9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakan hanım imzalayıp Sgk ya yönlendirdiği andan itibaren Sgk dan bilgi alabilirsiniz dedi.
Bu kutsal ve gizemli bilgi İçin kendisine teşekkür ettim listenin gelip gelmediğinden de haberleri yokmuş yada söylemek istemediler bilmiyorum. Ama bu konuda ilk atayan kişi ben olmuşum öyle söyledi. Kendimle gurur duydum -
Düzeltme : İlk arayan
-
@aday-memur aklımız fikrimiz atamada olduğu için benzer kelimeler ona yöneliyor bilgiler için teşekkürler
-
@aday-memur ses ne zaman çıktı ki
-
Akşam 19:00 da tekrar yazacak mıyız?
-
@denetcii Yazsak ne olur ki kardeşim sallayan yok
-
@zach Doğru diyorsun kardeşim.Aslında bu duyumlara da inanmamak lazım biz en iyisi 102 günü gözden çıkaralım yapacak bir sey yok
-
@zyn1308 rica ederim dostum
-
Bence su bakanin ozel kalemini aramaya devam edelim
-
Bence yılmadan her akşam etkinliğe devam edelim.1600 kişi sonuç bekliyor 300 tweet var
herkes 2 den fazla yazsa katılan kişi max 120 lerde.Ee arkadaş kusura bakmayın da biz eşek miyiz.Siz evinizde ders çalışıp uzaktan arada forumu takip edeceksiniz biz ise her gün tweet atacağız.Duyarlı olalım .. -
konuyu bizde takip ediyoruz. Size bir tarih vererek spekülasyona sebep olmak istemiyoruz. Ama açıklanması çok yakındır. Net bir Bilgi alırsak bunu hemen paylaşırız zaten.
Adem Kaya hoca yazmış sonuçlar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşa
-
@yunni61 gördüm hocam ben yazdım zaten hocaya soruyu
-
@denetcii hadi ya adını sildim hocam kusura bakma
Herkes aynı şeyi söylüyor çok yakın diye -
@yunni61 Adem hoca yakın diyorsa doğrudur aslında kafasında tarih de vardır da ümitlendirmek istemiyordur.
-
@denetcii adem hoca kim ?
-
@kazm Çalışma Sorunları kitabının yazarı
-
@kazm sgk mufettisi
-
tıbbi malzeme duyurusu görmekten gına geldi.
-
@yunni61 Söyleseymiş keşke zaten acıklancak bu ay içinde duyum dediğimiz şey spekülatif olur doğası gereği
-
@mayoz önümüzdeki haftayı kastetmiş olabilir çok yakın diyerek kendisini tanımıyorum. Siz de bu ay içinde diyorsunuz zaten ayın sonuna geldik