9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@alicnplt94 Müezzinoğlu sen misin?
-
@ligarba Mehmet Müezzinoğlu eski bakandı o olamaz
-
@black yeni bakanın kuyusunu da kazıyor olabilir. Tarih verip kaos ortamı yarataya çalışıyor olabilir.
-
@ligarba bu tip durumlar genelde olur birisi çıkıp şu tarih der ama o tarihte açıklanmaz. Kaldı ki hiç bir yetkilinin kesin tarih bilmediğinden eminim işlemler bittikten sonra 2-3 gün içerisinde açıklayacağız denir. 1-2 hafta öncesinden bilmek çok zor inşallah o tarihlerde açıklanır
-
Bir gün daha yaklaştık şükür
-
Arkadaşlar elimizden geldiğince Twitter üzerinden yazalım sesimizi duyuralım @msbagli başkanın kullanıcı adı ben hergün yazıyorum elbet görüyorlardır Ne kadar çok yazarsak o kadar etkili olur
-
Arkadaslar aldıgım bilgiye göre güvenlık sorusturmaları hala devam ediyor. bilgi kaynagını sormayın lütfen,Bende kpss sürecini bırakmıs biri oldugum ve askere gidecegim için ne zaman acıklanacagını merak ettim arastırdım. şu tarıhte acıklanabılır diye kesin bir bilgi alamadım ama zannediyorum yıne de 1 aydan daha fazla bir süre beklenecek gibi geliyor. Kanunen de güvenlik soruşturması ve arsıv arastırması süresi maksımum 3 ay bilginizde olsun. Saygılar
-
Şu ana kadar 53 gün oldu benim anladığım çok büyük bir sürpriz olmazsa eğer bir o kadar daha bekleriz biz geçen seferki gibi 100 küsür günde açıklanır işte
-
Arkadaşlar zanlarınızı ,beklentilerinizi degil varsa aldiginiz bilgi vs onu paylasin tahminleri okumak icin girmiyoruz
-
@nordhaus yönetmeliğe göre arşiv araştırması 30, soruşturma 60 gün ama ohal öncesi bile bu süreleri geçiyordu tüm kamu kurumları soruşturma yaptırılırken şimdi bu süreleri kimse takmaz
-
Güzel bi haber yok mu ?
-
80 gun dolmadan heyecan yok bende.. 80den sonra açıklanmadığı hergün benim için sıkıntılı geçecek
-
Aralığı getirdik dostlar. İnşallah bu ay içinde seviniriz.
-
aralık sonu tamamdır bu iş 2018'i görmez
-
Aralıkta sevindirici haber gelir mi diycem ama mülakat sonucu 3/4 için pekte sevindirici olmayacak malum. Olsun açıklansında hiç olmazsa boşuna ümit içinde beklemeyiz. İnşallah ençok hak edenler kazanır.
-
@eşref-i-mahlukat hem ümit içinde beklemezsin hem de ona göre bir plan çizersin belirsiz bekleyiş hepsinden kötü.
-
Valla şubata tecilimi de bozdurdum. Askerlik özel sektörde başıma çok bela olmasın bari diye. Bir yandan sgk açıklansın istiyorum bitsin şu beklediğimiz eziyet diye bir yandan da ben askere gidene kadar açıklansın istemiyorum, ya sonuç olumsuz çıkarda şubata kadar boş boş beklersem diye :(( Ne istediğimi bile bilmiyorum. Ulan şu sayfadaki bildirmleri okumaktan daha önemli bir işim de yok.
-
@dogancay belirsizlik insanı çok yıpratıyor hocam
-
@dogancay ben de sizin yaptığınız gibi tecili bozduracaktım fakat kuruma gidip konuştum tavsiye eden olmadı atanırsak sıkıntı olur denildi atanana kadar askerlik derdini kafadan sildim fakat işsizlik ve belirsizlik çok yorucu
-
Aralık 15. Günden sonra oluru var