9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@zach Belli olmaz Cuma geç saatler sonuç açıklamak için en sevilen saatlerdir.
-
@twoof bir soru üzerine mi tweet attı yoksa genel bilgilendirme tweeti miydi?yani önce tweeti mi beklemeli diye soruyorum
-
@burcuburcu belki öyle hocam ama açıklanacağı gün başkan tweet atıyor geçen pro da sabah açıklıyoruz dedi gecesine de sonuçlar açıklandı
-
@luthor başkan twit atıyor şu saatte diye genelde
-
@krtalprn 6 ve 7. Promosyonda da tweet attı mı kardeş?
-
@poisson soru üzerine değil sanırım kendisi bilgilendirmek için twit attı bugün açıklıyoruz diye. Hatta önce bi 7.promosyonda yaklaşık zaman belirtmişti ama tahmini süreyi geçti açıklanması. 8. Promosyonda da az kaldı dedi önce ama yine süre geçti üstünden açıklanması için. Sonra da bugün açıklıyoruz dedi gece de açıklandı:)
-
@nolmuyor onla ilgili bilgim yok ama 8. Promosyon da attı
-
Herhangi bir yetkili çıkıp da 2 hafta sonra açıklanacak tarzı bi bilgi vermez umarım.Çünkü psikolojimi her an açıklanabilire göre ayarladım.Bunca zaman kimse ses etmedi bundan sonra da etmesinler.Ölmüş eşek kurttan korkmaz.Zaten 70 günü geçti.Bu gece de açıklanmazsa en iyi ihtimalle haftaya cumaya kalacak 2016 haricindeki sürelerin üzerinde bir sürede açıklanmış olacak.En güzel yanı 400 kişi iş sahibi olacak.Tek tesellim bu.
-
bir haftadir ders de calisamaz hale geldim.insallah kurtuluruz artik.hayirlisi tabii ama gercekten cok ihtiyacim var ve hayatimin degisecegi nokta bu gibi.
-
@mağdurum 1 hafta iyiymiş hocam benim guy olumsuz oldu bir de şimdi bu bekleme süresinde doğru düzgün çalışamıyorum
-
Arkadaşlar burada heyecanla açıklandı haberini bekliyorsunuz anlıyorum ama emin olun açıklandı mesajından önce bolca saat kaçta açıklayacaklar mevzusu dönecek. Genelde kurum içinden haber alabilen birisi bugün yarın açıklanacak demeye başlıyor daha sonra başkan bugün açıklıyoruz diyor. Başkanın bu mesajından sonra bekliyoruz en geç gece yarısı açıklanıyor tabi 8.promosyonda bu şekilde oldu şimdi ne olur bilemem.
Ben 7 ve 8 de başkanın tweet attığını biliyorum hatta bazı müdürlük sınavı gibi sınavlarda da mesaj atmış anlayacağınız başkan bu tip haberleri duyurmayı seviyor ki bu promosyonda da önceden haber verecektir o vermese bile pareto hocam gibi kurum içinden haberi olan üstadlar açıklanmadan önce bize bilgi vereceğine inanıyorum.
Bu sebeple niye mesaj atıyorsunuz heyecanlanıyoruz gibi bir birimizi kırıcı mesaj atmanın anlamı yok benzeri mesajları whatsapp grubunda da gördüm artık herhangi bir konuda yazmaya çekinir oldum halbuki şuan sizin için faydasız gibi gözüken bilgi ileride sizinde işinize yarayabilir çok alakasız değilse okumanızı tavsiye ederim. Örneğin şuan ne evliyim ne de nişanlıyım ama eş durumundan atamaya ilişkini birisi bir şey sordu mu sonuna kadar okuyup öğrenmeye çalışıyorum çünkü gelecek de benim de işime yaraması muhtemel bir bilgi ve bunun için ileride forumda araştırma yapmama gerek kalmayacak gibi... Emin olun açıklanma vaktine kadar kimse bir şey yazmasa daha kötü oluyor hiç değilse şimdi potansiyel meslektaşlarınızın duygu ve düşüncelerini görüyorsunuz veya memurluğa ilişkin daha çok bilgi ediniyorsunuz sizi bilmem ama ben yazılanları okumayı seviyorum
Son olarak açıklanma haberine çok heyecanlanıyorsanız kazandığınızı öğrenirseniz kalp krizi filan geçirirsiniz maazallah aynı şekilde kaybettiğinizi de öğrenirseniz yıkılırsınız... Unutmayın bu mülakatı 400 kişi kazanacak geri kalanı için olumsuz olacak o yüzden kendinizi bu duruma göre hazırlayın ve sonuç olumlu olursa ne ala ama olumsuz olursa da bunun bir son olmadığını önünüzde bir sürü kurum sınavı ve mülakatları olduğunu hatırlayarak hareket edin yoksa diğer sınav ve mülakatlarınıza olumsuz etkisi oluyor.
-
@krtalprn baslar sgk hic yokmus gibi davrandim ama su an davranamıyorum .pazartesi yeniden baslayacagim bakalim.sen de dene ders calisirken aklima gelmiyor en azindan
-
Ben Ocakta her türlü başlıyorum bakalım hayırlısı
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@luthor ben geçen hafta 8.promosyon sayfalarında bayağı dolandım:))işsizlik işte:) sayafa 391 de sanırım açıklandığı mesaj vardı.ama mesajlardan anladığım o gün ve gece ya da hafta bekliyorlarmış ve gece yarısı açıklanmış öğrenip uyumuşlar gibi bir hava vardı
Ne geceydi yahu, aldın götürdün beni o güne
Tarifsiz bir mutlulukla doluyor o kadar heyecanlı bekleyişin sonunda " Başarılı Asıl " ibaresini görünce ️
Dile kolay 104 gün bekle........mek. -
@famefabre tahmin edebiliyorum umarım benim de başıma gelir o yazıyı görürüm ve tabii samimiyetle söylüyorum burada ki tüm arkadaşlar görürüz umarım:)
-
@paretowilfredo hocam haftaya açıklanır diyemez miyiz artık ?
-
@denetcii İmtina ederim. Ama ihtimale örnek söyleyeyim 31 Aralık gecesi 5.promosyonu açıklamış kurum. Tabi o 2013 senesiydi. Artik gecikmeler, sekteler daha fazla.
-
@paretowilfredo Sağolun hocam zahmet edip cevap atıyorsunuz ama malum gerçekten de bu belirsizlik bizi yedi bitirdi.Tek temennimiz 102 günden sonra özür dileyen başkanımızdan sonra bu sürenin daha erkene çekilmesi.
-
@denetcii Estagfurullah dostum. Ben de en az sizler kadar sabirsiz ve heyecanliyim. Insallah gönlünüze göre olur hepinizin.
-
Mehmet başkan normalde gayet duyarlı ve yazılanlara cevap veren biriydi sonradan öyle bir adama bile saçma sapan aptalca tepkiler gösterip yazanlar olunca başkan da artık cevap vermeyi bıraktı etkinlik de yapılsa dönüş yapmıyor sadece açıklanacağı gün tweet atıyor o kadar