9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
- gün bitiminde başladık hayırlısıyla bugün de
-
Arkadaşlar etiketleyeceğimiz başka kimseler varsa topluca yazabilir misiniz?
Ben bu şekilde etiketliyorum.
#DenetmenYardımcılığıMülakatSonuçları @jsarieroglu @msbagli @ztarikdaroglu @cceylan58 @sgdenetmenleri -
Gençler sosyal sorunlara tepkisiz kalmayıp rt yapan fenomenleri, sanatçıları, siyasetçi ve bürokratları etiketleyip atın.
-
Arkadaşlar Arzu Erdem’e yazarken kısaltmadan 9.dönem sgk denetmen yardımcılığı olarak belirtin.Sonra gidip naci ağbalı etiketliyor.
-
#DenetmenYardımcılığıMülakatSonuçları @jsarieroglu @msbagli @ztarikdaroglu @cceylan58 @sgdenetmenleri hadi arkadaslar .. daha fazla beklememek icin
-
Arkadaşlar bence sayın bakan hanım ve başkan bey twitterı aktif takip etmiyor. Aktif takip eden hükümet görevlilerini etiketlese daha iyi olur.
-
Mahfi hoca adamdır ....
-
Arkadaşlar yazdıklarımıza #yenisayfa etiketini de eklersek fox tv de sesimizi duyurabiliriz
-
Mahfi hoca destek verdi gençler :)))))). Devam şimdi daha da bastıralım. Etiketleyin diğer duyarlı insanları da.
-
Hep ayni isimleri etiketliyoruz baska vekil var mi onlari da eklesek arkadaslar
-
evet, bugün de Mahfi Hoca duyarlı oldu, bırakmayalım sonuna kadar
-
baskı günden güne artıyor açıklanması yakın olur inşallah.
-
Arkadaşlar ya sgk yönetim kurulu ve il müdürlerini filan da etiketlesek fazla mı abartmış oluruz sizce??
-
Arkadaşlar hemen imkanı olan yaşar taşkın kocun retweetinin altına yorum yapsın tweetime retweet yapmış ama ilgililer etiketli değil sonradan yorumla bakanı baskani ilgilileri ekledim. 20 bin takipçisi var dikkate değer biri lütfen siz de aynısını yapın.
-
güzel bir katılım oldu sanırım, inşallah tesir eder...
-
@mk5561 yaptım
-
@nonbisinidem ya şunu anlayamadım yaşar hocanın profiline girip benim tweeten altına yorum yazmak ile benim gereğini retweetlemek aynı şey mi? Gerçekten anlamadığım için soruyorum bende benim gereğini retweetlemis görünüyorsunuz ondan.
-
Arkadaşlar o kadar kişi yazıyoruz ama TT'de ilk 20 ye bile giremiyoruz. Ki akşam vakti de TT'ye düşmek çok zor. Bence ilgili kişileri etiketlemektense listeye girmenin daha etkili olacağını düşünüyorum. Bu yüzden bu tür etkinlikleri gündüz vakti, öğleden sonra yapmalıyız. Siz de katılıyosanız buna göre bir plan oluşturalım.
-
@alexdesouza amaç tt olmak değil burda, katılımda çoğunluğu sağlayarak sesimizi yetkili kişilere ulaştırabilmeye çalışıyoruz sadece asıl amaç bu
-
@mk5561 hocam başka yapılabilcek bişi yok ki ya da sizin yanıtınızı retweetleyeliyorum yaşar taşkın koç bişi yazmamış çnkü sadece retweet etmiş