9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar mezun olurken diploma fotokobisine aslı gibidir damgası imzası falan attırmıştım. O oluyor mu acaba verilen belgelerde ?
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Önceki alımda 0,6 ile kaçırmıştım nasip bunaymış. Gerçi listenin iki parça olduğunu fark etmeyip adımı listede göremeyince ufak çaplı bi kriz geçirip sınav hizmetlerini aradım önce ben adam yüklendim hata var falan diye daha sonra adam baktı listeye nasıl bakıyorsunuz listeye adınız var işte diye beni azarladı da kendime geldim çok şükür
-
Rica etsem listeyi atabilir mi biri? Çünkü ben açamıyorum sgk sitesinden
-
@siyahbeyaz 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
biri 72 ile giriyor biri 84 le giremiyor taktir kamuoyunun...
Biz burada bu sorunu dile getirdiğimizde linç edildik hocam.Kimse de ses etmedi. Umarım diğer alımda bu haksızlık giderilir. Sadece iibf'den alınır.
-
@nenehatun 8.promosyonda da bende aynısını yaşadın ama adımı arattırarak bakınca bulmuştum
-
@MET evet onu kabul ediyorlar
-
Mülakatlar 18-29 eylül arası degil miydi neden ekim yazıyor tarih mi değişti ?
-
arkadaşlar 8.promosyondan tecrübeli arkadaşlar bilir bu ikisi arasında yaklaşık ne kadar zaman var? ilk kez burda takip ettim süreci o yüzden haberdar değilim:(
-
se7en se7en
-
@halilhy Evet, ilanda öyleydi. Tarihleri esnetmişler büyük ihtimalle.
-
@nenehatun BUNLARİN aynisini ben de yasadim. Adamlarin liste yapma tarzi ilginç. Sorun bizde degil sanirim dostum.
-
@demoklesinkılıcı Mülakat yapılacak sonucu açıklanıp iller açılacak tercihler vs derken gelecek yıl ortasını bulabilir daha geç veya daha erken olabilir artık o da kuruma kalmış.
-
100 ıstatistikci kadrosu açtığın yerde en az 200 çeko kadrosu açman gerekirken p23 gibi aptalca bir puanla önümüzü kestiler sabah oturumuna girmeyen adam benim önüme geçti. 72 yapan adamın benden fazlalığı ne lan 83,8 ile giremiyorum ben! Allah ınızdan bulun çalıştığım ceko helal olmasın size
-
@davetsiz Bizim hakkimizi bu ilanı kpss öncesi getirmeyerek yediler. Belki o ilân o gün gelse çek o yapan çok daha fazla insan gelecekti ama herkes kpss sonrasını bekledi. sgk da p23 süprizi yaptı. Neyse zaten ben hakkımı helal etmedim. Bu sistemi bu hale getirenlere. şüphesiz Allahinda bi adaleti vardir.
-
@black epey zaman varmış,demekki bir süre sgk sezonunu kapattık:( hayırlısı bakalım.
-
8.promosyonu 0.15 ile kaçırmıştım aylarca 9.promosyon bekledik gelmedi sonra sınava girdik aşağı yukarı bir puan aldık bu seferde çift puanla alma p23 çıktı karşımıza velhasıl 9. pro da olmadı 10. promosyonda şüpheli ama beyefendiler sadece sınava girse yetiyor barajı geçen mülakata giriyor çok zor İİBF li olmak çook..
-
@davetsiz haklısın hocam derdini anlatacağın makam mi var bü düzen degismezz
-
Bi umut bekliyodum iste 83.9la olmadi.Üzüldüm, icten ice cok istemisim olmasini.
Ben Guy sayfasina geri dönüyorum elimde o kaldi, ona tutunyim.
Listede olan arkadaslara basarilar diliyorum.Dualarimiz sizinle. -
@siyahbeyaz Bir İİBF-SBF gerçeği ne yazıkki.İçimizde ileride karar merciinde olabilecek arkadaşlar olabilir naçizane tavsiyem kusurumuza bakmasınlar ama her yere fakülte açmaktan vazgeçip insanları boşu boşuna uğraştırmasınlar.
-
Arkadaşlar öncelikle listeye girenleri tebrik ederim mülakatta bol şans.
Forumda tanıdığım bir çok arkadaşım listeye girememiş bunun üzüntüsünü yaşadım. 0.00001 puanla kaçmış olsa dahi onun nasipte olmayacağını bilmek çok yaklaşmıştım diyip daha fazla üzülmemek gerek. Eğer o listeye girip sonra elenerek nasip olmayacağını düşünürseniz şuanki vaziyetin daha hayırlı olabileceğini görebilirsiniz .
Çünkü şuan en başından olmadığını bilerek yola koyulup mücadeleye devam etme fırsatınız var ve öyle yapmalısınız. Pes ettiğiniz zaman daha iyi listelerden adınızı silmiş olacaksınız. Yas tutmaya vakit yok. Daha güzel listeler var inşallah.