9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kpssiibf numarayı atsana dostum.
-
@shady1 #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın oldu mu kardeşim:)
-
fişi çekmişlerse bu işi oldu bilin. çalıpta açılmıyorsa yine umutluyum... arayıp ulaşan varsa işte o sıkıntı
-
Selamin aleyküm dostlar. Guzel haberler gelmis bizden evvel. Benzer seyleri ben de dile getireyim. Gectigimiz sefer konustugum komisyondaki üstad isin artik kurumda ve baskanda oldugunu dile getirdi benzer sekilde. Bu hafta artik bu is biter insallah. Hayirlisi olsun dostlar. Allah gönlünüze gore versin.
-
O zman Twitter dan yardiralim
-
Duyum diye buna derim. Çok yaşa üstad
-
@paretowilfredo Sizde teyit ettiğinize göre bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum artık.Sağolun hocam.
-
Artik Sn. Bağlı'ya yönelip bir yanit alinabilir saniyorum dostlar. Cunku suskunlugu belirsizliktendi. Eger gercekten is ona donmusse bir geri bildirim yapacaktir duruma dair.
-
Şimdiden mi başlasak 19.00 a kadar beklemek bile gözümde büyüyor
-
bence de başlayalım hemen
-
Artık canla başla Twitter’dan başkana yönelik tweetler atıp yapacağımız etkinlikler daha etkili olabilir o zaman
-
Valla simdiye kadar heyecan yapmadan bekledim sizden aldigim duyumlar icimi kipir kipir etti hic sukutu bozmadan calismaya devam ettim bu haberler gelince konsantre olamiyorum ama cok isteyincede olmuyo gibi hayirlisi artik Allah hakkimizda hayirlisini versin
-
@luthor inşallah yaniltmaz dostum. Baskanin aciklanacak diyip de tutturamadigi tek kurum sgk. O nedenle insallah uzmez bizi diyorum. Hep birlikte heyecanla bekleyecegiz. Yine kulagimiz kurumda olacak yeni haber alirsam paylasacagim.
-
Bu hafta bu iş biter... sonra tercihler ne zaman başlayacak muhabbetine giriş yapacağız inşaallah
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın arkadaşlar başlayalım bosverin 19:00 ı:)
-
@paretowilfredo Cansın hocam güzel haberler aldık bugün.@brzezinski dostumuzun duyumu da teyit edildiğine göre artık başkanı twitterdan biraz rahatsız edelim:):)
-
ilk mesajı atarken milleti boş yere heyecanlandırmayım demiştim ama görünen o ki bugün yarın bu iş bitiyor inşallah sonuçlarımız da olumlu olur
-
Arkadaslar o zaman sadece twutter dan mehmet selim bagliya yüklenelim baaka care kalmadi
-
Abi aynı tagdan bastıralım haydi gözünüzü seveyim.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Abi aynı tagdan bastıralım haydi gözünüzü seveyim.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
Haydi arkadaşlar twittera