9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Elektrikler de yok evde son durum ne arkadaşlar?
-
Elimden geldiğinde 9-10 tweet yazdım ama Yayında sorular da ve cevaplar da belliydi anlaşılan o taga en çok yazılan sorular bile sorulmadı çünkü
-
aciklanmadan once baskan twit atiyorsa ve dedigi zamanlardan daha gec açıklaniyorsa su an bizde ne tivit ne de baska bir sey olduguna gore ocaga mi sarkacak bu?
-
@mağdurum yok hocam öncekinde süreç uzayınca twitter da baskılar artmıştı mecburen başkan geçiştirmelik açıklamalar yaptı şuanda bu olmadığı için açıklama yapma ihtiyacı hissetmemiş olabilir.
Şuanda benim beklentim açıklayacağı gün içerisinde bir tweet ile bunu duyurması tabi bu yarın da olabilir ocak ayı içerisinde de olabilir ama 1 hafta önceden açıklanacağı şeklinde bir duyum veya başkanın bir tweeti pek mümkün değil.
-
Arkadaşlar,
Bu süreç haddinden fazla uzadı ve bu belirsizlik içerisinde beklemekten sinirlerimiz yıprandı. Zaman zaman neşeli sohbetler etmeye çalışsak da çoğu zaman gerginlik sebebiyle biribirinin kalbini kırabilecek üslupta yazanlar da oluyor. Biribirimize laf yetiştirecek vakti bulduğumuz halde etkinlik yapalım dediğimizde; zaman zaman sayın bakana, sayın başkana konu ile alakalı süreç hakkında bilgi verirler ümidiyle bir şeyler yazalım dediğimizde, bir kaç arkadaş dışında elini taşın altına koyacak kararlılıkta kimseyi bulamıyoruz.
Tamam, hakkınız var, anlıyorum. Bu işin bürokratik kısmı, karar süreci belirli kurallara ve sürelere bağlı olarak ilerliyor. Ama diğer bazı kurumlar bu işi daha makul sürelerde halledebiliyor. SGK'da da neden olmasın?
Listeler hakkaniyete uygun bir şekilde oluşturulmuyor olabilir, listeler sürekli değişiyor olabilir. Bizi kim dikkate alır, neyi değiştirebiliriz diye düşünüyor olabilirsiniz. Tüm bunları bilerek, mücadeleden vazgeçmeden KPSS'ye girip yüksek puanlar alıp mülakata katıldıysanız, her şeye rağmen bir ümidiniz var demektir.
Bu sebeple hiç olmazsa bir kez olsun; verdiğiniz emekler için, ailelerinizin üzerinizdeki emeklerinin hakkı için, biribirimizin bu mevzudaki emeklerinin hakkı için lütfen sayın bakandan, sayın başkandan bilgi verirler ümidiyle sosyal medyadan ya da kurumdan bilgi almaya çalışalım.
Ünlü Türk düşünürü(!?) Ali Ağaoğlu'nun da bir reklam filminde dediği gibi (kendisinden hiç hazzetmem ya, neyse :))) ) ; "Tarih hayal edenleri değil, hayallerini gerçekleştirenleri yazar."
Biz de hayallerimizi gerçekleştirmeye, hiç olmazsa bu uğurda elimizi taşın altına koymaktan çekinmemeye çalışalım. Sayın başkan da sayın bakan da kayıtsız kalmayacak, bir açıklama yapmak gereği duyacaktır.
Gerek memurlar. net gerekse tercihiniyap.net sayfaları bunu haber yaptı. @paretowilfredo arkadaş da sağolsun bilgilendirme yapmaya çalışıyor zaten. Biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışalım. -
Arkadaşlar etkinliklere katılmama sebebimiz nedir acaba?Kimse uygun bir dille sorduğumuzda bizi fişlemez rahat olalım.Kaldıki öyle bir kaygı varsa anonim bir hesap açıp katılmak bu kadar mı zor?
-
@mağdurum inşallah burası olumlu olur.Allah bir kapıyı kapar diğerini açar
-
@inflexible insallah oyle olur.gonul ister herkes kazansin.kimilerimiz uzulecek.ben uzuleceksem de insallah benden daha cok ihtiyaci olan kazanmis olur.
-
Benim aldığım duyuma göre Ocak ayını bulacağı yönünde. Siz gibi ben de her gün girip buraya bakıyorum. Psikolojim iyice bozulmaya başladı. Ama sanırsam bu ay da gelmeyecek dostlar. Bence ya iyice bastırıp hızlandırmalıyız süreci ya da sessiz moda bürünüp başka şeylere odaklanmalıyız. Yoksa iki arada bir derede heba olacağız. Buraya girip her mesaja bakmaktan tükendim artık. Daha yeni rekabet kurumundan elendim bir de bu gelirse üzerine iyice çökeceğim. O yüzden bir mesaja 'açıklanma' kelimesiyle başladığınızda direkt kalbim hızlanıyor. Ezcümle ya adam gibi toplanalım whatsapp grubu falan kurup seri şekilde mail,tweet ya da her neyse atıp duralım ya da azcık sakinleşelim.
-
@nfs duyumunuz neye dayanıyor hocam
-
İşyeri Hekimliklerinde E-Reçete Uygulaması
-
Arkadaşlar bgn bakan programa katıldığı sıralarda işim vardı çok sonradan gördüm yazdıklarınızı bu seferlik elimde olmayan sebeplerden katılamadım beni mazur görün.. Bu gidişle biz rekoru kırıcaz gibi geliyor bana artık
-
@nonbisinidem iyi düşünelim iyi olsun hocam daha önümüzde koca bir hafta var ya yılsonu yada ocak başı diye konuşuldu hep sabır edelim rekor falan demeyelim iyi düşünelim iyi olsun Allah sabır versin hepimize
-
Acaba unuttular mı lan bizi ? Başka bir ihtimal gelmedi aklıma. Bir de başbakan 110 bin memur alınacağını söylemişti. Bence o 110 binin içinden sayılsın diye ocağa atılıyor olabilir gibi. Sizce mantıklı mı ?
-
@krtalprn zaten oldu 80gün rekora şunun şurasında ne kaldı :))))
-
@nonbisinidem rekora daha var öyle demeyin
-
Yarın mesai saatleri içinde Bakanlığı arasak mı? Biraz rahatsız mı etsek
-
Bu hafta açıklasalar da herkes ilerisi için ne yapacağına karar verse.
Bakanlığın gündeminde önemli bir konu kalmadı diye biliyorum. -
Artık hareketlenmemiz lazım arayalım tweet atalım başka ne gerekiyorsa yapalım. Susup beklemeyelim az olmadı artık
-
Duyumların büyük bölümü yılbaşına kadar halledilmeye çalışıldığı yönündeydi ve o son haftaya giriyoruz. Her şeye rağmen ümidim var.