9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat kelepçeya sosyolojik bir çalışma daha çıktı. Misss hadi bunu doçentler açıklasın.
-
Arkadaşlar merhaba, 9. promosyon sgk denetmen yardımcılığı asil kazananlar whatsapp grubu kurduk, şu an da 165 kişiyiz. Dahil olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşıp kazandıklarına dair ekran görüntüsünü gönderirlerse gruba alabiliriz.
-
@selcukrcl ekran görüntüsü mü ! Tc kimlik , diploma sicil kaydi filan da atalim mi !
-
@reckless giren herkes böyle girdi gruba bu tepkiyi ilk veren sensin. Yapıp yapmamak senin elinde. iyi günler
-
@selcukrcl yoo ben girip xikmistim ilk aciklandiginda kimse istemedi
-
İller ne zaman belli olacak acaba, bir şeyler duyan var mı?
-
@meçhulasker taşra atamayı aradım. "Duyuruları takip edin, bir şey diyemem ama uzun süreceğini sanmıyorum." dedi.
-
@reckless neden itiraz ediyorsunuz ki? bu konuda bazı tatsız olaylar yaşandığı için böyle bir önlem düşünüldü yoksa neden böyle bir şey istensin. Ekran görüntüsünde kazanan adı, kimlik no ve başarı sırası yazıyor buradan tc numaranızın üzerini kapatıp yollarsınız. Bir çok yerde kimlik fotokopinizi bırakıyorsunuz emin olun ondan daha güvenli.
Katılmak isteğe bağlı bir şey kimin nereyi yazacağını öğrenmek veya sürece ilişkin bilgi almak isterseniz yollayıp gruba dahil olursunuz yok istemem derseniz keyfiniz bilir.
-
@meçhulasker a aa o ne o duyum muu
-
@poisson pek duyum sayılmaz ama sen istiyorsan öyle olsun
-
@paretowilfredo üstad SGKmız il tercihleri ve getirilecek belgeler konusunda duyuru yapmak için sizce yine neyi bekliyor olabilir ? Bekletmelere doyamadılar sağ olsunlar.
-
@nilayfb Dostum şöyle bir bilgi aldım bu konuya dair olabilecek; Her ilden Denetmen ve Denetmen Yardımcı sayıları ile kadro talepleri istendi Ankara tarafından. Şu an 5.Promosyon Yeterlik ataması sürecinde. Bu talep hem siz hem onlar için ya da sadece siz veya onlar için olabilir. Benim düşüncem iki süreci de ilgilendiren bir durum bu. Sanıyorum gelecek haftaya netleşecektir iki süreç de kadrolar belirlendikten sonra.
-
@paretowilfredo umarım netleşir. Çok teşekkür ederim.
-
@sacred123 ilk öyle yapılmıştı herkes girebiliyordu ama baktık ki alakasız kişiler var grupta ve bu sorun yarattı. Provakatif durumların oluşmaması için ''kazandı belgesini göndermesi şartıyla'' yeni bir grup kuruldu
-
@selcukrcl @ilkhedefsgk einav sonucu beklerlenki halinizi ne de cabuk unuttunuz. Aciklanmadan once burda herkes kardeşinizdi hani ! Aciklandi da ne degisti ? Memur oldunuz basiniz göğe mi yukseldi ! Kazananlara ozel gruplar, kazanamayanlari dişlamalar da ne demek oluyor ? Bu iibf nin alayi böyle nankör iste. Içinizde bi kazanayim sureci sinavlari birakacam diyen bir suru kisi biliyorim ama lafta kaldi . Yine sinav kovalamaya devam ediyosunuz. Once karakter lazim karakter. Iste o yok!
-
@reckless hocam dediklerinin konuyla alakası yok. Kazandı belgesi görmek isteyen arkadaşlar haklı. Herkes senin benim gibi değil, insanlar dalga geçecek yer arıyor ya da şehir manipülasyonu yapmak isteyen çok. Herkese güven olmuyor. Bence girmek istiyorsan tcni gizle kazandı yazını göster ya da girme burdan insanları da suçlama. Konuyu nasıl diğer sınavlara getirdin onu da anlamadım ama 90 alan adam merkeze de kasar taşrada kalmak istemez.
-
@reckless cümlelerin sonuna ünlem koyunca çok etkilediniz bizi ! saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın hocam ya boş boş yazıyosunuz bişi demiyim diyorum ama gerçekten kafayı yemişsiniz siz,ne grubu kurulacak onudamı size soracağız,kazansan dert kazanmasan dert,kazanamayanlar rahatsız olmasın buralar kalabalık olmasın diye bi grup kurulmuş,grubu yeni sınavları kovalamak için mi kurmuşlar sizce ? Allah akır fikir versin,hayırlı günler.
-
@reckless kazananlara özel grup ile alakası yok geçen sefer kimseden ekran görüntüsü istenmeden grup kuruldu ve denetmenlik ile alakası olmayan kişiler gruba dahil oldu bazıları gruptaki kızları rahatsız etmiş önceki yılda il tercihinde manipülasyon olmuş. Ayrıca kazanmayan adam gruba neden girsin benim işim olmasa girmezdim bazen boş muhabbetler oluyor çokça mesaj birikiyor yani merak etmeyin grupta köpük partileri yapmıyoruz
Ayrıca evet başımız göğe erdi şuan bulutlarda duruyor hay allahım ya daha atamamız yapılmamış, maaş almamışız, il tercihini bile yapmamışız burada gelip memur havası atacağız. Sınav ücreti yüksek olduğu için sayıştaya başvurmamışım neyin havasını yapacağım ayrıca puanım yetiyorsa istediğim yere başvuru yaparım bunu kazanmadan öncede söylüyordum şimdide söylüyorum tabi taşra kadrodan tekrar taşra kadroya göz dikecek değiliz.
Bence sizde forumda her şeye muhalefet olmaktan vazgeçin başkalarını eleştirerek kendiniz başarı elde edemezsiniz, yazdığınız üç gönderiden en az birisi eleştiri ve muhalefet içerikli
-
@reckless yazdıklarına bak ders vermeye çalışırken ders almaya ne kadar da çok ihtiyacın olduğunu anlayabiliyorum. Düzgün bir ifadeyle durumu izah etmişim senin yazdıklarına bak.
-
@reckless bir bitmediniz be :))) aylardır şurada bekleşen insanları hemen üye olayım da bir suçlayayım modu:)) henüz olamadık bir şey bence herkes olacak bizler sizleri alkışlayıp SGK duyum yok mu yazacağız bu sayfalara:))))))