9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem Telefonu açmaları bile bir gelişme
-
Bu yıl bitmeden açıklansın da hangi gün hangi saat olursa olsun yeter ki aralık bitmeden açıklansın
-
artık gerçekten bu yılını filan da geçtim belirli bi zaman aralığı ya da tarih verilse ona göre sayılı gün geçermiş diyip sayıcaz en azından ama bu şekilde belirsiz zaman geçmek bilmiyor ki...
-
O değil de anasayfaya bağlanmadan önce son gun 26 aralık diye son borç odeme gunu yazmışlar. Kafam hep ona takılıyor. 26 aralık mı acaba diye Bir de bir arkadas vardı. Ankadarada Selim Bağlının katıldığı bir konferansta kendisi mi, bir arkadası mı ne selim beye sormuştu ne zaman olur diye. O da Aralık ayı içinde bitirmeye çalısacagız demisti diye yazmıstı. Kimdi o eleman? Biraz da o konussun
-
Duyumlarda genellikle kesinlik olmaz çünkü sonuç açıklama birden fazla aşamanın olduğu bir süreçtir ve bu süreç içerisinde yer alan memurlar, üstadlar veya daire başkanları sadece kendilerinin bilebildiği veya bilgi sahibi olduğu yer hakkında bilgi verir geri kalanını da tahminen söyler. Örneğin tüm aşamalar bitmiş sadece imza bekleniyorsa konu hakkında bilgi sahibi olan kişi en geç 1 haftada açıklanabilir diyecektir ama o imza olağanüstü bir sebeple belki makul sürenin 1-2 hafta üzerine çıkabilir ve duyum veren kişi yanılabilir. Troll olarak kesin tarih verip kaçanlar veya ergenlikten çıkamamış bir takım kimselerin verdiği kasıtlı yanlış bilgiler bu durumdan istisnadır.
Şuana kadar farklı kaynaklardan gelen duyumların sıklaşması ve birbirini doğrulaması bana yakında açıklanacağı hissi uyandırdı geçen promosyonda da bu haberlerden sonra açıklanmıştı tabi o zamanda troll kişiler her zaman olduğu gibi kasten yanlış bilgiler vermişti ama o kişilerin verdiği bilgiler çok bariz belli oluyor ve onlara itibar etmiyorum.
Arkadaşlar güvenilir kaynaktan bilgi, duyum alan olursa bizleri de haberdar etsin zaten sayfayı takip eden arkadaşların çoğu bunun için takip ediyor ayrıca duyumcu arkadaşların verdiği bilgi doğru çıkmazsa lütfen linç etmeye çalışmayalım sonra duyum veren kişiler bilgi alınca buradan paylaşmaya çekiniyor ki örneğini de diğer ilanlarda yaşadık. Adı üstünde duyum kesinliği yok troll kişilerin verdiği bilgileri de görmezden gelin zaten verdiği bilgilerden gerçek dışı olduğu belli oluyor. İnşallah söylendiği gibi yıl başından önce açıklanır ve gerçekten hak edenler kazanır bence bu daha önemli
-
Arkadaşlar duyumlar benzer yakın zamanda diye genel olarak. Tabi yine de belli olmaz ama benim de aldığım duyum bakanlığın listeyi göndermek üzre olduğu yönündeydi.En yakın zamanda aciklanmasi dilegimle.
-
@dikey ne kadar yakın hocam
-
@dikey yeni mi duydunuz ve guvenilir mi?
-
@dikey Ne zaman aldınız bu duyumu ?
-
Kurumda calisan bir arkadasim söylemişti. Kurumdan da denetmenlik sınavına girenler varmis onlardan edinmis bilgiyi umarım doğrudur arkadaşlar.
-
@dikey ne zaman söyledi hocam
-
yarindan itibaren bakmamaya calisacagim.aciklanirsa artik surpriz olsun.biktim
-
Vallaha bende bıktım hocam psikolojim bozuldu.
-
Önümüzden 5 arkadaş daha eksilmiş oldu rekabet ten ötürü
-
@aday-memur listeler belli degil midir? yedeklere sans gelir en azindan
-
@krtalprn cuma demişti kardeşim
-
@dikey eyvallah hocam
-
@mağdurum hocam zaten o açıdan söylüyorum iyi kötü bizim önümüzden asil ya da yedek 5 kardeşimizi uğurladık
-
@aday-memur belki listede yoklardi ama yine de atanan ve mutlu olan arkadaslar var.darisi basimiza insallahhh
-
@mağdurum yüksek puan yapan bu 5 arkadaş asil listede olmasın yedek başlarda olsun yine bir avantaj rekabet i kazananların çoğu Sgk denetmenlikte ilk şıraları işgal eden isimler kardeşim. Yani buradakiler açısından avantaj olacağı aşikar. Bunlar Listede var yada yok diye tasa yapma bence rekabetin listesinde olan Sgk listesine giremez dersen ona lafım yok tabi:)