-
@antimülakat geçen geldik yoktunuz
-
@paretowilfredo bizi unuttu oysaki biz Nogay marşıyla gelmistik
-
@aliyar-bey Yurtiçi kargo o.O
@Gök-Kız Unutur muyum dostum sizleri. Bakalım tercih dönemi gelsin yine sohbetleriz burda
-
@paretowilfredo aman sabahlar olmasııınn
-
@paretowilfredo aynen not bıraktık döndük bu arda özlemişsindir üstadım aummmmm
-
@aliyar-bey ahahahaha
-
Kim geliyooo kim geliyooo @Kai-Hitwatari
-
@aliyar-bey İnsan neleri özlüyor ben dostum. İnsanı insan yapan, insanı en çok evirip çeviren his.
-
@paretowilfredo valla öyle dostum ya kazanamasak da bu forum sayesinde çok güzel anılar, çok güzel dostluklar biriktirdik. Sizden de Allah razı olsun, arada goygoy için baskına geldiğimizde bekleriz :)))
-
Benim iletiden sonra gelen bütün yorumlara 4 beğeni atan forum üyeleri tespit edilerek, 5. kişilerin neden 4. beğeniden sonra beğeni atmadığına dair kapsamlı çalışma başlatıldı.
-
@antimülakat Galiba diğer iki iletiden birine 5.beğeniyi bırakmayan benim neden oldu hiç bilmiyorum bunu. Çok mahcubum şu an.
-
@antimülakat hepsini beğenip 4 büyüsünü bozuyum en iyisi
-
@gök-kız nereye gidiyok