9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence önce facebook/twitter/wp gibi bir yer üzerinden yoklama yapalım. Kaç kişi twit atacak, kaç kişi katılacak diye isim isim belli olsun. Whatsapp böyle bir iş için son derece uygun olabilir. Mesajı kimler gördü, kimler twit attı belli olur. Hatta twit atmayanları adminler özel mesajla filan da uyarabilirler. Böyle bir durumda örgütte herkes twit atmak mecburiyetinde kalır. Böyle forum üzerinden örgütlenmek çok zor. 3 kadın 3 erkek yönetici seçelim. Erkekler, tel. nolarını erkek adminlere bayanlar bayan adminlere numaralarını versin. Böylece rahatsız edilme gibi bir problemimizde olmayacagından herkes numaralarını verebilir. 2-3 adet erkek, 2-3 adet kadın whatsapp grubu kuralım. (Bilmeyenler için: Whatsappta sanırsam bir grupta 250den fazla kişi almıyor, o yüzden birden fazla grup kurmak zorunda kalacagız.) Adminler aralarında grupları organize ederlerse biz bu işin üstesinden geliriz. Gruba giren herkimse ismini paylaşsın, adminler de mülakat listesinden kontrol etsin ismin dogrulugunu. Böylece yalan yanlış bilgi vermeye de kimsenin tıpası yemez. Söz verip de etkinliğe katılmayan da olmaz. Katılırsanız ben erkek grubundaki adminlik gorevini seve seve yaparım. Ya da dilediğiniz baska birileri varsa onları da destekleyebilirim. Simdi biraz bunu tartısalım. Herkes yapabileceğini düşündüğü birilerinin kullanıcı adını eklesin. LUCASS ve aday memur da olabilir
-
@dogancay iyi de kimseyi zorlayamayız neden attın atmadın diyemeyiz o saçma olur bence
-
Bir tag belirleyelim de facebook daki arkadaşlara da yazalım haberleri olsun
-
@nonbisinidem Zorla attırma gibi düşünmeyin. Grupta yoklama yaparız diyorum. Atıyorum: bu aksamki etkinliğe katılamayacak arkadaslar bildirsin diye; ona göre etkinlik yaparsak katılacak kişi sayısını biliriz. Eğer kimse katılmayacaksa erteleriz vs. Katılacağım deyip de kimse katılmamazlık yapmaz öyle bir durumda, eminim. Gruplardaki 1-2 kişi 50-100 kişiyi filan organize edebilirse saurondan iyi ordu toplarız ciddiyim.
-
@dogancay üstad dediğin olayın olması çok zor hem kimseyi zorlayamazsın hemde zaten herkes çekiniyo bişey yapmaktan fake hesap açık tweet bile atmıyo insanlar kaldıki sen isim soyisim tel no istiyosun bu çok zor bence @paretowilffredo bacanaaam :)) bize bi çözüm bulur bu konuda nasıl bir etkinlik yapmamız konusunda yol gösterir
-
@lucass yanlış etiketlemişsin sanki hocam
-
@lucass şimdiden söyliyim benim twitter hesaplarım da fake :))) neden derseniz belki inanmıcaksınız ama bugüne kadar hiç twitter kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum o yüzden hiç gerçek bir hesaba ihtiyaç duymadım facebook derseniz ok ama twitter bende çok tehlikeli olabilir o yüzden sırf bu iş için fake hesaptan yazıcam ama iyi yüklenirim bilginize :))))
-
kadınlar ayrı erkekler ayrı grupta olsun kısmı da (eminim iyi niyetle söylenmiştir) bu tip ayrımlara karşı olmamın dışında 2 ayrı grup yine organize olmayı etkisiz kılar. benim şahsi fikrim bugün zannediyorum 77. gün (76 mıydı:) )açıklamak için sosyal medya itici güç olmayacaktır diye düşünüyorum. zaten liste bakanlıktaysa..yani şahsi fikrim bu
-
@nonbisinidem benimde fake kardeşim o yüzden diyorum atan atar atmayanada bişey diyemeyiz
-
Hacı perişan oldum ilan kovalamaktan. Ankaranın yolları eskidi sınavlara gidip gelmekten, ulaşım firmalarını zengin ettim. Haber cıksa da hiç değilse bos yere biryerlere gidip gelmesem ona da razıyım.
-
@denetcii @paretowilfredo bacanaaam :))) doğrusu bu herhalde şu işe bi el at
-
@paretowilfredo imdaaaatttt:))) üstad Allah için bize bir yol gösterin birşey söyleyin ne lazımsa yapmaya razıyız
-
Şimdi bilgi aldım. Süreç bakan hanımın önünde bu kesin. Aralık sonu en geç Ocak başı açıklanacak dendi.
-
@safitürk69 bu arada etkinlikte bende varım..
-
@dogancay hocam fikir temel olarak güzel ancak bu örgütlenme bile 1-2 haftalık bir süreyi bulabilir ve çok büyük bir katılım olması zor gözüküyor tweet atalım dediğimizde bile tweet hesabım yok diyor bilmiyorum vs. bahane buluyor o yüzden çok da zorlamak lazım isteyen arkadaşlarla beraber bir etkinlik yaparız gönüllü olarak katılmak isteyenlerde saygılı bir şekilde talebini dile getirir.
-
@safitürk69 E o zaman bu haftayı da gözden çıkarmak lazım, doğru mu anlıyorum hocam?
-
@zach kardeşim bende bi abimiz aracılığıyla öğreniyorum . Bana söylediği bu. Çokta üstelemek istemiyorum. Sonuçta açıklanma arefesinde yanlış anlaşılır.
-
@safitürk69 inş bu sürenin eksiği olur fazlası olmaz. Tşk bilgi verdiğiniz için. Bu arada konuyla alakasız arkadaşlarım da akşam twitterdan destek verecekler sizler de alakasız da olsa arkadaşlarına söyleyin bence katılımı yüksek tutmaya çalışalım
-
Dostlar selamin aleykum. Zor ve yipratici gunler geciriyorum o nedenle sık bakamiyorum hakkinizi helal edin.
Benim etkinlige dair dusuncem dedigim gibi burokrattan cok bakana odakli olmasindan yana. Sn. Bakani baz alarak yanina da Mehmet Selim beyi katarak bir twitter organizasyonu ypmak.
Ancak bunu saman alevi gibi bugun yapip aonra birakmanin anlami yok. Yapacaksaniz hemen her gun yapmaniz lazim. Sayac gibi hatirlatmaniz lazim kacinci gunde oldugunuzu her gun. Bu sekilde etkili olma ihtimali var. Aksi durumda burokrat eline bilgi net gelene dek zaten bu tip seylere kulak asmaz. Bir ihtimal Sn. Sarieroglu dikkat kesilebilir.
-
Facebook'da her yere yazdım neredeyse.Evet arkadaşlar denetmen yardımcısı için sürecin Sayın Bakanın önünde olduğu duyumunu aldık.Akşam saat 19:00 da Sayın Bakan ve Sayın Başkanımızı da etiketleyerek sesimizi duyuralım.Lütfen ama lütfen duyarsız kalmayalım.Tagımız #sgdysonuçlarınıbekliyoruz