9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson rica ederim umarim yazdigim gibi bu surecte tamamlanir da herkes rahat eder bn de dahil
-
Memurlar sitesi haber yapmış bilginize.
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu güvenlik soruşturması sırasında polisin evine geldiği ya da çevresine sorup soruşturduğunu duyan oldu mu? Yani bu süreç böyle mi işliyor? SGK için değil ama farklı birkaç kurum için böyle bir şey duymuştum merak ediyorum o yüzden.
-
@bomm Hocam bu aşamada öyle bir durum olmuyor ama asil olduktan sonra emniyetin yaptığında polis eve gelebiliyor.8.promosyonda okumuştum bir arkadaş eve polis gelip birkaç soru sorduğunu falan yazmış.
-
@yunni61 duyum mu var takip edemedim de??
-
@eomer, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Memurlar sitesi haber yapmış bilginize.
Azmin zaferi
https://www.memurlar.net/haber/715862/sgk-nin-personel-alim-sonuclari-bekleniyor.html
-
@bomm, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu güvenlik soruşturması sırasında polisin evine geldiği ya da çevresine sorup soruşturduğunu duyan oldu mu? Yani bu süreç böyle mi işliyor? SGK için değil ama farklı birkaç kurum için böyle bir şey duymuştum merak ediyorum o yüzden.
Evet gelip sorusturuyolar
-
@shady1 Ağlamıyorum, gözüme İİBF'li yardımlaşması kaçtı : )))
-
@zach sadece İİBF değil ama biz istatistikçiler de var
-
bayanlar da dahil hepiniz adamın dibisiniz
-
Bu hafta cuma ya da önür hafta cumaya çok kitlendim okuduklarım sebebiyle inşallah bir an önce açıklanır
-
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
+1 de benden. Eğer ses çıkmazsa gece “uyudun mu.” Mesajı atıcam
Bunu okuyunca hemen haber yapmışlar 1 saat sonra
-
Tebrik ederim arkadaşlar haber olmuşuz. Toplu halde hareket edilirse duyarsız kalınması imkansız.. Ben bir kaç gün içinde başkanın tweet atacağına inanıyorum.
-
@buhara insallah
-
@buhara Hocam artık twet atmasınlar açıklasınlar.Açıkçası bir yetkili twet atar diye korkuyorum
-
@gundalko Cuma günü açıklıyoruz tweeti fena olmazdı ayrıca açıklanmasından da korkuyorum ben ya
-
Acaba bu sefer açıklama yaparlar mı? Yani haber yapılması çok etkili bir yol mu ? Ona göre sevinicem de
-
-
@bomm polisin eve gelip soru sorması sonuçlar açıklandıktan sonraki güvenlik soruşturmasında yapılıyor galiba. Yani sizin evinize gelmedi diye mülakat sonucunuzun olumsuz yada olumlu sonuçlandığı anlamı çıkmaz
-
8.ALIMA 14 ŞUBATTA GİRDİM 14 ŞUBATIMA BİR ANLAM YÜKLENMİŞ OLDU
SNUÇLAR İSE 101 İ ÇOK SEVDİĞİM İÇİN 101. GÜNDE AÇIKLANIR DEDİM ÖYLESİNE
BAKTIM 101 . GÜNDE GELEN TWEETLE AÇIKLANDI AYNI ZAMANDA 06.06 MOTTOSU DİE KORKUYORDUM
ÖYLEDE OLDU NASİP OLMADI
9.ALIMDAN BERİ DE AKLIMDA 21 ARALIK EN UZUN GECE VAR VE O GECE BENİM İÇİN ÇOK UZUN OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM /istemeye istemeye/
AÇIKLANSIN AMA 21 ARALIK DA AÇIKLANMASIN İNŞALLAH
TABİKİ GAİBİ ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ AMA BENİMKİ SADECE DÜŞÜNCE BU YÜZDEN 21 HAZİRANDA AÇIKLANMASINDA NE ZAMAN AÇIKLANIRSA AÇIKLANSIN