9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black aynen katılıyorum arkadaşlar aklımıza geldikçe yazalım, biz yazdıkça şu 3004 talepçiler kendi gönderilerini üste taşımaya çalışıyor bizle alakaları varmış gibi sinir ettiler :))) biz de kendimizi en üstte tutmaya bakalım :)))
-
bugün kesinlikle bakmayacagim dedim.sabahtan beri kac kez baktim sayamadim. istikrar diye buna denir
-
Bence bakan hanima instagramdan yazssak daha etkili olur hem az takipçisi var hemde aktif olarak kullanıyor daha fazla dikkat çeker :))
-
Yapılan güvenlik soruşturması herkes için mi yapılıyor yoksa sadece kazananlar için mi bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Güvenlik soruşturması başlama yapmadan önce yapılıyor genellikle. Şu sıralar malum sebeplerden dolayı işleri biraz sağlam tutmak için bir ön soruşturma yapıyorlar diye biliyorum. Listeler hazırlanırken önceliği kefili ya da torpil/referansı ( adını siz koyun ) olan adaylara öncelik vererek ve mümkün olduğu kadar hakkınızda araştırma yaparak oluşturacaklardır. Başarı listesi açıklandıktan sonra evrak hazırlama aşamasında asıl güvenlik soruşturması başlayacaktır.
-
@drago hem asıl hemde yedeklerin yapılıyor diye biliyorum
-
@krtalprn aynen hem asil hem yedekler icin
-
Fatih TERİM bile Geldi sen gelmedin SGK..
-
Teşekkürler arkadaşlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun o zman
-
@safitürk69 ağlamak istiyorum en uzun gece en mutlu gece oldu bizim için
-
@krtalprn sebep?aciklandimi yoksa duyum mu var?
-
@krtalprn evet yahu anlamadım neden en mutlu gece ben neden hala mutlu değilim neyi kaçırdım :)))
-
@terkiphatasi sanırım Fatih terim için yazdı
-
@terkiphatasi ben de öyle sandım hemen twitter ve sgk duyurulara baktım ama etiketlediği arkadaşa bakınca sanırım Fatih Terim sevinci imiş
-
Oofff biz de bişi sandık :)))) Allah'ım sen büyüksün perşembeyi cumaya başlayan şu mübarek ve yılın en uzun gecesinde gözlerimizi müjdeli bir güne açmayı nasip eyle amiiiinnnn :))))
-
@terkiphatasi fatih terim için yazdım hocam onu da çok bekledik
-
@poisson heyecan yaptırdım isem tüm arkadaşlardan özür dilerim :((((
-
@krtalprn bi an beni benden aldın ama sorun yok kardeşim bu başlığın geride kalması canımı sıkmıyor değil hani
-
Hâlâ bir açıklama yok sanırım daha çok var.
-
@aday-memur bir daha yapmam tekrar herkesten özür dilerim arkadaşlar