9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar açıklama yapmaları için bir şeyler yapamaz mıyız ?
-
Lütfen söylediklerimden halihazırda işi olan kimse bu sınavı kazanamayacak gibi bir şey anlaşılmasın genel bir ifade olarak ''işi olmayanlara öncelik vericez'' şeklinde kullanıldı buradan mülakata girenlerin işinin olup olmamasının kurum için önemli olduğunu anlıyoruz.
-
Arkadaşlar başkana twitter üzerinden yazalım başkanımız kayıtsız kalmayacaktır en azından bir açıklama yapar.
-
Boş boş beklemektense twit atıp bir umutla beklemek daha mantıklı
-
@furkitofaso mulakata girdiğim zamanda bankada calisiyordum ama 1ay oncesi dayanamayip istifa ettim
Suan ben de issizlerdenim ama o vakitlerde calisan kesimdendim. galiba bu benim aleyhime olcak
Umarim isten ayrildigimi ogrenmislerdir :)) -
@b-ays ozel banka miydi? bankada calismak zor yani
-
@mağdurum hayir bi kamu bankasi malesef calisma sartlari ve ic iliskileri ozel bankalara kafa tutuyor
-
@genclerbirlikli Guy da yedek bekleyenleri unutuyosun.Peş peşe yapılmış iki mülakat.Kişi iki meslegi ayni anda icra edemeyeceğine göre sorun yoktur diye dusunuyorum.Yedek listesi boşuna yapilmiyo.
-
Kardeşlerim bu süreç uzadıkça birbirimizin kalplerini kırıyoruz.Gelin başkanımızı Twitter'da etiketleyip süreç hakkında açıklama yapmasını sağlayalım.1 dk nızı almaz.
-
Bence biraz daha bekleyelim acele etmeyelim vmy sonuçları aciklandiktan sonra etkinlik yapalım çünkü vmy sınavına girenlerin yüzde 60 70 i sgk mülakatina da girdi
-
@sylmz vmy artık listeyi etkileyemez hazırdır liste
-
@mayoz biliyorum ama yedek listeler için söyledim. sonuçta 400 yedek var vmy açıklanırsa muvafakat verilir yedeklerde 150 leri görür.
-
- Gün...
-
2.5 ay olmuş bugün açıklansa sevineceğiz erken açıklandı diye.
-
Sayın Başkan'a yazmak gerek diye düşünüyorum. Geçtiğimiz promosyonda sürenin anormal uzadığını hepimiz biliyoruz. Bu sefer o kadar uzamaz diye düşünüyordum ama yine baya zaman aldı. Bu günlerde açıklanması herkesin ruh sağlığı açısından faydalı olacaktır kanaatindeyim : )))
-
@gundalko İlk günlerde girenlere 3 ay oldu 7.promosyonuda beklemiştim böyle ömrümden çalınan yarım sene
-
Bu işin olup olmaması saçmalıktan başka bişy değil denk kadrolar için tamam anlarım ama üste doğru tırmanmak içi hakkaniyet bence daha önemli ne yani işsiz bir adam devlet erkamını temsil edemeyecek özellikteyse sırf işsiz diye onu almak da büyük kepazelik olur bana sordular çalıştığım yeri şartları vs az çok biliyorlardı durumumu çalıştığım ilçelere gelmiş komisyon üyesi vardı benim durumumu empati yapabilir bu şartlarda bu çalışma diye ama maalesef gerçekten hakedenler alınmıyor öyle olsa çoktan sgk veya iş teftişteydim.
-
@alpagu onların mülakatlarından mı elendiniz?
-
Muhtemelen sürecin sonuna gelindi artık. Tweet atıp başkandan bilgi istersek, kayıtsız kalmayacaktır.
-
@budageceryahu bencede hocam gören herkes twit atsa bir şeyler olacak