9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safiTÜRK69 @paretowilfredo hocalarım ses duyum yok mu ?
-
trt haber e nasıl yazacağız ?
-
arkadaslar tivite gelin gazeteciye yaziyorum ben
-
trt habere tiklayin orda program sunucusu var ona yazin
-
Program sunucusunun önünde bilgisayar yada telefon yok sanırım yazıyorum ben gazeteciye ama taşerondan başka konu olmucak gibi
-
Hep kit ve PTT hakkında tweet atmışlar bizde atalım hadi arkadaşlar. Susmaktan iyidir
-
O kadar twit attık yine sormadı
-
Tweeti yanıtla diyip sordum bakanı da tekrardan etiketledim ama oldu mu bilmiyorum dışardayım telefondan giriyorum izleyemiyorum bitti mi sorular arkadaşlar?
-
@nonbisinidem bitti hocam taşeron ve asgari ücret konuşuldu
-
@krtalprn vay arkadaş ne taşeronmuş adamlar kadro diye yıllardır yalvarıyorlar en sonunda verdiler o da bizim gündemimizd denk geldi iibf'li daima bahtsız zaten
-
@nonbisinidem taşeron konusu :
Ilk konusma taseronlari kadroya almiyoruz ozel bir sistem getireceğiz.
Ikinci konusma : taseronlari kadroya aliyoruz
Ucuncu konusma: taseronlari alıyoruz ancak maaslari ayni kalacak . Sadece araci firmalar aradan cikacak.
Son konusma: taseronlarin maaslari artacak .Bunlar Yaşanirken iibflilerin yaptiklari : 5 kisilik ilanların peşinde kosmak , 90 puanla issiz gezmek. ..
-
Insan kaynaklarını düşüremedim ulaşan var mı
-
@shady1 Vicdanlar yaralanıyor be hocam.
-
@krtalprn ulaştım siteyi takip etmeye devam edin herhangi bilgi veremiyoruz vs vs yani birşey çıkmadı.
-
Ne tweetlere nede mesajlara dönüş yok. " çok yakında " cevabından başka bir söylem yok
Beklemek yorucu. -
aman......
-
Arkadaşlar bir arkadaşımızın komisyon üyeleriyle yapmış olduğu görüşmeyi size aktarmak istiyorum. Şuan sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı için listeler bakanlıkta(kesin). Bakanlık ne zaman kuruma gönderirse o gün yayınlanacak. Facebook Ta çalışma soruları grubunda paylaşılan bir ileti
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar bir arkadaşımızın komisyon üyeleriyle yapmış olduğu görüşmeyi size aktarmak istiyorum. Şuan sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı için listeler bakanlıkta(kesin). Bakanlık ne zaman kuruma gönderirse o gün yayınlanacak. Facebook Ta çalışma soruları grubunda paylaşılan bir ileti
Kesinlikle bakanda degil listeler bende tam bu duyumumu yazacaktim
-
@terkiphatasi Hala soruşturma evresi mi yani hocam
-
@terkiphatasi Nasıl yani dostum? Açar mısınız biraz?