9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sayfa iyice hareketlendiğine göre eli kulağındadır, açıklanır yakında diye bir his kapladı içimi.
-
@budageceryahu bu sayfa hep hareketli dostum bi gun bakmadim 150 entry falan girilmisti dedim aciklandi herhalde.Ben direk aciklanacagini dusunmuyorum ilk once on bilgi gelir asama asama gider gibi daha gergin ve daha heyecanli
-
Duyum felan değildir.
Bizzat telefonda yetkilinin ifadesidir.
0 312 207 80 00 (İnsan Kaynaklarını bağlattırın)
Sgk insan kaynaklarıyla görüştüm.
Aynen dediğini aktarıyorum.Soruşturma vs herşey bitti Sayın Bakanımızın önünde ne zaman onaylarsa açıklıyacağız. Hergün arıyorlar bizde bıktık bu durumdan hoşnut değiliz dedi. Bu açıklanma süresi her anda olabilir ya da bir hafta sonra da olabilir. Konuşma bundan ibaret..
Sanıyorum ki Bakanlık kısmı biraz oyalıyacak..
-
Arkadaşlar tekrar ediyorum twitter'dan eş zamanlı hep birlikte bakana yüklenelim ki bir an önce onaylasın öyleyse...
-
bence baska biri daha arayabilirse teyit alalım arkadasın verdigi numaradan ben iş yerinde arayamıyorum müsait olan ararsa cok iyi olur .
-
Arkadaşlar artık etkinliğin vakti geldi herkes bir el alsın da bitsin şu iş
-
Kesinlikle artık etkinlik yapılmalı.
-
Bakana yazalim katılıyorum
-
@paretowilfredo hocam etkinlik işine ne diyorsunuz?
-
Bakanı etiketlemekle mi başlasak acaba ?
-
Taşeron işçilerin durumu sebebiyle kurumda çok yoğunluk varmış. İnşallah süreci çok uzatmazlar.
-
@safitürk69 vay arkadaş hep mi araya bişeyler kaynar geçen dönem ohal bu dönem taşeron, olan niye bu zavallı bizlere oluyor
-
En uzun gece olacak bugunde bir etkinlik sart artık
-
En geç haftaya cumaya kadar açıklansa bari yaa yılbaşından sonraya kalmasa bari 75 gün oldu
-
@safiTÜRK69 iyi de bu is onaya imzaya kalmis ekstra bir çaba gerektirmez ki
-
Sesimizi duyursak olacak arkadaşlar ben inanıyorum.8. proya bakın adamlar her gün etkinlik yapıyorlar.Biz sonucu kabullendik resmen.
-
@brzezinski bende katılıyorum
-
@brzezinski ben birilerine ulaşmaya çalıştım yoğunluk sebebiyle ulaşamadım o yüzden söyledim kardeşim . Doğru söylüyorsun herşey bitmişse açıklamak 5 dklık birşey.
-
Evet kimseden ses çıkmadığına göre bende açıklanana kadar foruma girmeme kararı aldım arkadaşlar.Herkesin hakkında hayırlısı olsun elbet bir gün açıklanır diyip yolumuza bakalım hayırlı günler.
-
Kesinlikle artık etkinlik yapmalıyız