9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol demek istediğim yüksek puanlılar kurumda pek durmak istemiyor. bu yüzden adaylar buna göre değerlendiriliyor. tabi ki her kurum en iyisini ister ama uzun soluklu kalmayacak intibahı bırakan adaylara negatif yaklaşılması doğaldır.
-
@umrcn ne kadar güzel boş konusmussun öyle sen ya. Sanki çok alım var.. Hem sana, bizim adımıza düşünme hakkını kim verdi? 2 senedir +90 puanla ortada kalmışız, sen bize kaçacaksınız naraları atıyorsun. Yedek alımlar zaten bunun için var. Hem bunu çok düşünüyorlarsa ilana 5 sene başka kuruma geçiş izni verilmez desinler geçsinler
-
@buhara istemeseler şimdide vermezler ,geçiş izni vermek gibi bi zorunlulukları yok .
-
@buhara bunlar benim fikirlerim değil kurumda çalışan arkadaşlarımdan aktarıyorum. bana kalsa mülakat dahi olmasın puan sırasına göre kadro açıldıkça alınsın adaylar işe. bana sinirlenmeni gerektirecek bir durum ortada. inşallah yerleşirsin bu alımda..
-
@buhara Keşke her kurum bu geçiş izninin olmaması ibaresini koysa.Daha fazla insan nasiplenir.Adaylar seçici olur.
-
@umrcn kbakma fevri çıkış yaptım. Ama en lanet 2 yıla denk geldim. 2016-2017, Doğru düzgün alım yok. Bir de guyda dersaneden tanıdığım ben dahil 30-40 +90lik adamı elediler ve 78 79 80lik adamlar is sahibi oldu.. Zor bir süreç, hakkını helal et
-
@umrcn bir durum yok ortada eksik yazmışım..
-
@buhara yok estağfirullah ne demek seni anlıyorum ben. zaten bizi en iyi birbirimiz anlayabiliriz. arkadaşların da dediği gibi geçiş izninin olmaması bizim çok işimize yarar örneğin. bizim hedef koyduğumuz ama pek tercih edilmeyen kadrolar resmen basamak olarak kullanılıyor. olan bize ve kuruma oluyor o devir daim sürdükçe verim azalıyor. isterseniz kayıtdışı istihdam verilerine bakın denetmenlerin ilk yıllardaki verimi nasıl da düşmüş..
-
@umrcn Şu an 10 15 25'li 6 tane ilan var mesala. Kyk,SGM,GSB,Is muf, kamu ihale, halkbank.. Hapsine başvurdum. Sgk açıklasa bunların hiç birinle ugrasmicam. Ama süreci çok uzatıyorlar. Ayrıca bu 6 ilana da ben gircem mesala, bir alt puana dusmucek çünkü hep aynı kişiler gircek. Şu olayların başına bilen bir kisi gelip, düzenlemeli.. Sorun gerçekten çokkk
-
@buhara bir de o yönü var tabi ki. seni takdir ettim 1 kişinin bile önünü açmaya çalışıyorsun. dediğin gibi sistemin toptan bir elden geçmesi gerekiyor. bunları bizim düşünmememiz lazım. inşallah iş teftiş olur da bol neşeli mesajlarını görürüz forumda:)
-
@umrcn Allah herkesin gönlüne göre versin.. Ayrıca TCDD- Kamu ihale ve BDDK- Spor Gm günleri aynı. Puani +90olupta 2sinide başvuran insanlar var Birisine gitmicek.. Neyse hayırlı geceler.. Ders çalışmak lazim sabah
-
Mulakat listesine son siralarda girdim yazilanlara göre umut yok ne güzel randimanli ders calisiyodum artik kafama takar dururum kurumlar zorunlu görev yılı veya tazminat gibi uygulamalar getirmeli kuruma girenin keyfi olarak cikamayacagi bir sistem olmali hatta abarttigimi dusunebilirsiniz mulakatlar icinde boyle bir sistem getirilebilir oylesine basvurup mulakatlara keyfi olarak girmeyen sadece sgkda gunde 5 kisi oldugunu dusunursek yaklasik 200 kisi vardir diye dusunuyorum yüksek puan alip tabiide insanlar istedigi yere basvurabilir en tabii haklari ama mulakatina girmemek ne kadar etik o giremeyen 200 kisinin hali ne olacak burda sözüm yüksek puan alanlara degil alipda keyfi olarak girmeyenlere günümüz sartlarinda 80 ustu puan almak da gayet efor isteyen bir is sirf kendi egosunu tatmin etmek icin yapanlara soyluyorum bunu 80 puan alanda 100 puan alanda belli maddi manevi sıkıntılar cekiyo bizim önce birbirimizi anlamamiz lazim
-
Günaydın dostlar kasımı ortaladık sayılır az kaldı inşallah rabbim hepimize hayırlısını verir az kaldı derken tarih bilmiyorum editleyim
-
@hattorihanzo aslında yüksek puanlılar başvurup mülakata girmeyerek yüksek puanlılara hakkını vermiş oluyo.
-
@twoof bir yerden ötesi nasip artık
-
Buralar hareketlenmeli artık
-
@paretowilfredo Üstad dün gece bahsettiğin 1-1.5 ay ekimden itibaren mi yoksa dünki gelişmeden itibaren mi geçerli olan süre ? Ona göre panik yapıcam
-
-
@baumol İnşallah Ekim'den sonrasını kastederek söylemiştir yoksa 8.Promosyondan bir farkımız kalmayacak gibi.
-
@baumol gonderilmesinden itibaren soyledim dostum ama tabi sadece bir tahmin sorusturmanin ne kadar surecegini bilmek mumkun degil.