9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fiscaldrag öyle olmuş muhtemelen
-
@atiba 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz Bizim hakkimizi bu ilanı kpss öncesi getirmeyerek yediler. Belki o ilân o gün gelse çek o yapan çok daha fazla insan gelecekti ama herkes kpss sonrasını bekledi. sgk da p23 süprizi yaptı. Neyse zaten ben hakkımı helal etmedim. Bu sistemi bu hale getirenlere. şüphesiz Allahinda bi adaleti vardir.
O günlerde sizinle beraber en çok mücadeleyi ben verdim puanım olmadığı halde belki hatırlıyorsundur
-
84.27 de benim 0.01 ile gelmedi ben böyle şansın...yok böyle bişey ya keşke puanım 70 falan olsaydı 70 alan adamla hatta kpssye girmeyen adamla bir farkım yok şu an çok kötü hissediyorum
-
Bu listede 1100 kişi çeko yapmadan SOSYAL GÜVENLİK DENETMENİ olmaya aday. Umarım SGK ve ÇSGB bu durumun vehametini anlar ve mesleğe uygun bir alım için gerekli düzenlemeleri yapar.
-
@mezamorto yanlış anlaşılmasın listeye girenlere bir sözüm yoktur.
-
@russellwestbrook ulan p13 puanım 76 onunla başvursam geliyor be istatistik okuyanlar çok şanslı
-
@gonzaloluca eyvallah hocam. Nasip değilmiş tamam da sistem de yorgunu yokusa cekiyo bu da bi gercek.Allah herkese çalışma azmi versin ne diyeyim.
-
Herkes p23 kurbani oldu yazik oldu
-
@hayalimsgk demesi kolay kardeşim 0.01 ile gelmedi be vazgeçmemek mi kaldı 2014'ten beri hazırlanıyorum gençliğim heba oldu gitti bu süreçte başvurursun 0.01 le kaçar sınava girersin yazılıyı geçemezsin yazılıyı geçersin mülakatta elenirsin buradan seneye ygs/lys girecek genç kardeşlerime sesleniyorum iibf pişmanlıktır sakın yazmayın şu an böyleyse durumlar bir 4-5 sene sonrasını siz düşünün
-
Sacmalık baska bisi degil.. İstatistiktikci listesi dolmadı bile.. Bu kadar kadronun açıklaması olamaz
-
@russellwestbrook haklısın kardeşim Allah yardımcın olsun gerçekten kötü bir durum ne diyebilirim bilmiyorum keşke ÖSYM puan türlerini ve içeriklerini değiştirirken kurumlara sorsaydı da kurumlar da birden fazla puan türüyle alıma çıkmak zorunda kalmasaydı..
-
@davetsiz Kesinlikle hatırlıyorum belkide sgk da basınımız yoktur kimbilir
-
@siyahbeyaz Aynı şekilde 8 ı 0.05 ile kaçırdım 9
için aylarca mücadele ettik gelmedi. Şimdi 9 da kaçtı bi şekilde 10 da kaçar bu gidişle belkide nasibimiz yok sgk da. -
@nenehatun heyecan normal
-
Dejavu sgk.. daha yüksek puan daha iyi sıralamayla yeniden sgk,yol uzun artık sabır daha çok herkese hayırlı uğurlu olsun umarım 8. Pro gibi birlik oluruz bu süreci iyi sonuç alarak tamamlarız
-
iifb/sbf/iktisat/işletme faküllerinin sayısal bakımdan 2007 sonrası süreçte devasa rakamlara ulaşması mezun sayısını arttırmakla birlikte üniversitelerdeki akademik kaliteyi de düşürdü. Köklü üniversitelerin fiziksel mekan ve bilimsel projeleri için kullanılabilecek bütçeler malum liselere aktarılarak ankara/gazi/istanbul/marmara gibi iibf fakültelerinin gelişmesi önünde engel oluşmuştur. Bu gibi bileşenler akabinde Marxın teorisi olan ''Yedek işsizler Ordusu'' deyim yerinde ise çuk oturmuştur. Hükümetimiz ve yök tarafından alınan ikinci öğretimlerin kapanması kararı yerindedir. ikinci yapılması gereken 2006-2007 sonrası açılan bütün iib fakültelerinin kapatılıp bütçelerinin daha verimli alanlarda kullanılması olacaktır. p23 puan türü talihsizlik olmuş..
-
İstatistik konusunda hepinize katılıyorum. Eyvallah istatistikçi alsınlarda bu kadar da olmaz. Alım sayısının %10 u istatistikçi olsun. Hiç KPSS çalışmamış öylesine giren adamlar gelip mülakata kalmasın.
-
öğretmenden mühendisten VMY yapanlar bugün çeko çözmeden, 72 puanla denetmen yapan zihniyet arasında hiçbir fark yok.. olan bizlere oldu niye çeko çalıştık biz..
-
Hepimiz başkana yazalım daha ilk alımda 72 olduysa diğer alımlarda 70 i bile görmez.
-
@iüiktisat 31 binle girdiğim Marmara işletme olmuş 133.000 ne denebilir ki