9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@duryy İnşallah gelir hocam
-
Arkadaşlar Twitter'da biraz bastirsak başkan bir açıklama yapar bence. En azından sürecin hangi aşamada olduğunu ifade eder.
-
@duryy ocak 20 ile 30 arası
-
@engin0516 Bu bilgi nereden tam olarak?
-
@duryy tahmin
-
Taşeron için bir açıklama yapamadılar daha. Biz biraz daha bekleriz. Sonu hayırlı olur inşallah bu bekleyişimizin.
-
"Sosyal Güvenlik Denetmenliği 9. Promosyon mülakat listelerinin henüz başkanlığa yada bakanlığa gönderilmemiş olduğu söyleniyor arkadaşlar. Listeler komisyon üyelerinde sanırım hala." Yazmış Adem hoca çalışma sorunları grubunda...
-
@mrvcmgz Adem Üstad ve Yasin Üstad'ın da kulakları deliktir ancak şöyle söyleyeyim, onların söylediklerini yalanlamak mahiyetinde değil ancak benim bilgiyi aldığım kişinin kurduğu cümle "Bakanlığa gönderdik." şeklinde idi. Yani bizatihi kendi yaptıkları eylem olarak bana naklettiğinden, güvenerek sizlere aktardım. Bakalım bekleyelim
-
@mrvcmgz bana bu bilgi hiç gerçekçi gelmedi gib komisyonları 4000 adayı 10 günde açıkladı ve 5 komisyon vardı. Burada 3 komisyon 1600 adayı 40 günden fazla değerlendireceğini sanmam. Gib'in iş yükü komisyon başına günlük 80 aday iken, Sgk da bu şuanda günlük 13-14 civarında hadi iş günleri vs hesap edilsin 25 aday olsun yani şu ana kadar komisyonlarda işi kalmamıştır. Ancak g.soruşturması veya başkaca bir işlem bekleniyorsa bilemem.
-
@paretowilfredo hocam sizden gelen bilgi daha doğru gözüküyor diğeri biraz daha duyum ile tahmin karışımı geliyor zaten normal şartlarda komisyon işi bu kadar uzamaması gerekir
-
@paretowilfredo Reis senin yazından 1 hafta önce bakanlıkta en yetkili 3-5 kişiden birisine sormuştum. Güvenlik soruşturması sürüyor bize daha gelmedi dedi.
-
@safiTÜRK69 Yaşadığım diyaloğu aynen aktarıyorum dostum kanaati de size bırakayım en güzeli
-Üstad 9.Promosyon Denetmen Yardımcılığı mülakatları ne aşamada?
-Değerlendirmeyi tamamladık ve Bakanlığa gönderdik.
-Peki soruşturma aşamasında mıyız şu an?
-Evet.
-Soruşturmanın ne aşamada olduğunu biliyor musunuz?
-Maalesef, iş artık bakanlıkta, biz geldiğinde açıklarız. -
@paretowilfredo üstad sen ilanı önceden aynen veren adamsın. SGK da sen diyorsan üstüne laf yok.
-
@safitürk69 Estağfurullah dostum. Söylediğim gibi Adem Üstad ile Yasin Üstad hakeza sen de bilgi alabilecek kişilersiniz. Hepimiz eteğimizdekileri geldikçe dökeriz, kimin önce bildiğinin önemi yok benim nezdimde. İnşallah tez zamanda netleşir de dostlarımızın bir kısmı daha iş sahibi olur.
-
Bir geldim neler olmuş millet aşık olunca midesinde kelebekler uçuşur ben okuyunca midemde hareketlenmeler oldu
-
@paretowilfredo size katılıyorum kesinlikle bekleyip göreceğiz yazılanların hepsi duyum mahiyetinde zaten
-
@paretowilfredo hocam burda ki soruşturma asamasi ne turr bir soruşturma emniyetin yaptığı degil belli ki kapsami nedir nasil yapılıyor neye bakılıyor?
-
@banshe daha evvel cesitli vesilelerle bahsettim dostum. Uzun soze gerek yok aslinda. Yanit basit: her şeye.
-
@paretowilfredo eski kulağı deliklerden kim kaldi valla dpb memurlardan once senin profiline bakiyorum bakalim ne ilan gelecek diye
-
Hocam bulmuşken seni sorumu tekrarlasam. Kabaca 10.promosyon için gözümüzü hangi aylara dikelim