9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn bu da güzel fikir hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
-
SGK ya güveniyorum 8. dönemin rekorunu kıracaz
-
Bugün de açıklanmadı, ufacık bi bilgi dahi gelmedi ya daha da girip bakmam bişeye.. guy 1 hafta 10 günde açıklanıyor sgk aylarca bekliyor... insan kendine yol çizmek için aylarca bekletilmemeli ki burdakiler artık 25 i geçmiş işsiz donanımlı gençler... kimi askere gidecek kimi nişan takacak kimi özel sektöre girecek belki.. işsiz işsiz evde forum başında beklemek zaman kaybı, hem köreltiyor hem sinir asab bırakmıyor insanda. Allah yardımcımız olsun ne diyelim 4 kişiden 3ü üzülecek bi sonuç için bu kadar yıpratılmamalı diye düşünüyorum... yazık çok üzülüyorum
-
tedavi gormek sart oldu cogumuza.ruh hastasi olduk.hicbir seye tahammul kalmadi.gunluk hayatta her seyi alttan alan ben artik kolayca patliyorum. elenmeye alistim ama bu gozyaslarim nolacak? hic emek vermeyen arkadaslarim su pislik dunyada kolayca bir yerlere geldiler.yillardir ugrasiyorum.benim ne gunahim vardi? bakiyorum etrafima kotu ne kadar insan varsa resmen mutlu mesut.Allah sabir versin.dayanilmazmis bu dunya.bir is degil artik olay.sadece is sahibi olmakla alakasi yok bu durumun.sel olan yaslar yakmaya basladi.hasta babam iyice hastalandi.psikolojik sorunlari var onun ve tavan yapti.mucadele etmek zorlasti.ezilip gittim su hayatta.insallah daha fazla yasamam.
-
Sgk'nın sitesine her girişimde sitenin ağır açılması sonucu yaşadığım o heyecan o umut ve hemen sonrasında gelen o hayalkırıklığı ve sövme isteği... Allahım sen aklımıza mukayyet ol :)))
-
Haddinden fazla beklemek gerektiğinden fazla da umut beslemeye sebep oluyor.Şu saatten sonra kaybeden adaylarda bir yıkım yaratacağı aşikar.Belli bir sistemin oturması gerektiği su götürmez bir gerçek.Herşey sürelere bağlanmalı mesela mülakatların bitiminden itibaren en geç 45 gün içinde sonuçların açıklanması gibi bir hüküm tüm kurumların yönetmeliğine eklenebilir ve idarenin öngörülebilirliği ilkesi vücut bulabilir.
-
@inflexible aynen öyle.guy gec aciklanmadigi icin pek uzulmeme firsat kalmadi mesela.hayal bile kurmamistim.simdi kazandigim ani cook hayal ettim.insallah duzelir bu sistem
-
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçen sene 106 gün beklemiş biri olarak evet çok hayal kuruluyor. Bende olmadığını görünce sabaha kadar uyuyamamis aglamistim. En çok istediğim iş bu benim de. Yine ümitle bekliyorum. Bence yıl sonunu geciricek gibi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Sağlıklı bir bilgi alamadığımız için hepimiz her gün ümit ediyoruz. 3/4 kişinin elenecek olması bile insana kendini kötü hissettiriyor.insqllah hakkettigimiz sonuçlar gelsin.
-
@gizo11 yedeklere falan da mi kalamamistin
-
@nonbisinidem kardeşim siteye girmene gerek yok başkanımızın bildirimlerini aç Twitter'da yeter.Sayın başkan açıklanmadan önce söylüyor.
-
@mağdurum 204. Yedek
-
@denetcii valla bu sefer o açıklama olayı bayağı bir sürüncemede kaldı açıklama yapcak olsa şimdiye kadar yapardı diye tahmin ediyorum kendi içlerinde var hala belirsizlik bence..
-
@gizo11 kaca kadar gelmisti yedeklerde.insallah bu sefer asil olursun
-
Arkadaşlar bir hafta daha sabredelim eğer açıklanmazsa bizim için bir akıl hastalıkları hastanesi kapattıracağım. Herkes benim davetlim. Malum akıllı olmak bir işe yaramıyor deli olmak en iyisi zaten açıklanmazsa herkes otomatikman delirecek. Konuşmaları köşemde sessizce okuduğumda bu kapıya çıktığunı gördüm. Baktım ki konuşmayan ben de o yöndeyim o nedenle bu fikre kanaat getirdim. herşeyden muaf olacağız orada ve sorumluluk da yok oh mis
-
@mk5561 valla iyi olur gerçekten çok ihtiyacım var :))))
-
@mk5561 Ben sorunlu müdürünüz olabilirim dostlar. Seve seve icra ederim bu işi.
-
@paretowilfredo ahaha Huniler benden
-
İlk icraatimi yapıyorum o zaman. Buyrunuz kıyafet yönetmeliğimiz;
-
Ya arkadaşlar supersiniz hakkaten ya akşam akşam guldurdunuz neyse biz göründüğü gibi epey meyilliyiz sosyal medyada göremedigim birliktelik ve paylaşım görüyorum neyse seneye(yılbaşı şakası olmadan olmaz madem deliyiz) bu konuyu masaya yatiralim sonuçlar açıklanmaz ise
neler yapabileceğimizi konuşuruz(Allah korusun) -
@mağdurum hiç bilmiyorum ama elendim yani direk 30 falandır inşallah gerçekten başka meslek istemiyorum puanım olmasına rağmen SGK istiyorum