9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
8.promosyonun mülakatları kaç günde açıklanmıştı ?
-
@aslan-reyiz 102 gün de
-
Arkadaşlar haber yapılması da güzel bir olay ama bence direk başkan ve sayın bakan etiketlenerek bir etkinlik yapılmalı mehmet başkan duyarsız biri değil sağlam yüklenilirse eğer cevap verecektir mülakatlar biteli 48 gün oldu eğer yine 100 küsür gün sürecekse yandık hakikaten
-
@gökhan memurlara mesaj atalim topluca arkadaşlar bi gun belirleyelim ve ortak bir metin hazirlayalim
-
İnsan bu süreçte sabretmekte zorlanıyor.Tamamen belirsizlik ve stres.Eğer gerçekten canla başla uğraşıp yetiştirmeye çalışıyorlarsa güvenlik soruşturması vb. işlerle uğraşıyorlarsa canları sağ olsun bekleriz ne diyelim.Ancak sonuçlar bir köşede yatıp bekliyorsa hakkımı helal etmiyorum.
-
@gökhan, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz 102 gün de
Teşekkürler hocam peki 9.promosyon gün oldu şuan ?
-
@gökhan Bununla ilgili bir yasa değişikliği yapılmadan bu iş düzelmez.Bildiğim kadarıyla sınava hak kazanan adaylar listesinin açıklanması için bir süre var.En az 10 gün gibi bir süreden önce ilan edilmek zorunda diye biliyorum.Mülakat sonuçları için de düzenleyici bir süre getirilmeli süre içinde açıklanmayacaksa da adaylara bilgi verilmeli.400 kişi bir kadroya yerleşcek ve kalan adayların önü açılacak.Ancak ne bir açıklama ne bir tarih en ufak ibare yok.
-
@buhara ben de daha önce 2 kere yazdım ama bir geri dönüş olmadı
-
@shady1 tercihini yapta haber yapıldı ancak yeni bir site olduğu için takipçisi memurlar kadar yok en azından eski memurların döneminde memurlar. net meşhurdu o yüzden dikkat çekiciliği daha az oluyor. Gerçi daha önce haber yaptığında da sgk hemen açıklamadı ama gene bir umut
-
@gundalko hocam güzel söylüyorsunuz doğru da ama ülkenin başında bu kadar bela varken kimse mülakatların süresi için bir düzenlemeyle uğraşmaz facebook’ta forumlarda herkese söylenirse güzel bir etkinlik yapılıp başkan’dan cevap alabiliriz belki
-
@aslan-reyiz 48 gün oldu hocam
-
Bende BİMER'e yazdım kuruma da gönderdim.Birsey çıkmayacak biliyorum ama bizim sürekli bir ittifak halinde uğraşmamız sürecin kısalmasına mülakat sonuçlarının açıklanması için kurumda uğraşan bürokratların dikkatini çekeceğine inanıyorum. Zaten elimizden de başka birşey gelmiyor malesef..
-
@gundalko ben iki türlüsüne de hakkımı helal etmiyorum. Eğer soruşturma için bekletiyorlar ise hem zamanı değil hem de kaybedecek insanları dahi boşu boşuna 3 ay ümitlendiriyor. Kazananlar içinde adil değil çünkü ek olarak bir de resmi soruşturma beklenip kişiler daha çok bekletiliyor. Mit'e personel alınmayacak sgk'ya denetmen alınacak zaten sorunlu bir kişi var ise mülakattan sonra soruşturma aşamasında gene eleniyor. Ama illaki biz ince eleyip sık dokuyacağız derlerse kpss de ilk 40 bine soruşturma yapılsın nasılsa ileride ihtiyaç doğacak boşa beklenmesin
-
Arkadaşlar ben de sizler gibi çok heyecanlıyım ve büyük bir sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum. Puanlarım neredeyse bütün kurumlara yetiyor ama aklım hep burada. İçten içe olabilme ihtimali dahi beni derslerden uzaklaştırıyor. Eminim bir çoğunuz benim gibi düşünüyordur. @paretowilfredo ve diğer arkadaşların söylediği ortak bir durum var. O da güvenlik soruşturması. Komiser yardımcısı arkadaşım Ankara'da ona sorduğumda hacı çok fazla kurumdan talep var yetişemiyorlardır dedi. Ayrıca eskiden böyle bir uygulama yokken bile 2 aydan az bir sürede açıklanmamış. Ondan dolayı sabrımızı biraz daha ekonomik kullanmakta yarar görüyorum ben. Özellikle Aralığın ortasına kadar mümkün olduğunca bir beklenti içine girmeyin.
-
-
@gökhan, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz 48 gün oldu hocam
Çok sağol kardeşim
-
Memurlar Net WhatsApp numarası :0 532 540 0 590 yazalım
-
Arkadaşlar sizleri de anlıyorum fakat mülakattan sonra 50. günümüz doluyor farkındamısınız. Kurumun bu ağır bürokrasisi işlerin her zaman böyle yürümesini gerektirmemeli 100 gün beklemek kaderimiz falan değil birilerinin ihmalkarlığıdır ancak. Sizlerden ricam başkana twitterdan yazalım, kurumu arayalım, varsa kurumla irtibata geçecek tanıdıklarımız onlarla iletişim kuralım ve en önemlisi hep birlikte bir organizasyon yapıldığında katılım gösterelim.
-
Kurumlar kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde çalışır. Her yazılı sınav yada mülakat sonrası bu tarz şeyler görüyorum toplanalım baskı yapalım vs . Evet haklıyız beklemek yorucu ama kurumlara karşı etkinlik yaparak ne kadar başarılı olunabilir kendimizi umutlandırıyoruz ancak. Bazı arkadaşlar hangi sınav hatırlamıyorum ama etkinlik sonrası bir haftada açıklanmış vs diyor tesadüf olduğuna inanıyorum. Mülakattan bir hafta sonra yapın bakalım etkinlik bir haftaya açıklanacak mı?İstediğim etkinlik yapan arkadaşları eleştirmek değil onlarda umutlanıyor bizde. İlla bir etkinlik yapılacaksa tüm kurumların personel alım sürecine dair yeni bir kanun yapılsın bizde ne kadar süre neyi beklediğimizi hangi aşamada olduğumu bilelim.Topluca TBMM, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı gibi mevkilere mağduriyetimizi belirtmeyi daha mantıklı buluyorum ki daha somut ve kalıcı çözümler olsun.
-
@eşref-i-mahlukat hocam böyle iyiyiz herkes memnun. zaten şunun şurasında 100 güne ne kaldı ki
yalnız ilk günlerde girmek çok kötü hem daha az çalışabiliyorsun hem de daha çok bekliyorsun 70 günden fazla olmuş