9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat aynı şeyi ben diyecektim ama özellikle birisini yerleştirmek için yapıldığını düşünmüyorum illeri neredeyse yarı yarıya ayırmışlar gerçi p23'e 1 kişi alan doğu illerini kakalamışlar neyse çok fazla doğu yok buna da şükür. Ama yedeklerde işler çok karışacak hele birde feragat eden p42 ve p23 bir birine yakın olmazsa dediğiniz gibi belki 25. yedek yerleşemezken 60. yedek yerleşecek.
-
Duyduğumdan beri anlam veremedim, Allah sabır versin size. Bu ne garip bir uygulama madem öyle diye başlayıp bir sürü söylenecek şey var. İlana çıkarken yazsalarmış keşke şu kadar kontenjan ayırdık diye.
-
Kurumun böyle uygulama yapmasının temelinde yönetmelik değişikliği yatıyor dostlar. Malumunuz süreç devam ederken yapılan bir değişiklikti bu. 30 gün konusunda da uygulanması için kurum çok çabaladı ancak Bakanlık çok umursamadı bu durumu. Tabi şu aşamada yanlış olan şey bence şu; alım aşamasında puanlara göre baraj koyulmalıydı madem uygulanacaktı ancak biraz kervan yolda düzülür denerek hareket ediliyor gördüğüm kadarıyla.
Uygulamanın nasıl olacağına dair düşüncem şu şekilde, Sıralamalar Aritmetik ortalama baz alınacağı için kendi içinde değerlendirilecek ve açıkçası şu an bir kör dövüşüne döndü tercih safhası. Rastgele diyerek puan ortalamanıza göre olta atacaksınız. Gruplarda bir nebze sıralama çıkarabilirseniz faydanıza olur. En azından belirsizliği bir nebze ortadan kaldırırsınız.
Buna ek olarak yedek mekanizması genel puan sıralamasına göre işleyecektir. Ancak boş kalan ilgili puan kadrosuna göre tercihler alınacak yine. Yedekteki sıralamanız da tercih safhasında yine anlamını yitirecek demek bu. Ortalamaya göre rastgele diyerek tercih yapacaksınız. Sistem umarım sonraki alımda yerine biraz daha oturur.
-
@paretowilfredo Üstad anlamadığım bir nokta şu. Biz şimdi sadece mülakat sıralamamızla değerlendirilmeyecek miyiz ?
-
@paretowilfredo üstat yedekler içinde mağduriyet yaratmayacak mı bu durum?Mesela 15. Olan p42 yedek boşta kalırken 30. Yedek p23 atanacak mı?
-
@conmaynard Eğer ikili şekilde uygulanacaksa çağrı dostum evet malesef böyle bir durum ortaya çıkarabilir. Uygulamayı görmek gerek nasıl olacak.
-
@paretowilfredo üstadım kurumdan bir bilgi alma şansınız var mı nasıl uygulanacağı yönünde ? 13. Yedeğim diye ders çalışmayı bıraktım kesin atandım diye,şimdi hevesimiz kursağımızda kaldı.Ne yapacağımızı şaşırdık.
-
@conmaynard Aklımda dostum haftaya hafta içi soracağım bi nasıl uygulanacağını. Çünkü biraz muğlak kaldı durum.
-
@paretowilfredo çok teşekkürler üstadım,bekliyoruz güzel haberlerinizi.
-
@paretowilfredo üstad bir de değişiklikte ter alan 10 gün kuralı bu alımda uygulanacak mı onu da sorar mısın?
-
sayın whatsapp yöneticisi talep topluyorsanız selamlar saygılar (=
-
@black hocam liste hazirliginiz var mi p23 p42 üzerinden malum alistirdiniz (=
-
Kurumda böyle kimsenin içinden çıkamadığı uygulamalara yer ver, sonra biz eleştirincede aba altından sopa göster. Her kimse o ismini vermeden bize ayar çekmeye kalkan SGK Bşmüfettişi önce kurumsal çelişkilerine bir ayar çeksin. Bizim yerimiz yurdumuz belli, SGK'nın ne yaptığı belli mi? Kesinlikle bu konuyu haber yapacağız. Hiçbir haksızlık için sessiz kalamayız.
-
Ben hala yedek listenin böyle düzenlenmeyeceğini düşünüyorum arkadaşlar. Benim tahminim yedek listede puan türü baz alınmayacak. Öyle olsaydı yedek sıranızda kpssp23'e göre yedek sıranız 17. gibi bir sonuç almanız gerekirdi. Oysa sıralama rastgele yapılmış. İllere baktığımda da dengeli dağıtmaya özen gösterilmiş sadece Nevşehir ili için kpssp23'e 2 kontenjan ayrılmışken, kpssp42 için kontenjan ayrılmamış. Şimdilik sakin kalalım bir sorun çıkmayacağa benziyor ama yine de söylediğiniz gibi olursa şayet çok saçma bir karara yine SGK imza atmış olur.
Ne yani şimdi Toplamda 50 feragat olsun, bunun 40 tanesi KPSSP23 olsun, 10 tanesi de KPSSP42 olsun. kpssp42 puanı olan ve genel sıralamada 28. yedekte yer alan aday yerleşemez iken, kpssp23 puanı olan ve genel sıralamada 89. sırada yer alan aday mı yerleşecek? Ben bunun olacağını düşünmüyorum.
-
peki neden en basında mülakat listesinde ayrım yapmadı madem orada da 42 ye 141 23 e 159 alim yapıcaz demeliydi ve 2 puan türude farklı puanlarla kapatırdı,bu durumun sebebi yonetmelik degisikligide olamaz sonuclarimiz yonetmelik degisikliginden sonra aciklandi ve yedeklere genel bir siralama yapilmis madem degisti ona gore siralasalarmis.bu isin icinde baska isler var,bu alımın uğursuzluğu bütün yılımi mahvetti hakkimi helal etmiyorum.
-
@antimülakat Hocam şimdi 19 nisanda açıklanan başarı sırası önemli değil mülakata girerken p23 ve p42 olarak başvuru puanı bu önemli tercih yapacaklar bunu mu baz alacaklar.
-
@inflexible evet onu baz alacaklar. Garip ama uygulama bu sefer böyle yapılacak. Örneğin P23 için açılan Nevşehir iline P42 puanı ile sınava katılmaya hak kazananlar başvuru yapamayacak.
-
@ezekiel-hghar kazananları bilmediğimiz için mümkün değil ama wp gruplarında liste oluşturuluyor onlarda işe yarar
-
@black whatsap grubunu özelden paylaşır mısınız.
-
wp grubunun linkini direk atamıyorum zaten ben yönetici değilim ama buradan facebook grubuna sonuç sayfanızın resmini atıp üye olabilirsiniz oradan da wp grubuna girersiniz https://www.facebook.com/groups/269175683624974/?ref=br_rs
veya wp grubu yöneticisi arkadaş burayı takip ediyordur girmek isteyen arkadaşlar buraya yazsın kendilerine grup linki atılır