9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn Amin hocam.En çok buna ihtiyacımız var.
-
Katılım az bu sefer
-
500 e yakın Tweet var
-
@budageceryahu 1600 kişi bekliyor kardeşim:)
-
@denetcii 1000 Tweet olsa iyi
-
Toplum böyledir gençler. Siz kendi vicdanınıza ve çabanıza bakın boşverin.
-
İnşAllah burada bu kadar destek olan kardeşlerimizin hepsi kazanır.
-
Halkbank basligina da yazdim.İnsallah oradanda destek gelir
-
Duyumum yok acaba cuma açıklanacak da ondan mu sessizlik var kimse bir şey demiyor en azından başkan eskiden twit atardı benimkisi sadece teori
-
Vallaha kardeşim bugünden ümitliydim ama artık ben bittim kafam kaldırmıyor
-
@krtalprn teori mi :))))))
-
@hayde35 teori fikir seneryo ne dersen de hocam
-
@krtalprn akşam akşam kahkaha attım :))))
-
@denetcii ne diyim ki hocam sözüm bittiği yer cumanın yüzü suyu hürmetine o günden ümitliyim
-
@krtalprn sabır sabır 8. prodan elendiğim için artık sonuçlara duyarlılığım senin anlayacağın lisanla esneklik katsayım çok azaldı :))))
-
@hayde35 kahkaha atmayali günler oldu.en son aile arasinda filminde guldum.en cok ben guldum.gulerken gulmeyi unutmusum vay be dedim.kendime aglayasim geldi o an
-
@mağdurum boş veeer bu da geçer ya hu de
-
Dostlar hepinize Selamın Aleyküm. Bir duyum girizgahı değil bu belki bu nedenden kızacaklar olacak bana. Bu yüzden fazla yazmamaya çalışıyorum o heyecanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çünkü. Bir kaç şey söylemeye geldim bir dostunuz olarak.
Her şeyden evvel bekleyişler evet zor, söylenecek sözlerin tükenmesi, anlatılacak hikayenin yarıda kalması zor. Ancak bir noktada lambanız yeniden yanacak, yeniden gülümseyeceksiniz bir kısmınız. (inşallah hepiniz) Kalanlar ise kavgasını sürdürmeye bir adım atacak yeniden. Daha zor gelecek, belki içinizden gelmeyecek ama yapmak zorunda olunan şey bu. Neyse bu bahsi uzatmayacağım çünkü hepinizin tek tek bu mesleği hakettiğinize inanıyorum. Güzel insanlarsınız, güzel dostlarsınız ondandır ki hepinizi mesleğe girmiş olarak görmeyi cân-ı gönülden diliyorum. Biz de bu günleri gördükten daha öte bir cümle olarak şunu söylemek isterim, çok insanın hüznüne, acısına, düşüşüne, yılgınlığına şahitlik ettim. Yüzlerce insan tanıdım, belki binlercesi ile konuştum. Her birinin öyküsünde karanlıktan aydınlığa çıkışı seyrettim. Dilerim ki sizin öykünüz de aynı sabaha mazhar olsun.
Şu halet-i ruhiyyenizde bu sözlerin anlamsız gelebileceğini de biliyorum. Herif ne konuşuyor ya hu! diyebilirsiniz. Ama biliniz ki her biri içimden gelen sözlerdir. Her birinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun dostlar. Çoğu gitti azı kaldı. Az daha sabırla inşallah çölü aşacak, suya varacaksınız.
Var olun. Hoşçakalın.
-
@paretowilfredo adamsın üstad güzel bi teselli oldu kendi adıma
-
@paretowilfredo Birgün inşallah yüz yüze tanışmak nasip olur senin gibi bir dost bazen meslekten de önemli olabiliyor sağ ol var ol..