9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mülkiyeli.1 liste 2 parcadir dostum. 600 + 600 iki komisyon.
-
Bir mumin kardesim listenin linkini atabilir mi siteye giremedik
-
@mezamorto 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Yukarıda verilen puan ve sıralamalara göre bence puan olarak 84 civarı kapatır. Bunlardan çok azı p 42 olur.
P23 ten 703 kişi
P42 den 497 kişi
listeye girebilmiş. -
Kapatan puan kac binde bilgisi olan
-
-
Herkese hayirli olsun yuksek kapatmis. Listeye giremeyenlere de üzüldüm insallah daha iyileri olur onlar icin
-
@mülkiyeli.1 2 komisyon var. komisyon başına 600 kişi verilmiş. o yüzden öyle
-
@paretowilfredo hocam istatistikçilerde aynı işi mi yapıyor kurumda. Yoksa ayrı bir birimde mi çalışıyorlar.
-
@mezamorto Meslek tanıtımında detaylar mevcut dostum. Bir fark yok.
-
@paretowilfredo hocam ben ekometri mezunuyum. malumunuz ekonometri bölümü sınavdan kalktı onun yerine soruları istatistik bölümü üzerinden soruldu. benim p13'üm 75! haksızlık değil mi bu durum? p42 den giremedim 82.1'ydi puanım. daha kötüsü bu durumda yapılacak bir şey olmaması herhalde
-
- ve 2. Komisyon puana göre ayrılmadıysa neye göre ayrıldı bi farkı var mı daha önce giren arkadaşlar bilgi verirseniz:)
-
@yamtar Oturumun varlığı bir şeyi degistirmez dostum. Ekonometri bolumu hala iibf dahilinde ve oturumun olmasa da diger ilgili alanlari cozerek basvuru kapsaminda oluyorsun. Olur da ekonometri yök tarafindan istatistik nezdinde bir bolum sayilir o zaman farkli konusabiliriz. Su durumda baska bir secenrk yok malesef.
-
@hü.sbky kardeşim seni çok iyi anlıyorum geçen yıl guyda yanlış il seçiminden SGK'da az bi puanla kaçırdım bize düşen çalışmaya devam etmek daha yükseğini almak
-
@paretowilfredo hocam 10. promosyon olacak mı? olursa ne zaman olur, az farkla kaybedenler için bir umut aşılayın
-
1 1
2 2
3 1
4 2
.
.
.
1197 1
1198 2
1199 1
1200 2Seklinde dostum incelemedim ama boyle yapildi evvelce.
-
@yamtar Daha erken konusmak icin. Su surec bi asamaya gelsin once dostum.
-
@paretowilfredo sağolun hocam ilginiz için, bir şey olursa yeşertin bizi, kuruyoruz burada...
-
72 puan alan bir kişi denetmen olabiliyorken, 84 puanlı bir diğer emektar listeye dahi giremiyor. Hoşgeldiniz.. Burası Türkiye..
-
demekki sadece 42 den alınsaymış rahat rahat 80 e düşermiş puan adamlar 72 ile giriyor bizimkiler 84 le dışarda nedir bu ya kim dur diyecek buna
-
10.promosyon bu yıla yetişir mi arkadaşlar ?