9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar aklıma önceden verdiği destekten dolayı geldiği için ak parti kadın kolları il başkanından destek istemistim. Vermiş, tuğrul hocanın gonderisini de retweetlemis. Kendisini hiç tanımıyorum hatta ünvanını bile yeni öğrendim diyebilirim. Sadece IIBF için yapılan etkinliklerin birinde destek vermişti bende retweetlemistim hatta bunu yapmamızı yanlış hatırlamıyorsam grupta söylemişlerdi. Hemen karşılık verdiği icin bu jestinden dolayi en azindan bir kere favlasiniz yada retweetlesinjz iyi olur diye düşünüyorum.
-
@mk5561 buarada adını yazmayı unutmuşum Ayla Pektaş
-
Aynen Arkadaşlar desteğinden ötürü ilgi göstermek icap eder ayla Pektaş ve arzu erdem gibi duyarlı kişiler sayesinde bi nebze olsun nefes alabiliyoruz lütfen bizde duyarlı olalım
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam
-
@denetcii valla aynı duayı ettim. İşi gücü olanı atamayani anlarım da bu ne ya 1200 hatta istatistik vardır belki çıkan Tweet. Böle olunca enayi hissediyorum kendimi. Gerçekten beklemekte emek istiyor. Allah görsün diyorum başka Bisi demiyorum.
-
Arzu Erdem bizim tagı kullanarak tweet attı
-
@mk5561 Ayla pektaşın cbaşkanı etiketli retweetini ben de farkettm hem beğendm hem retweetledim ama cbaşkanının da hiç sallayacağını sanmıyorum asıl ilgili kişiler görmezden gelirken cbaşkanı onca gündemin içinde bununla uğraşmaz..
-
@nonbisinidem bende ilkten onu düşündüm ama tuğrul hocanın tweetini retweetlemis onda da ilgili kişilerin hepsi etiketli zaten.
-
Arkadaşlar iki gün etkinlik yaptık ilk gün SGDD Başkanı cevap verdi bugün ise kadın kolları il başkanı dile getirip, Naci Ağbal'a İİBF hakkında soru yönelten vekilimiz
Arzu Erdem #sgdysonuclarınıbekliyoruz etiketi ile paylaşım yaptı. İstediğimiz mercilerden tam olarak cevap alamasak da en azından sesimizin duyulduğunu gördük. -
@yunni61 Sonuç gelene kadar yapalım bunu bence.Hatta yılbaşı akşamı bile yapalım önceliğimizin ne olduğunu görsünler.
-
@luthor katılımı artırarak devam edelim tabiki. Haber beklediğimiz yöneticilerin bizi anlamısını sağlayalım. Mümkün olan en kısa zamanda haber alınmasını sağlamak için hergün devam edelim.
-
Arkadaşlar sonuç almamız için zaten yan destekler şarttı. Zaten Sgk yetkilileri bizi sallasaydı bile bile susmazdı şu an etkinliğimiz çok iyi noktalara ulaşmak üzere hepinizin eline ve yüreğine sağlık
-
ben her zaman tum gucumle varim çünkü ben magdurum=)
-
Bence de yarın da devam edelim.
-
@yunni61 Hocam en az katılım olduğu zaman bile 300 400 twit atılıyordur.Bence bizim durumumuzda önemli olan süreklilik.Hergün rahatsız etmemiz lazım.Unutmadığımızı, beklediğimizi göstermemiz lazım.
-
Destek olan herkes var sağolsun.
1600 kişiyiz, katılım az da olsa sesimiz fazla çıkmasa da istikrarlı olarak etkinliklere devam edelim.
Sözü etkili olan her kim varsa, onları da sesimize ses olsunlar diye bu çağrımıza katkıda bulunmaya ikna edersek, en azından süreç hakkında bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum. -
@budageceryahu çok haklısın kardeşim eğer bu doğrultuda gidersek Allah’ın izniyle sonuç alırız
-
@kpssiibf kesinlikle her gün devam edelim
-
İLAÇLARIN BEDELİ 51.BÖLÜM
YAPIMCI-YÖNETMEN ; SGK
HER HAFTA ÇARŞAMBA SAAT 15;00 DA TRT1 DE -
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği Twitter hesabından 2 sayfalık bir açıklama yaptı bizim için.sanırsam başkana iletmişler mağduriyetimizi.