9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@prometheus-0 hocam bakanlıkta da kaç kere değişiyor o listeler yani kurumda kesinleşip de bakanlığa gidiyor hemen bakan imzalıyor ve dönüyor diye bir durum yok maalesef
-
Arkadaşlar ne SGK ne de başka bir Devlet kurumu bu kadar rahat bilgi alınan yerler değil. Bakın 3 gün önce ben de burada bir şey paylaştım ama bu kadar duyum olması normal bir şey değil. Kendi duyumum da dahil olmak üzere buradaki hiçbir duyuma bu saatten sonra itibar etmiyorum. 100-120 gün artık neyse oturup köşemde bekliycem. Girilmesi gereken sınavlar çalışılması gereken dersler var. Size de aynı şeyleri tavsiye ediyorum. Kalın sağlıcakla.
-
@Gökhan hocam orası öyle tabi bakanlıkta değişebilir. @Baumol arkadaşın dediği gibi bir çok söylenti var hangisi doğru yanlış kestirmek zor kurumlar genelde net bir şey söylemezler imzadan gelmediği sürece bizde bir duyum olunca paylaşıyoruz sonuçta herkes bir umut içinde umarım herkesin gönlünce olur
-
Daha önce bir arkadaş da demişti gerçekten şu an tek istediğim derin bir uykuya dalıp sonuçların açıklanmasıyla uyandırılmak.. Benim sabrım buraya kadarmış konsantre olup ders çalışmaya devam edemiyorum maalesef
-
duyumu bile olmayan sonuçların açıklanmasını garibanca evinden takip eden arkadaşlar da vardır belki bi ihtimal:)
-
sonucta kazandigimizda asil basarili mi yazmasi gerek.basarili demek elendik demek mi yine de.kendimi ona gore ayarlayayim.
-
Aylar oldu ders çalışmıyorum. Puanlarimda gayet iyi durumda . Ama hangi ilan için çalışılmalı ki ? Duyum var deniyor ancak onların da içi boş vaziyette.
-
@birumut al benden de o kadar:( kaç tane ilanı virgüllerle kaçırdım, ondan sonra açılan ilanların durumu ortada dalga geçer gibi 18-20 kişilik alımlar yapılıyor, bu durumda da hayli yüksek kapatıyor.. Bir çoğumuz doğal olarak bir umut sgk'ya bel bağlamış durumdayız ama gel gör ki onun mülakatına girdiğimizi bile unutucaz bu gidişle.. Elbet ilanlar açılır çalışmaya devam etmek lazım bunu biz de biliyoruz biliyoruz da psikolojimize anlatamıyoruz ne yazık ki :(((
-
arkadaşlar her hangi bir duyumum yok ama şu anda genel süreç böyle işliyor sanırım bu 75 gün oldu ve 75 tabi ki de çok fazla ama 30 kişinin mülakatına girdiği kgk bile açıklanmadı onda 90. gündeyiz bu süreçte bize düşende gelecek her ilana hazır olmak için oturup çalışmak mülakatları düşünmemek çünkü bu açıklandığında malesef 1200 kişi üzülecek ve her şeye yeniden başlamak yerine bir yerlerden devam etmek daha mantıklı oturup zaman öldürmektense her ihtimale kendimizi hazırlamamız lazım. Bunun için de pc başında forumda takılmaktansa ders çalışın hem zaman hızlı geçer hem de her ihtimale hazır olursunuz ...
Not: şahsi fikrim sadece paylaşmak istedim. -
Sonuçlar Ve Anlamları
Başarılı: bu bizden
Başarılı yedek: ne olduğunu çözemedik belki bir gün
Başarılı başarısız: kendine çeki düzen ver
Başarısız başarısız: sen gelme ulan ayı -
Arkadaşlar telefon edip bastırıp birşeyler öğrenemezmiyiz ? Süreç uzadıkça kuruma olan güvenim azalıyor. Hatta neden başvurdum ki diyorum. Ders çalışmıyor değilim ancak sonuç belli olsa oturup adam akıllı bir ders düzeni kuracağım. Geçen yıl memleket talihsiz bir olay yaşadı tamam hadi anladık ama bu sene ne var hani ohal normal vatandaşı etkilemiyordu. Tamam hepsini geçtim bir yetkili de çıkıp arkadaşlar süreç şu aşamada dosya bakanlıkta henüz tarih veremiyoruz yada dosya kurumumuzda sisteme giriliyor tarzı bir açıklama neden yapılmaz. Kurumlar yoğun olabilir ancak sırf bu işler yapılsın diye kurumların ayrı birimleri yok mudur insan kaynakları ne iş yapar. İnsan kaynaklarındaki personel yada yetkililer yahu denetmenlik ve müfettişlik sonuçları kaç ay oldu açıklanmadı diye hiç tedirgin olmazlar mı. En şaşırdığım konu yıl sonuna kadar açıklanma ihtimaline sevinecek arkadaşların olması. Arkadaşlar bu sonucun artık açıklanması gerek. Geçen yıl hariç sürelere bakınca zamanı geldi de geçiyor. Bugünde açıklanmazsa bir süre foruma bile girmeyi düşünmüyorum girdikçe insan geriliyor.Bakıyorum bir sürü insan kurumlardan haber bekliyor.Neredeyse yıllar süren süreçler süreçler.Allah yardımcımız olsun.
-
@mcreseko Başarılı Asil olacakmış hocam
-
Bencede arayalım hocam bir şansımızı deneyelim
-
@mcreseko çok güldüm
-
Geçenlerde bi arkadaş soruyordu tekrar yazayım dursun..
- Promosyon 64 Gün
- Promosyon 72 Gün
- Promosyon 102 Gün
- Promosyon ???? (75.Günde Bitti )
-
@staticman 3unun ortalamasi 79,3 gun ediyor
Bence 79uncu gunun ceyregine bir kala aciklanacakBeyin bedava
-
Aradım insan kaynaklarını denetmenlik sonuçlarıyla ilgili bir bilgi var mı 3 aya yaklaştı dedim sınavla komisyon ilgileniyor biz işin sekreteryasını yürütüyoruz sadece dedi görevli arkadaş. Pek anlamlandıramadım. Onun bilgi düzeyi bizden de zayıf anlaşılan
-
@b-ays arkdaşlar ben haftaya perşembe açıklanacağını tahmin ediyorum sadece tahmın duyum felan değil .
-
@gundalko hiç şaşırmadım ne bekliyorduk ki
-
@engin0516 hocam istiareye mi yattınız yoksa :)))