9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kazm KİK-BDDK-İş teftiş-kyk müfettişliği-kyk denetçilik. Bunların zamanı birbirinden farklı
-
@baumol bi de Halkbankı koyduk mu 6 olur hocam ben de aynı durumdayım
-
Puanı olupta sınavlara giren insanların aşağılanmasını, trollenmesini anlayamıyorum. Aralık 3-4, 9, 16, 23 şeklinde sınavlar var bunlara girmek için ikiye mi bölünmek gerekiyor ? Bunların hepsini toplasan 200 kişi almıyor napsın insanlar girmesin mi sınava ? Bunların herhangi birini kazanacagının garantisi var mı ? Hepsini kazansa mülakatları geçeceğinin garantisi var mı ? Ben cevap vereyim çok basit yok ! Hiç bir garanti yok. Yıllardır işsiz olup evde manyak gibi ders çalışmaktan annesinin,babasının, kardeşinin dahi yüzünü doğru düzgün göremeyen adamın sınav atlama lüksü de olmaz. Eleştiri yapacaksınız bunu insanlara yönelteceğinize KPSS A Kadro sistemine yöneltirseniz daha akılcı olur. Emin olun bizde bayılmıyoruz ruh hastası gibi 1 ay içinde 5-6 sınava girmeye.
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kazm KİK-BDDK-İş teftiş-kyk müfettişliği-kyk denetçilik. Bunların zamanı birbirinden farklı
Arkadaşın dediği gibi. Bir de Halkbank var işte. Çoğu kişi gibi 2016 mağduru olduğum için sınav kaçırmak istemedim. Bir kaç mülakattan da elenince ister istemez şansını çoğaltmak için daha çok sınav görmek istiyor insan. Sadece ben değilim. 90 üstü puan alıp atanamayan herkes şu anda bu sınavları bekliyor.
-
Çekemeyenler laf sokma yarısına girmiş. Herkes atanma peşinde burada. Küçüklükten beri benim hayalim yok KYK müfettişliği yok iş teftiş ondan başkası olmaz gibi bir hayali olan var mı acaba bu forumda yada A grubu kadroya yerleşmek isteyenler herkes içinde. Sonuç herkes puanı tutan tüm ilanlara başvuruyor. Ayıp olan İngilizce barajı olan yere kazanamayacağını bile bile başvuran aynı anda çakışan sınavlara sırf listede adım olsun egom tavan yapsın diyenlerin yaptığıdır.
-
Ya arkadaş kac yıl oldu bu mecradayım hala puani yüksekler eleştiriliyor
İlginç olan puani yüksek olanlar hic oralı olmamasina ragmen birileri sürekli yok şöyle yok böyle diye üstüne laf da sokuyor.
Yahu kardeslerim puanim yüksek kusura bakma ama it gibi çalıştım istedigim sinava basvururum haa olur da o gün benim zorunlu bir sebebim olur sinava girmem ama bu konuda sana hesab vermek zorunda değilim öfff bee gaza geldim bir an..
Valla gittiğim her yerde bize laf sokuluyor arkadaş vala sıkıldım..
Şimdi uc sınava başvurdum ınş bisey olmaz da girerrim ama olur da girmezsem birileri burda laga luga yapmaz ins çünkü bir ara denk geldim ve sanırım vmy sinaviydi birileri beddua ediyordu ve ben hastahedeydim düşünebiliyor musunuz! Uni mezunu beddua ediyor hasta olup simava gidemediğim için -
@paretooptimal Bence ingilizce barajı olan yere başvurmakda ayıp değil.Kurum yds şartı koymadıktan sonda kimseyi alakadar etmez.Şahsen ben sgm olmasaydı başvururdum.
-
@baumol biri olur heralde:)
-
@luthor Kazanma umudunuz varki başvuruyorsunuz hocam. Ben 93 puanla bddkya başvurmadım çeviri var 60 alamam gerek yok hem bana masraf hem sıralamada yer işgal edeceğim. Ama denetçilik ve müfettişliğe başvurdum test usulü şansım var ve belli bir puan alma şartı yok. Zaten İngilizcesi iyi olanlar BDDK gibi yerlere öncelik verir adamlar emek vermiş İngilizceye neden bilgisini harcasın. Alan da güveniyorum kendime başvurdum zaten forumdan anladığım kadarıyla çoğunluk benim gibi İngilizce konusunda o yüzden içim rahat
-
@luthor kesinlikle katılıyorum hocam, ingilizce bilmeyen başvurmasın diyenlerin işletme-muhasebe bilmeyen başvurmasın dediğini görmedim
-
@andone Valla puanı yeten şansını dener hocam.En doğal hakkıdır.Kurum bunu gözetseydi yds şartı koyardı.
-
@andone Ben öyle diyenlerden değilim hocam Yanlış anlaşılma olmasın bazı kurumlar 60-65 baraj koyuyor. Kurum geçme şartı koymadıysa tabiki herkesin hakkı kastım barajı geçemeyeğine inananlardı.
-
@paretooptimal yok hocam zaten mesajım sizle ilgili değildi,genel olarak böyle arkadaşlarla bazı konularda karşılaşıyorum ondan dolayı yazdım sizi kastetmedim
-
15 temmuz'da göğsünü siper etmiş aziz milletin çocuklarına en fazla 1-2 aya halledilecek güvenlik soruşturmalarının ''yıl''ı geçkin olması yazıktır, günahtır. Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde dahi bu umursamazlık öfke patlaması olarak dönecek muhtemelen. bu uyarılar havanda su dövmekten farksız ama hatırlatayım dedim.
-
Tercihini yap zaten bunu haber yapabilir diye düşünüyorum. Aylar suren guvenlik sorusturmalari magduriyet yaratıyor seklinde... Bugun memurlar yokdil aciklanmiyo diye haber yapti aksamina aciklandi. Oraya da mesaj atabiliriz.
-
bak yine konu İngilizce'ye gelmiş... İngilizce öğrenmek zor ve uzun bir süreçtir. Bizler ilkokul sonrası veya üniversite sonrası öğrendik, kitaplarımız da İngilizce idi. Halbuki 2 ders muhasebe ve 1 ders maliye almış biri olarak İşletme dersini halleder gibi 1 ay süre yetmekte hiç bilmesek de. Yani sınav ilanı çıkınca paşa gönlüm sadece ders videosu izleyerek ve özel birkaç ders alarak halletmekte. Hukuk tek bir ders görmedim (hakimlik sınavına gösterecek dersim de yok), ilk defa dersanede ve kurum sınavlarında çalışmaktan NEFRET EDERİM. Bu da tek haneli puanlarla sınavlardan geçememe nedenim. YANİ İNGİLİZCE ZOR (yeni 3. dilimi öğrenirken bunu değerlendirebilirim) AMA EN ZOR DERS HUKUK HİÇ BİLMEYENE SADECE 2-3 AY GÜNDE 6-10 SAAT.
YUKARIYA ARZ EDERİM.
-
@paretooptimal yine kalacaklar, benim puanımı İngilzce arttıracak ortalamadan , onlar kalacaklar... Biz de KYK, TCDD falan başvurmuyoruz. İngilizce'yi geliştirmeden başvurmamakla mantıklısınız.
-
@shady1 memurlara ben mesaj attım ayın dokuzunda ama tek ben attığımdan olsa gerek pek önemsenmedi ama birçok kişinin mesaj atması belki dikkat çeker de haber yaparlar
-
Arkdaslar bakin memurlar. net Asdep sonuçları açıklanmadı diye haber yaptı 17kasim'da ve sonuçlar 24 kasımda açıklandı
Biz de 1200 kişiyiz.. Sadece 100 kişi aynı gün memurlar. nete mail atsa, anında haber olur ve süreç hızlanır.
-
Bence yarın memurlara WhatsApptan yazalım derdimizi