9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Benim içimden hep 11 Ocak geçiyor ilk günden beri umarım yanilirim. Yoksa cidden deliricez topluca. Tam ehliyetsiz olarak hepimiz
-
@mağdurum 56 ya kadar geldi diye biliyorum
-
@gizo11 ben de guydan elendim ama sgk istiyordum.insallah olur burdaki herkesin.ne diyelim.
-
@zyn1308 iyi gelmiş.simdi de baya olur gibi.aciklansin da insallah asillerde oluruz.kendimden umudum olmamakla birlikte
-
Şu alımlar bir sonuçlansa yedeklerde yariya kadar sıra gelir bence
-
@luthor 400 yedek almayacak mi biraz imkansiz gibi 200 kisiye gelmesi
-
@mağdurum İibf için dedim hocam.Düşününce çok da imkansız degil aslinda ya.Vmy,sgk müf,iş müf,gsbnin ilanları,onun haricinde kucuk kucuk cok fazla merkez ilani var.Surec hizli yuruse imkan var ama yurumuyor iste.
-
-
@luthor aynen hocam bende 300 yedek için ilk 150 ye şans veriyorum ama istatistik de feragat az oluyor o yüzden ilk 25 e gelebilir. Sayıca az ama bir sürü müfettişlik ilanı var ayrıca guyda iyi bir il de göreve başlayıp feragat edecek kişiler olacaktır. Geçen sene bu kadar ilan bile yokken yedeklerde 60 küsürler göründü diye hatırlıyorum. Yalnız bunun gerçekleşebilmesi için diğer alımların biran evvel tamamlanması lazım çünkü yedeklik ilanı açıklanmayı takip eden 4-5 aylık bir sürede yayınlanıyor.
-
@black Şu alımlar bir hızlansa bu promosyon için gerçekten çok iyi olabilir.İlk gelen ilanlardan olmasının avantajını yaşarız.
-
Sgk once gvs yapip mi sonuc acikliyor ?
-
@asdfghjkl sonuç açıklandıktan sonra da çok bekletiyor ama anlamadım ki
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Sürecin ilerleyişine dair bir kez daha haber yapma gereği hissettik. En azından haber yayılırsa eğer Sn. Bakan aşamasında isek bir nebze hızlanma sağlanabilir.
Buyrun; https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-9-donem-denetmen-yardimciligi-bekleyisinde-4-aya-dogru
-
@paretowilfredo üstad teşekkürler arkadaşlar bu haberi twitterdan gerekli etiketlerle retweetleyelim bence
-
@nonbisinidem Dostum özellikle kendi hesabımdan Dernek yönetimi ile Dernek başkanı ve İstanbul şube başkanından destek istedim. En azından sesi duyurabilecek noktadalar yetkililere.
-
aklıma şöyle bir şey geldi az önce acaba diyorum 400 kişi alınacak ya tüm kadroyu dolduruyorlar mı bir şekilde yoksa daha az alım yaptığı oluyor mu yada önceki prolarda oldu mu. bu kadar kişi işsiz beklerken eğer böyle oluyorsa ayrıca üzücü olacak?
-
@kazm Bildiğim kadarıyla hiç olmadı dostum bu. Olduysa da ancak 2013 öncesi dönemlerde meslek revaçta değilken, geleceği belirsiz iken ve diğer kurumlarca daha çok alım yapılırken başvuru yetersizliğinden dolayı varsa vardır. Şu an mümkün değil bu durum.
-
Size ilginç bir anekdot vereyim dostlar. Meslekte bir 'kayıp promosyon' var Sanıyorum 2010 yılında P3 ile bir promosyon alınmış. Meslek daha yeni kurulup düzen oturtulmaya çalışılırken. O promosyondan herkes başka yerlere geçmiş. 1 veya 2 kişi kalmış. O nedenle asıl 1. Promosyon 2011 alımı ile gelen değil, 2010'daki bu kayıp promosyondur Kalbimizde yaşıyorlar.
-
@paretowilfredo üstad çabaların için teşekkür ederiz.
Listelerin bakanlıktan kuruma gelmesinden sonra bekleme durumu var mı yoksa kısa sürede mi açıklanıyor?
Bu hafta içi sonuçlanmasına dair senin umudun var mı? -
@yunni61 Dostum burda o evrak kayıp bile olabilir. Kesinlikle kefil olamam.