9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@poisson pek duyum sayılmaz ama sen istiyorsan öyle olsun
ahahahah sıradaki duyum benim için gelsin o zaman:)))
-
Bu iller hakkında ne zaman açıklanacak gvs ne zaman başlar bir haberi olan varmıdır arkadaşlar beklemekten usandık canimizdan bezduk
-
@paretowilfredo üstadım malum uzun bir süredir gündemde olan "denetimde tek çatı" mevzuau var komisyonlarda çalışması devam eden.Bu yasalaşma sürecinde denetmenlerin akıbeti ne durumda,bir bilginiz var mı? Bizlerde fayda görecek miyiz,yeni çıkacak denetim reformundan?
-
@torpil-siz, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu iller hakkında ne zaman açıklanacak gvs ne zaman başlar bir haberi olan varmıdır arkadaşlar beklemekten usandık canimizdan bezduk
fazlasıyla bezduk :)) duyum yok mu duyum :))
-
@furkitofaso hocam sınav açıklandı gittin buralardan yok mu duyum illerin ne zaman geleceği ve tahmini işe başlama zamanımız hakkında ?
-
Vay be bu efsane sınav açıklanalı 1 ay oldu Yalnız umarım duyuru için de rekor beklemeyiz
-
Hala evrak teslimi için ilan gelmedi duyumu olan yok mu
-
Dostlar Merhaba.
Kurumda şu an mevcut boşluk sürecin sarkmasına sebep olabilir. Buna dair söylentiler söz konusu. Malumunuz Mehmet Selim Bağlı ve KADİM Daire Başkanı Yakup Süngü istifa ettiler. Bu Denetmenlik ile alakalı kararların alınışında bir boşluk ortaya çıkardı.
Şu an Kurum Başkanlığına vekalet eden Cevdet Ceylan süreçlerin asaleten atanacak başkanca yürütülmesinden yana olduğunu dile getirmiş.
Bundan dolayı gerek 5.Promosyonun yeterlik sonrası illere atanmaları, gerek 9.Promosyonun il tercihi ve atamaları ve dolaylı olarak da 10.Promosyon alımı seçim sonrasına sarkacak gibi görünüyor. Yeni gelişmeler işitirsem paylaşacağım dostlar.
-
Anlaşılan 9.promosyon her konuda rekor kıracak
-
@paretowilfredo Gerçekten çok ilginç. Tamam atamaların yapılmasını asaleten atanan başkan yapsın. Tercihleri yaptır en azından millet kendini ayarlasın ona göre. Sanırım burada hangi ile kaç denetmen alınacağı tercihlerden önce İK ve Başkanca belirleniyordu( Biz sanıyoruz ki hangi ilin kaç denetmen ihtiyacı olduğu sürecin başından belli ama öyle olmadığı belli oldu) bunlarda olmayınca illere atanacak denetmen sayısı belli değil. Cevdet bey de sorumluluk almak istemiyor
-
@paretowilfredo seçimden önce asaleten başkan ihtimali hiç yok mu hocam sizce
-
Nasıl bir yere düştük, Allah bize sabır versin..
-
Arkadaşların son başvuruda en son p23 puanı kaç ile kapattı p42 puanı kaç ile kapattı bilen bir arkadaşım yardım edebilirmi
-
duyuru geldi arkadaşlar hadi hayırlı olsun
-
istanbul'a yapılan alım çok düşük değil mi arkadaşlar? bir de iibf de 2 puan türü var
-
p23 ve p42 puan türlerine göre ayrı kontenjanlar belirtilmiş ama biz önümüzde kaç p23 puanlı var bilmiyoruz mesela o nasıl olacak
-
aynen öyle, çok karışık olmuş
-
hadi hayırlı olsun asil duyurusu geldi arkadaşlar:))
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
hadi hayırlı olsun asil duyurusu geldi arkadaşlar:))
@pawnex i alıntılamıştım ama becerememişim yine her zamanki gibi tabii:))
-
Dostlar whatsapp grup davetini özelden paylaşabilecek var mı ?