9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago büyük ihtimal
-
@hadinbahım hakkınızda hayırlısı olsun hocam.bu devirde referans aramadan girdiyseniz helal olsun
-
@ibrafive Arasakta bulamadık hocam.Kimse referans olmuyor.Oldum diyen de geçiştirmek için oluyor.Ben millet nasıl referans buluyor hayret ediyorum.Varsa bilen biri şunun yöntemini anlatsın.
-
Arkadaş başkalarının hakkına girerek kazanmaya ne kadar meraklısınız. Kendinize güvenerek girin torpilinize/referansınıza değil başkaları yaptırıyor diye bu eylemi de haklı göstermeye çalışmayın. Ayrıca torpilsiz girip kazanan çok sayıda kişi olduğuna eminim inşallah sonuçlar açıklandığında torpilsiz kazanan arkadaşlar buradan sevinçlerini paylaşır ve insanlar sağda solda amca/dayı arama zahmetine katlanmaz. İyi düşünün iyi olsun.
-
@ibrafive amin hocam sağolun
-
Torpilsiz (sözde modernize edilmiş hali 'referanssız') girenlerdenim bende(bir helal olsun da ben alırım zevkle) Bir kişinin dahi gözyaşının hesabını veremeyeceğimi düşündüğüm işe girişmem ben. İşşiz kalacaksam bundan sebep kalayım ölmem ya sonuçta. Vicdanı rahat edeceklere, sistem böylecilere, doğru olan buymuş gibi savunanlara selam olsun umarım çark size dönmez kazanırsam benim gibi olanlara umut olmak için memnuniyetle yazacağımı da belirtmek isterim. (İnşaAllah)
-
@drago hocam inşallah da, ne bakacağım 2 saate bir forumda bu başlığa demek durumundayım. O kadar çok sınavım var ki, çalıştığım zaman bir de eve gelip ders çalışıyorum. Bir ara açıklanır inşallah sizler de kazanırsınız. Ben de hakkımı torpilli, torpilsiz helal ederim. Hiç halim yok valla uğraşacak kimseyle, ben de gariplik böyle bir TM bölümünü yazdım o puanla o fen matematikle.
-
@mk5561 bende liayakate önem veren azda olsa burokratlarımzın kurumlarımızın olduğunu düşünüyorum zaten oyle düşünmesem boşa cabalamam.inşallah bundan sonrada kurumunuzdada bu duruşunuzu devam ettirirsiniz.benim burda anlamadığım denetmenlik gibi bir kadroda torpile neden hiç karşı çıkılmadığı sınav ilanı açılır açılmaz siyasi dayılarının ve bürokrat emmilerinin kulağını çıtlatanlar goreve basladıktan sonra o dayıların emmilerin tanıdıkları sigortasız işçi çalıştırdıklarında görmezden gelir bırakın muvaazayı önlemeyi bizzat kendisi yol gösterir.uzulerek izliyorum babam 7 yıl sigortasız calıştırıldı okadar şikayet ettik o kadar denetime gidildi hicbirşey olmadı .en son careyi dava acmakta bulduk torpille adam alınmaya devam ederse kayıt dışı istihdam ve ekonomiyi hiiç çözemeyiz
-
Bu torpil olayında çok ince bir ayrıntı var ama kimse farkında değil torpil arayıpta bulamayan adam torpil arayıp bulan adama torpilli diye saydırıyor.Niyet aynı her ikisinde de ne farkı kaldı ki.Olmadığında ailemin üzüntüsünü düşünüyorum ve tabi ki benim dışımda bir umut bekleyen 1599 kişiyi ve ailesini de.Kimsenin gözyaşına sebep olmadan bir işe girebilirsek ne mutlu bizlere.Kısacası niyeti baştan bozmamak torpil aramamak varsa da kullanmamak gerektiğine inaniyorum.Ben kendime güveniyorum er yada geç torpilsiz kimseye boyun eğmeden bir yerlere geleceğime inancım sonsuz.Yıllarca bir bakanlığın sosyal tesislerinde yaz dönemlerinde çalıştım iyi kötü var tanıdıklarımız ancak şükür irademe sahip çıkıp kimsenin kapısını çalmadim kimseye boyun eğmedim.İnşallah hak edenlerin niyetini bozmadan kendine güvenen dostların kazandığı bir sınav olur.
-
Duyum yok mu duyum açıklanana kadar her gün yazıdan şu 2-3 senelik süreç yüzünden omurlarımda düzleşme var dün röntgen çektirdim yarın gece 12 de emar çektircem inşallah temizinden biter şu süreç :((((((
-
@bcd aynı şeyi düşünüyorum bugün birilerinin torpili ile bir yere girersen yarın o kişilerin boyunduruğu altına girmiş olursun o yüzden hiç torpil aramadım veya sana birilerini bulalım şeklinde söyleyenlere kulak asmadım kibarca reddettim ve bunun kul hakkı olduğunu söyledim. İnşallah hak eden kişiler kazanır.
-
@black aynen katılıyorum hocam
-
Mülakat kalksa keşke demekle birlirte ben sizler kadar kızmıyorum belki, zaten olacağı varsa olur ki hata benim de biraz (süreci bilerek bitirmedim mi sonuçta bölümü, babam zengin olsa olaylar farklı olurdu ki o da ŞANS) diyorum ayrıca başka neler yapabilirim diye bakıyorum. Yani tamam ilk başta insan adil olunsa alınırım diye sinirlenir de ne önemli vasıflar var da kazanmayanlarda kazananlarda olmayan sadece torpile bağladık hemen. Alınan da var alınmayan da var torpille. İşe adam alırken güven önemli, adam da bildiğine kefil oluyor. Bana da ben torpile hayır desem de psikolojik açıdan yanlış gelmiyor. Satış yapma ve pazarlama süreçlerini bilenler dediğimi anlamıştır. Ben özel sektörde de tanıdık CV'nin gittiğini diğerinin beklediğini biliyorum. Hep ya ben bu süreç olamadan da zaten başarabilirdim, zaten daha çok çalışıp Türkiye'de 2 üniversite var adam gibi onlardan birine girebilirdim diyorum. Açıkçası değişmeyecek sürecin parçaları olacağınızı da söyleyebilirim çünkü şu an baştakilerde size benzer zorlukları yaşadılar. Ama sağlık ve aileden ölüm, iki çok önemli hal dışında dayanılabilir bir süreç demekteyim. O yüzden ben kazanamadığıma eminim ama kazanırsam da sevinirim diyerek bitiriyorum.
-
@impressiveunit, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
baştakilerde
baştakiler de
-
mulakatlar acıklandıktan sonra ne zaman işe baslarız bilen var mı
bir de guy acıklandıgına gore bizimki de bu sıralar acıklanır tahminen -
@ahobaba sen cok yanlis yerden yaklastin konuya dostum. Sgk dan bahsediyoz bi onceki 3ayda aciklandi
-
@impressiveunit Konu özel sektör ise tartışmaya açık olabilir ona müdahale bir yere kadardır adam güvenilir birini almak isteyebilir ve zaten özel sektör dediğinizde çok büyük torpillerin oynamasi gerekmez mevzu aracı olmaktır daha çok ve herhangi bir tanıdığınız aracığıyla da girebilirsiniz(doğru bulduğum için değil müdahale edilemeyeceği ve özel olduğu için diyorum) bunun için satış ve pazarlamadan anlamaya gerek yok kaldı ki burdaki birçok arkadaşımız az çok bilgi sahibidir. Şimdi gelelim benim bahsettiğim sizin de kızamadığınız mevzuya, sektör kamu ve işe alınmak için bir kaç aşamalı bir sınava tabisiniz bu tek aşamalı da olabilir farketmez ve size verilen prosedürde torpilinize bakılacağı değil de liyakatınıza bakılacağı yazılıyorsa herkesin esit sartlarla katıldığı ve haddi hesabı olmayan emeğin söz konusu olduğu bu yarışmada sen adını tanidik koyduğun ama tanımaktan bir haber olduğun ve olacağın insanı ve liyakatsız olmasını dahi önemsemeden sırf diğerlerinden bir adım önde olmak için kullanıyor isen(üstelik herhangi bir tanıdıktan bahsetmiyoruz resmen üst düzey bürokratlar yarıştırılıyor) kimse kusura bakmasın da bunu normal görmek anormallik olur bence. Size karşı bir ithamım yok yanlış anlamayın bu genel yorumum görüşünüz üzerinden.
-
@mk5561 hocam ben de koymadığım için sizi anlıyorum adalet deyişi zaten elendiğim bir sürü ama malesef argümanlar hiç karşı tarafa hitap etmiyor (ikna-satış örneği o sebeple). Hani fark yaratamıyoruz, düzen ne hukuki ne de gereklilik anlamında farklılaşacak ki inşallah yanılırım. Ben diğer tarafın da fikrini bilelim iserim ki değişmeye sebep fikirler gelsin artık. Yoksa KPSS gidip yerine kurumların sınavları konuşulmaya başlanan dönemler de oldu. O zamanı getirmeden değişim için karşı tarafa adalet dışında da fikirler sunarak bir şeyler yapalım. Olmasın artık şu mülakat sadece güvenlik soruşturması belki yabancı dil gereken yerde farklı çözümler...
-
@impressiveunit, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
hocam ben de koymadığım için sizi anlıyorum adalet deyişi
hocam ben de kimseyi koymadığım için sizi anlıyorum ve adalet deyişi
-
@impressiveunit Haklısınız, farklı çözümler gerek ama bu çözümler bizim gibilerin aralarından çıkıyor madem o zaman en çok biz çabalamalıyız ki karşı tarafın yerinde biz olalım ve bugün bulunduğumuz konumu unutmadan ortak projeler geliştirebilelim. İşte tam da bu yüzden dua etmek gerek çokça Allah hakedenlere, vatana millete hayırlı olacaklara, makam sevdasını törpülemiş insan kalmayı becerebilmiş şahsiyetlere Rabbim o koltukları nasip etsin inşaAllah