9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman keşke mülakatta ne yaptığını biliyor olmak yetse
-
Arkadaşlar mülakatlar hangi gün bitmişti?
-
@zyn1308 o 100 kişi olmasa bende az farkla kaçırmazdım sınavı işte. Neden keyfi davranırlar böyle anlamam ki
-
@luthor 6 ekim
-
100 kişi bile olmayabilir unutmayın guy mülakatı ile çakıştı o yüzden ve mesai saati bitimine kadar isteyen mülakata katılabildi yani siz gittikten sonra bile gelenler olmuş olabilir veya bazı kişilerin mülakat günü değişti onlarda listede yer alıyor olabilir.
-
@buhara Sende haklısın hocam ama sonuçta kader..Tanıdığım kişilerden referansı olup giremeyeni de gördüm hiç referansı olmadan gireni de.. Biraz da akışına bırakmak gerek yoksa seni anlıyorum..
-
@bonus sgk sinavina basvurduktan sonra sayistaylik vb bi kac sinav aciklandi kazanan arkadaslar oldu 2 kisi var tanidigim sayistaya atandigi icin girmediler sgk ya yoksa gireceklerdi cogunlugu boyle nadir olarak keyfi girmeyen kisi sayisi azdir diye dusunuyorum sgk icin.
-
@manifalitikoos onlara lafım yok hani 10 kişi bile keyfi girmediyse onlara lafım. onlar olmasa az bi puanla dışarda kalmazdım
-
@black haklısın ben onları unutmuşum
-
@black 100 yoktur o zaman büyük ihtimalle.
-
@bonus puanınız kaçtı?
-
SGK bu kadar bekliyorsa, muhtemelen alımlar için titiz davranıyor olmalı. Değilse de şaşırmamak lazım. Her şeye hazırlıklı olmak gerek. İyi şeyler düşünüp, güzel sonuçlar umut edelim yine.
-
GuyMhuyDuy İİBFilanbekliyor
Arkadaşlar tweet etkinliği başladı yukarıda belirttiğim tagı kullanarak tweet atın(# işareti yazmadan) unutmayın her 4 kişiden 3 ü kazanamayacak. Ayrıca bu başlıktan @msbagli ve bakana da yazalım sonuçlar için
Şuan direkt gündemdeyiz gündemde kalmak için tweetlememiz gerekiyor -
Bakanlıkta daha ne kadar durur acaba tahmini duyumu olan var mı
-
Listelerin bakanlıkta olduğu duyumu çıkalı 15-20 günü geçti,pareto üstat da bakanlıkta olduğunu açıkladı,bence aralığın ilk haftası bu iş tamamdır.
-
Bende en geç Aralıkta açıklanacağı kanaatindeyim ancak süreci bilen arkadaşlara sormak istediğim soru şu; mülakatı kazananlar belli olduğunda il tercihi yapma ve işe başlama süreci nasıl ilerliyor.
-
@eşref-i-mahlukat 8. Promosyana bakılırsa min.3 ayı buluyor iş başı yapmak.
-
@eşref-i-mahlukat Bu tarz bir sorunun sorulması bile artık sürecin belli bir noktaya geldiğini hissettiriyor insana be
-
@eşref-i-mahlukat mülakat sonucundan sonra il tercihi için duyuru yayınlanacak. Duyuruda belirtilen tarihlerde tercihler alınıp eş zamanlı olarak gerekli evraklar istenecek. Tercih sonuçları da sanırım 1 hafta içerisinde açıklanıyor. Evraklar alındıktan sonra güvenlik soruşturması süreci başlıyor diye biliyorum bunlar toplam olarak rahat 3 ay sürer belki 4 aya sarkar istisnai örnekler bu sürenin de üzerine çıkabilir.
-
40 gündür bekliyoruz.En son yüksek puanlıların tercih edildiği duyumundan sonra pek bir umudum da kalmadı açıkçası.Eğer benim asil olarak gelirse nasıl sevinirim tahmin dahi edemiyorum.