9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence biz bi bukadar daha bekleriz
-
Ocağı bulmayacak hocam.. Aralıkta açıklanır.
-
@deüdem en son soruşturması bitenlerin ismi geliyordu bakanlığa o kadar sürmez heralde
-
@staticman hocam bir duyum mu var yoksa sadece tahmin mi?
-
@krtalprn stabil dostum.
-
@mayoz hocam kimin soruşturması yapıldığı belli mi ki 1600 kişiyi mi yoksa 400 kişiyi mi soruşturuyorlar , eğer 1600 ise tahminim doğru çıkar gibi ama 400 ise senin dediğin gibi olur. Bir kişinin soruşturması ne kadar zaman alıyor , herkesin soruşturması aynı anda mı yapılıyor sırayla mı yapılıyor nasıl oluyor bu işler bilen var mı ?
-
11 Aralık'ta açıklanacak.
-
@alicnplt94 nerden aldınız bu bilgiyi kesin konuşmuşsunuz
-
@deüdem arkadaşımın söylediğine göre sırayla yapılıyor. Kurumun ne zaman listeyi verdiğini de bilmiyoruz. Mülakata girecekler Ağustosta belli oldu çünkü. Ama en erken Aralık ortası. Reel tahminim de Ocağın 2.ya da 3. Haftası.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@alicnplt94 ne zamandır bu sürecin içindeyim ilk defa bu kadar net tarih veren gördüm
-
@baumol ocak demesek iyiydi hocam
-
@alicnplt94 Kardeşim bu tarz şeyler söyleyip insanların hayalleriyle oynamayın lütfen.
-
@deüdembenim tahminim sadece kazananlara yapıyorlar yada belli bir liste var onu yapıp soruşturmada elenenleri çıkarıp sıralıyor olabilirler
-
@alicnplt94 bu kadar net bilgiye nerden ulastiniz
-
@black Güvenlik soruşturmaları sürüyor. O yüzden süreci etkilemek için bi girişimde bulunmanızın faydası omayacaktır. Sadece bunu belirtebilirim.
-
@staticman Herhalde sürece hakimsiniz. Net tarih vermekten ziyade bu iş Aralık'ta biter diyebiliriz o zaman. Soranlara böyle diyeyim bari
-
@baumol inşallah diyelim..
-
@staticman siz kurumda yetkili biri misiniz
-
@staticman Güvenlik soruşturmaları mülakat sonuçlarından önce yapılıp tamamen bitirilse ona bile razıyız ancak mülakattan sonra bir soruşturma daha neden var ben onu merak ediyorum. İnşallah en geç Aralıkta açıklanırda bizlerde ona göre bir plan program yaparız.