9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@pawnex bunu belirli bir watsapp grubu için söylemedim ki. Hemen hepsinin amacı aynı zaten, çalışma grubuna katılmıştım, dershanelerden sms reklam gelmeye başladı meğerse bizim numaralar satılmış çoktan.
-
@kartel06 ha pardon ben burası için anladım doğrudur hocam
-
Sizlere benden müjde
Çalışma Bakanlığı TeftişteTek Çatı geliyor
Taslak hazır
Yakında meclise sunulacak
Kaynak İş Başmüfettişi -
@iüiktisat Bir taslak var dostum doğru diyorsun kulağıma geldi bi şeyler ama daha evvel 3 taslak döndü geri geldi. O nedenle müjdelemeye korkuyorum ben hala.
-
@paretowilfredo hocam yi akşamlar. Bi sorum var izninle. Ben dün tercihleri yapıp evrakları teslim ettim. Bu saatten sonra tercihte herhangi bir değişiklik yapma şansım olur mu var mı bi bilginiz
-
@paretowilfredo üstat bilgi sağlam yerden bu sefer sınav olayı yok
-
@gonzaloluca Tercih sistemin açık ise eğer dostum değişiklik imkanı tanıyorsa Cuma gününe kadar değiştirmende bir sakınca olmaz sanıyorum ama emin değilim sistemi görmediğim için.
-
@iüiktisat Ben de kurumda bir idareciden işittim. Bakanlık nezdinde hazırlık olduğu söylendi ancak son âna kadar bu konuda temkinliyim dostum evvel ki direkten dönüşlere bağlı olarak. Güzel haber tabi eline emeğine sağlık. Bakalım ben de biraz daha soruşturcam bu konuyu. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@paretowilfredo
Bana vergi müfettişi arkadaşım haber verdi hayırlı olsun diye. İş teştiş İstanbul grup başkanı söylemiş onlara. Zaten Bekir BOZDAĞ ile yapılan görüşmede bu yönde çalışma olacağı belirtildi. Yeni kamu personel rejimine eklenmiş deniliyor. İnşallah gerçekleşir -
@paretowilfredo tercih sistemine girmeye korkuyorum hocam bi yanlışlık olur diye en güzeli yarın kurumu bi arayıp net bilgi alıyım. Teşekkürler cevap için.
-
@iüiktisat SGK teftiş de mi birleşecek ?
-
@baumol evet Çalışma Bakanlığı Teftiş ve bağlı ilgili kurumlar
-
@iüiktisat bize etkisi ne hocam bunun teftiş tek çatı altında birleşince bizde mi müfettiş olucaz ya da milli eğitimdekine benzer bi yapı mı olucak illerde de merkezde de müfettişleri varmış onların ve merkezdekiler sanırım daha farklı statüdeymiş tam ayrıntısını bilmiyorum
-
@iüiktisat tek cati derken biraz daha acar misin hocam?
-
@baumol hocam ben zaten hep buralardayım wp grubunda dediğiniz gibi çok fazla ileti gelmeye başladı takip edilemiyor. Burada 2 sayfa öncesini okumayan kişi zahmet edip 1000 ileti öncesini okumaz haliyle aynı sorular tekrar tekrar soruluyor ileti sayısı daha da çok oluyor.
-
mahalle yerine mah. vs yazılabiliyor değilmi hocalarım kısaltmayın derken kastedilen ismimi bu konuyu öğrenen var mı?
-
@paretowilfredo hocam denetmenleri ilgilendiren bi durum mu ?
-
tercih formunun dökümü alınabiliyosa tercihler onaylanmış mıdır?
-
@ygndz kaydet deyip onayladıysanız tamamdır hocam. Tekrar tercih yap diyince zaten başarıyla kaydedilmiştir yazısı geliyor.
-
@iüiktisat meclis kapalı hocam nasıl sunacaklar