9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar 8.promosyona bakıyorum da adamlar sürekli etkinlik yapmış yani biz durumu kabullendik bekliyoruz
-
10 dakika SGKnin sitesine giremedim heyecan yaptim:/
-
@yunni61 aynen hocam bende öyle. Direk yazmak istemedim beklerim dedim heyecan olmasın diye
-
@aday-memur her seyden anlam cikarir olduk :))
-
@yunni61 sorma süreç uzadıkça insan daha hassas oluyor herşeye anlam yükler oldum
-
Üşenmedim baktım sn. Başkan öğlen 12 sularında 8.promosyonun açıklanacağını söylemiş gecesine de açıklanmış
-
@krtalprn kardeşim senle ben iyi değiliz bak girmeyelim foruma :)Bende sürekli bakıyorum eskilere
-
@krtalprn hangi günmüş? Cuma mı?
-
@mayoz 8.promosyon salı gecesi açıklanmış
-
Arkadaşlar yarın da bi hareket olmazsa twitter'dan bakanı da etiketleyerek eş zamanlı olarak hep birlikte yüklensek mi? Çokluk olursa dikkate alırlar belki
-
@denetcii sgk benim hayalim hocam 2013 staj yapıyorken denetmen olmak istedim 3 sene sonra yaklaştım hayalime bu kadar heyecanlıyım o yüzden bu kadar
-
@mayoz hocam benden önce davranıp cevap verdi
-
@krtalprn Sağolun arkadaslar bayağa emek veriyosunuz sizde
-
Hala Açıklanmamış olmasına tepki videom Msbaglıya göndericem beni elesinler siz kurtulun https://yadi.sk/i/Tv9AODLt3QoePD
-
@mayoz hepimiz emek verdik hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
-
Basima bir is gelmeyecekse ben de aldigim duyumu paylasmak istiyorum. Kurum icinden gelen bir habere gore bu ay icinde aciklanacakmis. Net bir tarih duymadim. Duyumlarin bu kadar benzer olmasi da bence duyumlarin gercek oldugunu gosteriyor. Tabi herkes ayni bacanaktan almiyorsa haberi
-
Ya bu nasıl heycandır günde 20 kere buraya giriyorum sgk sitesine ise 3 4 kere açıklansa bile ilk burdan öğrenmek istiyorum
-
@maiyeci Hocam sen az giriyormussun ben günde 50 kez giriyorum bu hafta basindan itibaren ders işi de epey sekteye ugradi.bu gece son artik girmeyecegim derse donuyorum kısmetse.
-
@mostramozic :))))))
-
@gundalko 2 aydır iyi kötü günler geçiyodu bu hafta ise heycan arttı bakalım artık inşallah güzel sonuçlar alırız. Size kolay gelsin