9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaslar sinavi kazanamayanlara guvenlik sorusturulmasi yapiliyor mu?
-
@manifalitikoos kazananlara zor yapıyorlar kazanamayanları napsınlar
-
Belirsizlik en kötü ihtimalden daha acı vericiydi. //Dostoyevski//
-
@kazm su sebepten dedim eger suan benim hakkimda guvenlik sorusturmasi yapiliyorsa mulakati gecmisim demektir bu guvenlik sorusturmasi yapilip yapilmadigini ogrenemez miyiz ki bi yerden
-
@manifalitikoos Soruşturmaları emniyet yapıyor emniyet içerisinde çok sağlam bir tanıdığın varsa belki bilgi alabilirsiniz hocam
-
@paretooptimal haklısın kardeşim bu alanda bir düzenleme gerekiyor kurumların koordinasyonunu saglaması mülakatın dha adaletli ve şeffaf olmasına yönelik kurallar olmalı sınav sonrasında ve öncesinde güvenlik sorusturması ve atama islemleri icin bir sınır getirilmeli.Bir yanlıştan dönmek ve ya birşeyi düzeltmek için illa önce canımızın yanması gerekmiyor. Bunca olayın içinde kimse bununla ilgilenmez felan düşüncesinide hiç dogru ve mantıklı bulmuyorum Bunca olayın sebeplerinden biride bu sorun zaten Bu konudaki sorunları özellikle Cumhurbaşkanımıza derdimizi anlatabilirsek etkili olabilir
-
@manifalitikoos soruşturma yapilip yapılmadığına bakarak, mulakati gecip gecmediginizi anlayamazsiniz
-
@shady1 ama suan sorusturma olmasi icin baska bir sebepte yok
-
@paretooptimal Dostum etkinlik yaparak kurumlara karşı başarılı olunmaz diyorsun ama hepimiz böyle düşünseydi ÖSYM’ye 450 lira sınav ücreti verecektik bak o zaman ne oldu bir günde “koca kurumun” kararı bir anda değişi verdi. Mülakatlar için de böyle örnekler var haberi yapılıpta çok kısa sürede açıklanan. Senin kararına saygı duyuyorum ancak hiçbir şey yapmayıp beklemektense doğru bildiğimiz yolda bir adım atmak benim için daha münasip geliyor.
-
@eşref-i-mahlukat hocam bence de biran önce etkinlige baslayalim. Ben bu islerden fazla anlamiyorum ama her turlu destek olurum
-
@eşref-i-mahlukat maddi külfet ayrı birşey ben o yüzden başarılı olduğunu düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez elbet ben enerjimizi daha kalıcı birşeyler için harcayalım demiştim. Başarılı olursa ben utanırım sıkıntı yok yeterki açıklansın Twitter'dan falan anlamam ama etkinlik yaparsınız bende destek olurum yapabileceğim birşey olursa sonuçta tek kendiniz için çabalamıyorsunuz.
-
Herkes bir seyler yapalim diyo ancak organize eden yok
-
Yarın etkinlik var ya 20.30 da sanırım. Onun ile birleştirip biz de etkinlik yapsak mı diyorum bir taş ile iki kuş vurmuş olmaz mıyız? Hem twitlerimize etiket yaparız sürecteki mağduriyetimizi göstermiş oluruz hem de gecen etkinlikte kullandığımız görseli başkanın gönderileri altına yorum olarak atarız.
-
@mk5561 Bence çok güzel bir fikir hem pazartesi günü yapılacak etkinliğe katılmış oluruz hemde kendi özelimizde başkanı ve bakanı etiketleyerek twittler atarız. İsterseniz bu gece ortaklaşa bir başlık belirleyelim o başlıkta hactage açarak pazartesi etkinlik saatinde toplu yazarız. Facebook’ta 9.Promosyon gruplarına üye olan varsa yazsın arkdaşlar. Twitterda da #sgdy9promosyon isimli tagı daha önceden bir arkadaş açmıştı ordan bakarak birbirmizi takibe alabiliriz yumurta hesaplardan twitt atmak etkili olmuyor.
-
@eşref-i-mahlukat herşey önceki etkinlik gibi olsun bence #sgdy9promosyon tagını aynen kullanıp bir arkadaşımızın talep yazısını görsel olarak kullanalım. Facede de duyuralım ben gecen sefer duyurmustum sürekli aynı kişi olmasa duyum yapan daha ciddiye alınır sanırım o nedenle baska bir arkadaş üstlense gruplarda duyurma işini daha iyi olur zannımca. Ama şu var bence gönderileri altına yorum yapmak daha etkili gibi geliyor o nedenle talep yazımızı yani özel isteğimizi o şekilde dike getirmek daha yerinde olabilir diğer türlü diğer etkinliği sabote etmiş gibi olabiliriz. Oraya sadace başkana etiket ve süreçle açıklanmayı ortak baz alacak yorumlarla destek vermek daha yerinde olacak gibi ama ben fikir sunuyorum ki istişare edelim daha iyi fikri olan varsa söylesin tabi
-
@mk5561 Haklısınız yarın kafa karışıklığına sebebiyet verebiliriz hemde yanlış anlaşılmaya açık bir kapı bırakmamak adına önümüzde ki günlerde yapmamız daha uygun olur. Facebook ve diğer platformlardan arkadaşlarada ulaşmış oluruz katılım olarak yüksek bir sayıya erişebiliriz.
-
Duyum yok mu duyum
-
Hocam ufukta ışık görünüyormu bir şeyler fısıldandı mı kulağınıza ? @paretowilfredo
-
Elimizden bir şey gelmiyor gerçek anlamda ama sanalda olsa belki bir ses yaratabiliriz. Bu yüzden arkadaşların davetini lütfen eş geçmeyin. Ben sahte hesap açtım ve profil resmi olarak siyah iibf takipte yazan resmi koydum. Benim hesabım yok gerçek hesabımdan yazmak istemiyorum demeyin açın yeni bir hesap birlikte hareket edelim. Son 40 dk
" 27 Kasım 2017,Pazartesi günü saat 20.30'da #İİBF etkinliği yapılacaktır..
Profil resimlerinizi etkinliklerde karartın.
#GuyVmyDuyMhuyMuy " -
@pareto_wilfredo hocam bir ses varmı 70.gün de filan diye bir söylenti vardı yada sizin duydugunuz birseyler varmıdır acaba?