9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor insan nasıl unutur fotoğrafları görünce heyecan bastı
-
Arkadaşlar destekler artıyor günün en güzel ben müsait zamanındayız şakın kalabalığa güvenip bırakmayın tweeti lütfen yılmayın olumlu olacağına inanıyorum bol etiket lütfen
-
@b-ays evet bilemediğim soruyu sorduğu için direk görünce hatırladım 2.komisyon
-
Arkadaşlar cevap geldi Sinan Uzunpınar dan yılbaşından sonra açıklanır muhtemelen demiş
-
@burcus nerde yzdı bunu?
-
@burcus Bende göremedim
-
@burcus nerde bende goremedim
-
Memurlara da yazdım. Sayı arttı. Eğer açıklama varsa yavaştan dağılabiliriz ama açıklama yoksa yarın daha fazla bastıralım.
-
Tweetler ve yanıtlara tıklayan sinan uzunpınarın hesabında en başta.Gördüm şimdi
-
Gördüm kalpte attim bence dernek baskanindan yuruyelim
-
Ocağın ilk haftasına kaldı diyelim o zaman
-
Ekran fotosu aldım ama yükleyemiyorum @sinanuzunpınar hesabından cevaplarda var tag tıklayınca da çıkıyor
-
Dernek baskani da mi mülakattaydı @burcus
-
@brzezinski sanırım sonradan oldu sgdenetmenleri hesabında gördüm bende ordan tanıdım haliyle 3ayda çok şey değişmiş dernek başkanı bile
-
İyi denk gelmis size valla @burcus
-
Yilbasindan sonra demek cok genis bir yorum degil mi .. subat ayi da yilbasindan sonra oluyor mart ayi da
-
@b-ays kardeşim açikcasi ben de onu düsündüm ilk
-
Hayaller 2017 hayatlar 2018 yilbasindan sonra deniyorsa rekor ustune rekor kirariz biz.
-
@b-ays bu kadar pesimist olmayin bence , keske tam 2018 e girerken aciklasalar milyoner filmindeki saskin kazanmis ama ne yapicagini bilemeyen sener sen gibi olsam
-
@denetcii ya o dernek başkanının cevabı fos.
bastırın.