9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ya bilgi alınca torpil olmuş oluyor. Alıp demesen suç. Alsan desen suç. Ne yapayım bilemedim. Ben söylemesem de burda 5 kişi aynı bilgiyi verdi. 4 te 1 şansımız var. Benden bu kadar açıklanana kadar yokum ..
-
@Reckless Kardeşim merak etmese niye bu kadar pesinde olsun arkadaş yardimci olmak istemis kimseyi gereksiz yargilamayalim burda herkes gergin bunalmis bn de dahil polemik yaratmaya gerek yok yeterince tukendik
-
@safitürk69 Açiklandiğinda kazandiğinizi yazin merak ederiz sonra.
@brzezinski keske duyum olmasa ama adil bi sistem olsa ama yok oyle bir sey malesef.
-
@safiTÜRK69 kardesim biz seni biliyoruz tesekkur ederiz yaptiklarin için sen bakma kimseye prisse de neler dediler birakma buralari
-
Ne yapalım şimdi senin içini rahatlatmak için kazanmamayı mı isteyeyim.. Seninle tartışıp forumu kirletemem.
-
@reckless valla bu forum duyum ve duyurular icin var kardes.adami biseyle yaftalamayin.Eger kisisel sorunun varsa özelden yaz
-
sabredecegiz.sinirler iyice gerildi ama nihayetinde ne olursa olsun kalpten inaniyorum Allahin dedigi olacak.
-
@yunni61 bahsedilen yani Bakan'a sunulan SGK Müfettiş Yardımcılığı, Denetmen Yardımcılığı için Güvenlik Soruşturması bitmemiş demek istemiş.
-
@reckless kardeş eğer bilgi alabilenlerin ve aldığı bilgiyi burda paylaşma insaniyeti gösteren herkesin mülakatı kazanabildiğini düşünüyorsan git biraz da 8.pro yu araştır kimlerin ne duyumları vardı da üzülerek çıktı forumdan. Haset bakış açısından vazgeçin siz kendinizle ilgilenin Allah’a teslim olun saçma sapan mevzularla insanları zan altında tutmayın. Demek yarın bigün senin bi tanıdığından bilgi alıp Burda paylaştığını görsek hemen torpile yormamız gerekecek öyle mi? Yok kardeş biz almayalım biz forumca böyle iyiyiz ve lütfen Bu iğneleyici düşüncelerini kendine sakla️
-
Hepimiz yeterince gerildik ancak şu an bizi bizden başka anlayacak kimse yok tartışmak değil yardımlaşmak durumundayız.. 3/4'ümüzün üzüleceğini bilerek çıktık bu yola kazandak da kaybetsek de hiç birşey yokmuşçasına devam edebilmeliyiz, kendimizi buna her türlü alıştıralım..
-
Arkadaşlar Adem kaya nın bilgileri sanırım biraz geriden geliyor veya bilgi aldığı kaynak sınırlı olduğu için yanlış bilgi vermekten çekiniyor olabilir. Geçen promosyonda da açılanmasından 1 2 gün öncesine kadar işin daha da uzayacağı hatta 1 ay gibi bir süre olduğu vs söylemleri vardı. Ben son bilgilere güveniyorum iş bakanlıkta ve yakın bir zamanda orada da bitecekir taşeron ile alakası olduğunu sanmam bir gözden geçirilip imzalanır o kadar. Sonuçta bakan kendi okumayacak yardımcıları, danışmanı artık kimse gözden geçirip bakana imzaya sunacak. Taşeron konusunda çok aceleleri olduğunu sanmıyorum.
Bir arkadaş çsgb yi aramış olmazsa p.tesi günü topluca ararız belki imza süreci hızlanır. Bu işler böyle birilerini bıktırıp şunu halledelim de kurtulalım dedirtemezsek bürokratların keyfini bekleriz.
-
@reckless safitürk bilgi veremeye çalışan iyi niyetli bir arkadaş niye insanı yaftalayıp bir şeyler söylüyorsunuz ki zaten sınırlı bilgi kaynakları var insanların bu zamanda bilgi almak çok zor siz var olan bilgiyi de engellemeye çalışıyorsunuz burası bilgi alma paylaşma platformu sizin yaptığınız çok yanlış geçen guy mülakat sürecinde prisi de aynı şey yapıldı sizin de bilgi alma kaynaginiz olsa idi keşke paylaşsaydınız paylaşmak daha mühim bizim için
-
@safitürk69 her zaman aynı şey ha prise yapilan ha size yapılan her açıklanma durumunda aynı şeyler takılmayın siz hocam
-
@krtalprn kardeşim sıkıntı yok. Hepimizin bu işe en az 2-3 senesini verdi. İşsizlik zor o arkadaşı da anlamak lazım. Belliki strese girmiş. Nasip diyorum. Bekleyelim hakedenlerin kazanması dileğiyle..
-
77.gün bitiyor ki haftaya 80. gün ile beklemeye başlayacağız. gergin olmamız normal ama (özellikle kazananlar için daha da sonra elenip daha iyi yerler kazananlar için) tatlı heyecan olarak hatırlanacak bu günler. hatta muhtemelen komedi (''komedi=trajedi+zaman''dan yola çıkarak söylüyorum)
kimseyi incitmenin manası yok ama o da sürecin gereği sanırım. 8.proda da bu tarz muhabbetler görülmüş.
ez cümle BENCE çok çok az kaldı umarım herkesin gönlüne göre olur. Ve lütfen her kazanana torpilli muamelesi yapılmasın :)) haftanın son gününe güvenerek bu kadar uzattım. malum haftaiçi yeşeriyor buraları:) -
@safitürk69 en azından benim gibi küçük illerde yaşayanlar böyle bilgilere ulaşmaları çok zor oluyor süreç hepimizin için zor sabir gerektiriyor ama ben böyle bilgi kaynağı olan insanları üzmemek gerektiğini düşünüyorum
-
Şu süreçte ben yıpranmadım diyen babayiğit nadir çıkar . Mülakatı geçersem bina girişindeki panonun tamamına memur oldum yazdıracağım ki komşular teker teker sorma zahmetine girmesin.
-
@maricinal ben belediyeden ilan verdirmeyi dusunuyorum
-
@maricinal bende tshirt bastıracam
-
@mağdurum hakkındır yap tabi .