9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn fatih terim gelmeden once gelmesi beklenir geldikten sonra da gitmesi hayirlisi olsun ne diyelim:)
-
@krtalprn yok yahu etiketine bakmadan yazıyı okudum ben ondan sıkıntı yok böyle öncü ataklar asıl heyecana hazırlık oluyor sanırım:))
-
Arkadaşlar Mhp mv Arzu Erdem’in bugun Naci Ağbal’a Maliye Bakanlığı kadroları ile ilgili sorduğu soruyu görmüşsünüzdür.Bizde 9.pro sgdy için topluca rica etsek en azından dile getirilme ihtimali olur mu dersiniz?
-
Arkadaş bu 3004 kimse atayın şunları adamlar üşenmeden yılmadan ısrarla yazıyorlar çıldırmışlar:)
-
Günaydın arkadaşlar. SGK sınav merkezi birimini aradım. Daha doğrusu oraya bağladılar. Sgkdy mulakat sonucu için bilgi alacaktım dedim. Bize gelen bişey yok dedi. Bende bakanlıkta mı hala dedim evet zaten bize gelince yarım saat içinde açıklarız sistemden dedi
-
@kardinalist eğer kuruma geldiğinde bu kadar kısa sürede açıklanacaksa pazartesiden itibaren bekleyebiliriz.
-
bu hafta gecti gibi yani .oyle anliyorum bu duyumlardan
-
Bu iş iyice uzadı yahu ...
-
Bence artık beklemekten başka çare yok gibi
-
Arkadaşlar merhaba.
Güvenlik soruşturmaları bitmiş.
SGK son kez gözden geçirdikten sonra açıklayacakmış.
10 gün içinde bugünden itibaren her an açıklanabilir.
Allah herkesin gönlüne göre versin... -
@kardinalist yarım saat içinde açıklarız bilgisini sallamışlar. Geçen promosyonda başkan öğlen attığı mesajda bugün açıklıyoruz dedi hadi en kötü mesai bitimi ellerine ulaşsın gece 12 de açıklanması gene 6 saati buldu.
-
@black ben de aynı şeyi düşündüm okurken önceki pro. geceyarısı açıklandı malum o yüzden yarım saat içinde demeleri inandırıcı gelmedi ama onun dışında yazılanlara bişey diyemem
-
@oguzhandmrhn Dostum kaynağınız nedir? Bugün açıklanma olasılığını ne kadar görüyorsunuz? Selametle.
-
Ben bugünden çok ümitli idim yazılanları okuduktan sonra umutlarım kırıldı
-
Arkadaşlar lütfen - gvs bitmiş - efendim liste Sgk ya gelecekmiş
Duyumlarını bu dk dan sonra kendimize saklayalım bunlar zaten bu forumda çokça yazılıp çizildi bi daha aynı şeyleri duyummuş gibi aktarmayın. 10 gün olayına gelince de zaten herkesin beklentisi en geç 31/12 , yani buradakiler 10 gün içinde açıklanması ihtimalinin zaten zaten çok farkında. Bize lazım olan “zaten Herkesin bildiği ve çok geniş bir ihtimal dairesi içinde verilen duyumlar” değil. Bize lazım olan daha güncel ve daha net olacak bilgiler, bunlar yoksa da saygı duyarım tabikide ama aynı çorbayı da sürekli pişirmenin de alemi yok. Varsa yeni bişey başımız üstüne yoksa susup birlikte bekleyelim lütfen. -
@statistick valla ben telefondaki kişinin yalanciyim o ne dediyse aynısını soyledim
-
kaynagi olmayanlarda bugün : ben
-
@kardinalist yok hocam kimseyi hedef alarak söylemedim senin Doğru söylediğinden de Eminim bende aynı şeyleri duydum çünkü
-
Bir telefon da ben açtım:) bıkmış olacaklar ki 'bizle alakası yok arkadaşım geldiği zaman yayınlıcaz' diye sert ve tavırlı bir sesle karşılaştım daha da bişey sormaya cesaret edemedim tşk edip kapattım :)))))
-
Heves kırmak istemem ama Sn. Başkan izmirde sanırım sgk sosyal medya resim paylaşmış sanırım bugünde zor