9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar Mhp mv Arzu Erdem’in bugun Naci Ağbal’a Maliye Bakanlığı kadroları ile ilgili sorduğu soruyu görmüşsünüzdür.Bizde 9.pro sgdy için topluca rica etsek en azından dile getirilme ihtimali olur mu dersiniz?
Gözden kaçtı sanirim ama denemeye değer arkadaşlar topluca yazarsak
-
Evet dün izmirde çalışan bi arkadaşım başkan yarın buraya gelicekmiş demişti.. Valla ben kimin neyi beklediğini ve listelerin yayınlanmak üzere sınav birimine ne zaman gönderileceğini hala çözebilmiş değilim, biri bakanda onayda bir içerde çalışan başka biri denetmen yrd sınav listesi bakana onaya ya da imzaya gitmez diyor.. Kısacası ben artık aklımın iplerini saldım
-
Mahvediyorlar insanları yav. Açıkla gitsin anasını satayım. Ne yani bakanmi aliyon. Ki bakani bir günde aliyolar
-
Ben bu sınavdan o kadar umutsuzum ki açıklanmasını dahi istemiyorum. Henüz ilk sınavım kendi açımdan kaybetmekten çok da korkmuyorum ama çevreye bunu nasıl anlatırız, mülakatı da kaybetmiş, bir yeri kazanamayacak, torpili yoktu vs. türlü türlü şeyler söyleniyo ve bu süreçte de en çok yıpratan da bu oluyo. Bu işe 2-3 senesini vermiş arkadaşlar gerçekten nasıl yapıyorsunuz bu işleri?
-
@alexdesouza ben 4. Mülakatı olmayan ilk mülakatında olan arkadaşlar gördüm umutsuz olmayın hocam her nasip vaktine eserdir
-
@kardinalist size lafım yok zaten yanlış anlamayın doğrudur
-
@nonbisinidem hocam ona kalırsanız gvs mülakat sonuçlarından sonra kazananlara yapılması gerekiyor ama gördüğünüz gibi şimdi yapabiliyorlar. O denetmen arkadaşın yazdığını bende gördüm ama önceki promosyonda da aynı şeyler oldu ve farklı kaynaklardan aynı bilgi geldi belki o denetmen arkadaşın bu konuda bilgisi yoktur veya yakın zamanda bu uygulama başlamıştır artık bilemiyoruz.
-
@black bilmiyorum herkes bişey söylüyor benim gerçekten artık beynim durdu düşünmücem diyorum onu da yapamıyorum.. Görülen o ki bu hafta da yalan oldu, ki yeni yıla yetiştirmeleri gereken bizden daha önemli işleri var muhtemelen ben artık ay sonuna kadar açıklanacağına da inanmıyorum.. Naparlarsa yapsınlar gerçekten sıkıldım....
-
@brzezinski ben mesaj olarak yazdım...ama görür mü bilemem...
-
@alexdesouza hocam kim benim hakkımda konuşan muhteşem insan diyerek. Annem, babam da üzülebilir (ben de üzülüyorum arada). Açıkçası umrumda değil benim dışımda kimse (kendim olsam aynısını düşünürüm) ne demek canım çalışıyorsam olay bitmiştir ama olur fikir veren dinlerim hatta düşünürüm bile yanlışlarımı. Bence nasipte varsa olur gerisi yalan hem de her konuda (çok kaderciyim, evet)
-
@impressiveunit kendim anne baba olsam yani
-
@nonbisinidem bakana onaya gider.
-
@nonbisinidem atama yetkisi bakanda değil mi bence bakanın listede imzası olması gerekli o yüzden
-
Nerdeyse sinavida biz aciklayacaz bu gidisle kendimiz calip kendimiz oynuyoz ne duyan var ne ilgilenen.
-
@sukut_u-hayal topluca yazsak daha etkili olurdu da kimseden ses yok yine de sagol kardeşim
-
Fırtına öncesi sessizlik bu sabredelim çok az kaldı inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:)
(Duyum değil he sadece telkin amaçlı yazdım ) -
Arkadaşlar ben Bakanlığı aradım bizim listemizi sadece bakan imzalayacağı İçin direk onun özel kalem müdürlüğünü aramamız gerekiyormuş bende şimdi aradım cevap vermediler numarayı buraya bırakıyorum bi kaç aramadan sonra illa ki farkedilirz diye düşünüyorum:) 0312 296 60 63
Mesai bitmeden ararsak güzel olur. En azından ordan alınacak iyi yada kötü bir bilgi net bilgi olacaktır arkadaşlar. -
@aday-memur Hocam bakanın imzasında olduğunu ve bu yüzden özel kalemi aramamız gerektiği bilgisini telefonla aradığınızda mı aldınız?
-
@aday-memur Bir şey kaybetmeyiz ben de arayacağım.
-
Aramayın gerek kalmadı ben aradım. Sonuç yine aynı bilgi veremiyoruz