9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar öncelikle. SGK garip bir uygulama ile yine bizlerle. P23 ve P42 için ayrı kadrolar belirlenmesi gerçekten garip olmuş. Bu KPSS puanının da baz alınacağı anlamına geliyor sanıyorum. Yönetmeliğin 30 gün hükmü de uygulansaydı keşke bunca beklenmeseydi. Bir umudum şu hükmün uygulanması dostlar.
Değişikliğin 14.Maddeye eklediği hüküm şu şekilde;
“(1) Giriş sınavını kazananlar atamaya ilişkin duyurudan itibaren;
a) Adlî sicil kaydının bulunmadığına ilişkin yazılı beyanı,
b) Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı,
c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu,
ç) Mal bildirimine dair yazılı beyan,
d) Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin veya eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denkliğinin yetkili idarelerce kabul edildiğini gösterir belgenin aslı veya Kurumca onaylı sureti,
e) 2 adet vesikalık fotoğraf,
ile birlikte on gün içerisinde yazılı olarak yapacakları başvuru üzerine durumlarına uygun denetmen yardımcısı kadrolarına atamaları yapılır.”
eğer 10 gün içerisinde tabi GVS sonrasında atamalar gerçekleştirilirse gerek yedeklerin bir an evvel ahvali belli olur gerekse 10.Promosyon ilanı tez zamanda gelir. Bakalım.
-
@paretowilfredo üstad size özelden yazmıştım da bakabilir misiniz
-
@timbergen grup yazan olursa benmle de paylaşır mısın kardeşim
-
P23-42 olunca şaştık kaldık. Sıralamalarımızı tam bilmeden tercih yapacağız. Hayırlısı bakalım
-
@timbergen beni de alırsanız sevinirim @selcukrcl arkadaşa yazdım ama cevap vermedi
-
Arkadaşlar sorum şu şimdi yedeklere ilana çıkıdığında da p23 ve p 42 ayrı olarak mı çıkılacak yoksa eskisi gibi genel mi ?
-
@seaman yine ayrı ayrı olur büyük ihtimal. Her puan türünden kalan boşluğa göre çağırırlar.
-
@gonzaloluca Hocam peki sizce p 42 için kaça kadar gelir bir tahmininiz var mı acaba ?
-
@seaman onu hiç bilmiyorum hocam. Bu puan ayrımı ilk kez olduğu için net bişey söylemek zor bence
-
@gonzaloluca anladım hocam sağolun
-
@gonzaloluca hocam ben @Antimülakat üstadıma sordum öyle bir ayrım olmaz yedekler sırasına göre tercih yapar dedi
-
@gökhan hocam ben bu asıllardaki ayrımdan dolayı öyle düşündüm. Tabi @Antimülakat daha doğrusunu biliyordur biz daha yeniyiz bu işlerde
-
P23 P42 ayrımını anlayabilen var mı dostlar
-
Arkadaşlar puan türleri o şekilde değerlendirilerek mülakat sınav listesi oluşturuldu. Amaç mülakata kalanları tespit etmekti. Mülakatlar yapıldı ve o süreç tamamlandı. Siz mülakattan aldığınız puana göre sıralandınız. Bu saatten sonra hangi puan türü ile mülakata katıldığınızın bir önemi yok. Sıralamaya göre tercihlerinize yerlestirileceksiniz.
-
@antimülakat yok hocam bu sefer öyle yapmamışlar. Bir il için hem p23 e hem p42 ye ayrı kontenjan verilmiş
-
Madem puan türü önemliydi o halde kurum atama yaparkende 150 ye 150 iki puan türünden atama yapsaydı. Bu sgk gerçekten kafayı yemiş uygulamalara imza atıyor. Hangi yedeği yerleştirmek için uğraşıyolar onu bulmak gerek.
-
@antimülakat tabi ben bi detay kaçırmıyorsam asıl başarı sıralamasından ziyade puan türündeki başarı sırası önemli
-
Dostlar bu kurum sizlere mülakat puanı vermedi mi? Sıralamanız buna göre belirlenmedi mi? Kpss puanı da ne oluyor bu saatten sonra? Valla ilginç hatta hukuki değil. Tam bir zırvalık. Bence bir puan türünde girmesini istedikleri birisi var, birileri fena haşlanmış o eleman alınmadı diye. O yüzden böylesine deli saçması bir formül bulmuşlar. Başka türlü izah edilemez.
-
@antimülakat Üstadım o zaman yedek ilanına çıktıklarında da yine aynı şekilde p 23'e ayrı p 42'ye ayrı bir şekilde çıkacakları peki en azından sıralama nasıl olur bir tahmininiz var mı nereye kadar düşer sizce yedeklerde
-
@seaman hocam bunu kestirmek bir yana bana olay garip geldi. Şimdi diyelim p23'ten 25.yedek İstanbul a yerleşemez iken p42'den 60. yedek yerleşti. Bunun nesi izah edilebilir. Bir sınavda yedek yedektir. Bunun da kendi içinde sıralamasımı olur. Bence net davalik bir konu ve kimse aksini iddia edemez.
Sgk sen neler yaşatıyorsun bizlere. Heyy Allah'ım ya.