9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar @paretowilfredo hocam sağolsun haber yapmış. Biz acele etmesek kimse hemen olsunda bitsin demez sürünür kalırız. Lütfen birer tweet atalım bu haberi kopyalayıp dikkat cekmeliyiz bı şekilde artık.
-
@paretowilfredo üstad peki "normal şartlarda" yani -ola ki evrak kaybolmaz başına bişey gelmez herşey yolunda giderse - planlanan açıklanma zamanı bu hafta mı? Böyle bir konuşma bilgi ya da gündem mevcut mu?
-
@nonbisinidem Malesef dostum. Ancak gercekten Bakanin onune geldiyse is artik beketilmesinin bir anlami yok yalnizca.
-
@paretowilfredo hocam destekleriniz için çok teşekkürler. Bu haberin tweeter şahsi hesapları ile etiket yaparak paylaşılması taraftarayım arkadaşlar yaymakta fayda var zannımca.
-
@mk5561 Estağfurullah dostum. Elimizden ne gelirse... Ben de aynı kanaatteyim. Yine vurguluyorum Sn. Bakan'ın dikkatini celbetmek faydalı olur.
-
+1 paylaşalım arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhaba. Forumlarda genelde şu söyleme rastlıyorum. "Guy 10 günde açıkladı SGK 3 aydır açıklamıyor." SGK 3 aydır sonuç açıklamıyor doğru ama guyun da 10 günde açıklandığı söylenemez. Çünkü Mayıs'ta yazılı sınav yapıldı 4-5 ay sonra mülakatlar yapıldı. Muhtemelen o arada geçen zaman diliminde gvs yapıldı ve mulakatlardan 10 gün sonra da sonuçlar açıklandı toplamda 5 aylık süreye tekabül ediyor. Yoksa yazılı sınav ile mülakat arasındaki sürenin bu kadar uzamasının başka bir açıklaması olamaz.( Kaldı ki referandum vardı o yüzden ilan geldi diye düşünüyorum) bundan sonra iibfliler olarak sanırım kolay kolay kadro alamayacağız. Seçim dönemleri ancak bize yüksek kadrolar açılır. Tabi bu kadar çok kişinin girdiği bir sınava 2-3bin kişinin atanması yüksek kadro sayılırsa... İnşallah en kısa zamanda açıklanır artık SGK. Kalın sağlıcakla
-
Arkadaşlar twitterdan mümkün olduğunca el atalım, ne olacak ki demeyin pareto üstadın da dediği gibi bakanın ilgisini çekebilirsek ne ala...
-
Twitter da “kadro” mevzusunun yanı sıra gereksiz twit kalabalığı var bu yüzden çabamızı arttırıp önplana çıkmalıyız.
En güzel fırsat ise Syn bakanın önceden çıkacağı tv programını öğrenip derdimizi soru cevap kısmına dahil edebilirsek süper olur. Hele ki şu süreçte kadro mevzusu revaçtayken sırf bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapabilmek için tv programlarına çıkabileceğini umuyorum.
Tabi şöyle bir gerçek te var bakan çıkacağı programlarda önceden hazırlıklı çıkıyo olabilir kastettiğim şey “konu dışı soru almaması” veya “cevabı hazır olan soruları alması” gibi bir prosedür. Yakın zamanda NTV de bir konuşmasında buna şahit oldum spikerin sorusunu iyi bir manevrayla es geçmişti. Umarım aynısı yaşanmaz ama denemeye değer arkadaşlar. Tek bir hatırlatma bile o imzayı bişe getirebilir -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Dostlar Selamın Aleyküm. Sürecin ilerleyişine dair bir kez daha haber yapma gereği hissettik. En azından haber yayılırsa eğer Sn. Bakan aşamasında isek bir nebze hızlanma sağlanabilir.
Buyrun; https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-9-donem-denetmen-yardimciligi-bekleyisinde-4-aya-dogru
Üstad şu zor dönemde bize verdiğin desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Gerçekten hakkın ödenmez. Allah razı olsun.
-
sabah uyandigimda ilk yaptigim sey burada hareket var mi diye bakmak.pazar bile olsa.dua,dua,dua...
-
https://twitter.com/anadoluajansi/status/944835919168843776
Bakan konuk olacakmış arkadaşlar soru sormaları için tweet atabiliriz. -
Bakan hanım TRT Haber'de
-
#AAEditörMasası buraya tweet atıp soru sordurmaya çalışalım
yayın linki bu https ://www.pscp.tv/w/1vAxRMEQPaYJl -
Arkadaşlar hepimiz yazalim bakana lütfen
#aaeditörmasası -
Arkadaşlar yayın devam ediyor eğer çok fazla tweet atılırsa bakana soru sorulabilir. 1600 kişi bu sonucu 3 aydır beklediğimizi belirten bir tweeti #AAEditörMasası hastagini ekleyerek atabilir misiniz
-
Kanal b de canlı yayınlanıyor program
-
kaçırdık
-
yazdıkda sonuç yok konular belli zaten boşa çaba harcıyoruz
-
Arkadaşlar bastıralım çok tweet atan yok hadi