9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Burası daha da gider böyle. Atamaya kadar baya entry girilir.
-
Başlık ne arkadaşlar?
-
Bakan yardımcısı, müsteşar, müsteşar yardımcıları vs. twitter adreslerini bilen var mı?
Allah ne verdiyse etiketleyelim gitsin. -
#DenetmenlikSonuçlarıSeneye Kalmasın olabilir.
-
@safitürk69 #DenetmenlikSonuçlarıSeneyeKalmasın yazacaktım @pareto_wilfredo üstad şu düzeltmeyi geri getirseniz
-
@safitürk69 hocam #sgdysonuclarınıbekliyoruz diye belirledik sabahtan beri o şekilde yaydık facebook'da i yüzden bu seferlik böyle olsun hocam
-
@denetcii takip edemedim kardeşim. Belirlendiyse sorun yok 19:00 da başlıyoruz değil mi.
-
@safitürk69 evet hocam
-
Şimdi biri başligi tam yazsın başlamak uzereyiz
-
MHP mv arzu erdem sen ilgileniyor bu konularla dün konuşulduğu gibi onu da etiketlemeyi unutmayalım dostlar
-
#sgdysonuclarınıbekliyoruz
-
Başlıyoruz hadi bastırın
-
Hadi arkadaşlar buraya yazanları oraya da bekliyoruz.ancak toplanırsak olur. Yazin lütfen.
-
#sgdysonuclarınıbekliyoruz 82 gündür mülakat sonucu bekliyoruz sayın bakanım @jsarieroglu ve sayın başkanım @msbagli yeni yıla girmeden sonuçların açıklanmasını talep ediyoruz. Arkadaşlar sesimizi duyuralım
-
Herkesin katılım göstermesi gerek özellikle puanı düşük olanlar.Önümüzden iyi kötü 400 kişi çekilecek.
-
Güzel başladık inşallah sonuç almak da nasip olur.
-
@luthor inşAllah hocam
-
Katılım az. Düne göre daha az heycanla başladık gibi. Sosyal mecralardan yayabildiğimiz kadar yayalım. Ben memurlara yazdım fakat facebooktan da gruplara yazmak lazım.
-
@nfs ben sabahtan yazdım facebook'a
-
Ne kadar zormuş iibfli olmak sabır sükûnet ver yarabbim hepimize